• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

evde test var ama yapmak istemiyorum inatla beklicem.ama bu aydan çok umutluyum ve belirtilerini hep yaşadım allah hayır etsin bakalım...

arkadaşlar hepinize merhaba öncelikle benim size bi sorum olucak benim nerdeyse hastalığımın 10 uncu günü ve hala pembemsi akıntı devamediyo fakat benim korktuğum acaba hastayken bu aralar yumurtlama olurmu ?

hastayken yumurtlama olmaz tatlım. hastalandığın 1. günden say 13.gün yumurta oluşur eğer bir sorun yoksa inş...ve ancak 18-20 milim civarına geldiğinde çatlar buda 2-6 gün arasında oluşan bir büyüklüktür.12-24 saat kadar yaşar. bu süre zarfında hamile kalabilmek için hastalığından sonra gün aşırı ilişkiye girmen gerek. hadi inş.. olur hayırlı haberlerini alırız canım..

:)

günaydınnnn arkadaşlar ben bu gece resmen delirdim rüyamda sabaha kadar hassas gebelik testi yaptım bi pozitif çıkıyo bi negatif çıkıyo uyanıyom uyuyom yine aynı şey ay çıldırdım resmen :)) yarın alıp bi tane yapayım bari de rahatliyayım :bbo:

günaydınnnn arkadaşlar ben bu gece resmen delirdim rüyamda sabaha kadar hassas gebelik testi yaptım bi pozitif çıkıyo bi negatif çıkıyo uyanıyom uyuyom yine aynı şey ay çıldırdım resmen :)) yarın alıp bi tane yapayım bari de rahatliyayım :bbo:

cerin gunaydın cnm..belırtılerın neler senın ?

gunaydın aslicim adet belirtilerinden çok farklı bişey yok aslında sadece ilk defa bu ay korunmadık o yüzden olurmuş gibi geliyo ama kısmet tabii göğüslerim biraz farklı sadece daha hassas bide daha yoğun akıntı yaşıyorum 9 veya 10 şubatta regl bekliyorum ama yarın iş çıkışına kadar adet olmassam salı sabahı direk kan testine gidicem merak ede ede bi hal oldum :)

Günaydın arkadaşlar;
bugün 28. günüm.
Yanılmıyorsam yumurtam 17.gün çatladı
Bende hiç belirti yok gibi yafisfisfis

bizde ocaktan beri korunmuıyoruz bende de bugün acayip bi akıntı geldi korktum acaba iltihap mı tekrarladı diye bide sabah göğsmün ucundan koyu damar gözüküyor yarın kan testi yaptrmyı düşnyrm olmazsa muayene olmayı iltihap tekrrlmasından çok korkuyorum gebelik öncesi böyle aknıtı gelirmi acaba

vajinal akıntının yoğunluğu gebelik belirtilerinde gösteriliyor bazı yerlerde canım bende de şu an var heycan yapıyorum ama sıradan bir akıntı problemide olabilir tabiki

kızlar benımde 28.gunum bugun belırtılerım yanı garıp bı bulantı var sekerlı hıcbırsey yıyemıyorum mıgdemı bulandırıyoen sevdıgım sey dondurma dun yıyemedım ayrıca bulantı var garıp ama ılk kez boyle oluyo gogus uclarımda hafıf bı hassasıyet var ayrıca gobekl altımda batmalar mevcut ve sag sol yumjrtalarımda batmalar var bırsey daha soylım ıkı gun once cınsel ılsıkıye gırerken acı oldu ıcım darlasmıs neden acaba dedım kokrtumda ılkkez boyle bırsey oldu pzt gunu kan testı yapoacam

Arkadaşlar merhaba a.s. 2 gün önce test aptım negatif çıktı, bugün saat 2 gibi tekrar yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı, sabah açken tekrar yapsammı hamilemiyim sizce?
1 ocakta spirali çıkarttırmıştım ve 31.gün adet olmuştum ama sadece 2 gün sürmüştü, şu anda normal adet tarihimi geçmiş bulunuyorum. Spiralden sonra adet tarihleri değişen olmuşmuydu?

Arkadaşlar merhaba a.s. 2 gün önce test aptım negatif çıktı, bugün saat 2 gibi tekrar yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı, sabah açken tekrar yapsammı hamilemiyim sizce?
1 ocakta spirali çıkarttırmıştım ve 31.gün adet olmuştum ama sadece 2 gün sürmüştü, şu anda normal adet tarihimi geçmiş bulunuyorum. Spiralden sonra adet tarihleri değişen olmuşmuydu?
canim sabah ilk idrarinla yap. umarim hamilesindir.spiral ciktiktan sonra adetin duzensizlestigini duymustum

canim sabah ilk idrarinla yap. umarim hamilesindir.spiral ciktiktan sonra adetin duzensizlestigini duymustum

Teşekkür ederim canım, inş.hamileyimdir, rabbim hayırlısını versin. Düzensizleşti kesinlikle. Ben normalde 24-25 günde olurum, hiç 31 gün olmamıştım. Ve hiç 2 gün sürdüğü de olmamıştı.

Back