• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

zeynep canım senın kasıklarında kramp oldumu benım adet tarıhımden sonra epey bı oldu gerçi artık geçmeye başladı ama valla korkudan hıç bi iş yapmıyorum

Ben belirtiler nedeniyle dayanamayıp kan testi yaptırdı cuma günü 15.23 çıktı.O sırada daha idrar da çıkmı odu bile, bugun tekrar idrar testi yaptım çizgi belirginleşmişti, haftaya cumartesi inşallah gideceğim doktora folik alıyroum

......................................................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Eylul ve zeynep tebrik ederim herikinizide bende hamileligimi yeni ogrendim henuz 4 haftalik.ben adet gunumde ogrendim hamileligimi evde yaptigim testle dr ye sali gunu gidecegim henuz kan tahlili yaptirmadim.en yeni anneler oldugunuza gore size sorabilirim sizdede karninizda kasiklarinizda sanciar oluyormu, bobreklerde falan.bende ara ar sanci gelip gidiyor ama siddetli deil yani.normalmi sizce?bide dis gebelik diye bise okudum onda cok sanci oluyormus ve korkmaya basladim isin gercegi insallah ters bise yoktur.sizlerdede sancilar varmi?

arkadaşlar merhaba ben tüp bebek yaptırdım. 17 şubatta belli olacak. ilk 2 gün karında şişlik adet olacakmış gibi sancı. affedersiniz kabızlık ama kayısı yiyince tabiii...ayrıca iç çamaşırım çok ıslandı.göguslerim şişti ve hassas çok. heyecanlıyım 4 tane yumoş trasfer edildi.bana dönüş yaparmısınız ltf

Kızlar tekrar selam yemek yedik oyuzden başında değildibilgisayarın. Kasıklarda ve karında ağrı bende de var, ben de daha doktora gitmedim ama ilk aylar nrmal diye okumuştum. Ben öğrendiğimde adetime 6 gün vardı(ayın 6 sı) 15.23 çıktı kan testinde. Haftaya cumartesi de doktora randevum var:))

saolasin yuzdeyuzakrepcim insallah hepimize nasip eder Allahim bebislerimizi kucagimiza almayi:)hosgeldin baharcan sende hamilesin deilmi?

arkadaşlaaar lütfen cevap verirmsiniz??
1haftadan beri şiddetli bel ağrım var.kasık ağrılarımda oluyor.arada baş ağrısı oluyor.birde koyu kahve akıntı oldu 2 gün az az lekelerle geldi.hiç böyle olmamştı adetime 2 gün var.bugün gbelik testi yaptım evde.2.cizgi varla yok gibiydi.çıldırıcam yaa.kan testi yapsammı.iki gün var diceksinz ama sabredemiyorumda.sizce hamile olabilrmiyim????

Back