Günaydın kızlar
dün test yaptım negatif çıktı çok erken davrandım sanırım günüm gçene kadar test yapmıcam bir daha :1no2:
kaç günün vardıki yaptın idrar testlerine güvenmeyin bence günün geçince kan tahlili yaptırırsın inş güzel haberler alırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar
dün test yaptım negatif çıktı çok erken davrandım sanırım günüm gçene kadar test yapmıcam bir daha :1no2:
canım kramp gıbı mı oluyo eğer oyleyse sakın ağır kaldırma ve yuksek bı yere uzanma. tabı bu belırtıler kesın hamılelık var demek deıl senı umutlendırmek ıstemem ama benım kramplarım çok canımİyiyim regl olmadım 2 gün geçti ve bütün ay mide bulantısı baş dönmesi oldu idrar testleri negatif kan testi yaptıramadım. Hamile olabilirmiyim acaba. Şu andada karnımın sol alt köşesinde ani bi harekette batma oluyor... :sm_confused:
ne zaman yaptın canım adetıne ne kadar varGünaydın kızlar
canım kramp gıbı mı oluyo eğer oyleyse sakın ağır kaldırma ve yuksek bı yere uzanma. tabı bu belırtıler kesın hamılelık var demek deıl senı umutlendırmek ıstemem ama benım kramplarım çok canım
kaç günün vardıki yaptın idrar testlerine güvenmeyin bence günün geçince kan tahlili yaptırırsın inş güzel haberler alırsın
iiyim onancım sen nasılsın canım , ayy güsel bi burçmuş kedi79 valla ahahaa en çok istedigim şey çocugum güçlü olsun kendi ayakalrı üstünde dursun inş hayırlı bir evlat olsun sonuçta oda kendi hayatını yaşayacak bize düşen onu bu hayata hazır büyütmek nasılsa bi gün bizi bırakacak kendi hayatını kuracak
Günaydın kızlar
ceylanım ben sana bi sürü şey yasdım sen yoktun![]()
baharcan naber sigarayla aran nası doruyu söle kaç tane içtin , bebişle aranız nası:)
13 ocak son adet tarihim 11 de olurum sanırım erken davrandım dün kesin karar aldım günüm geçene kadar yapmıcam artık
canım benimde günüme 1 hafta varken negatif çıktı 2 gün kala çıktı..sen gününün geçmesini bekle umudunu kaybetme
baharcım çok sevindim tatlım:lepi: inş hiçiçmezsin:Saruboceq: bende akşm gene eşimden çektim 2 fırt şunuda bi bırakabilsem ya takıntı yaptım resmen 2 fırt çeksen nolur çekmesen nolur tamamen piskolojik eşimde kızıo bütün gün içmiosun bu 2 fırtı çekmesen nnolru die haklı inş onuda bırakıcam ya allahım güç ver:Saruboceq::Saruboceq:
dün sinirden ağladım zaten normalde takmam aslında bu ay fazla duygusalım sanırım işallah canım ağzından bal damlıyor valla
Hastaneye gittiğimde bi olaya sahit oldum anlatayım dedim. Bi bayan 2 ay üst üste regl olmamış hastaneye sürekli gidip gelmiş idrar testleri negatif cıkmıs evde kendi yapıyomus hep negatif cıkmıs.Sonra kan testi yaptırmıs 2,5 aylık hamileymiş.Testlerde çıkmama ihtimali çok fazla...
canım seni tebrik ettim mi hatırlamıyorum çok büyük tebrik ederim. allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.darısı bizlerin başına .benim 6 şubat günm yani bugüüüüüüüün. ama hala tık yok.hiç belirti de yok.sadece göğüslerimde bi ağrı var üç beş gün geçsin ööle yapcam ne sabırlıyım di mi. pzt öğretmenliğe başlıyorum .bu bir sevinçli haber benim için.bi de bebiş gelirse şimdi .hayırlısı artık fazla kaptırınca da hayal kırıklığı oluyo.:sm_cool:canım benimde günüme 1 hafta varken negatif çıktı 2 gün kala çıktı..sen gününün geçmesini bekle umudunu kaybetme