ebru1987, handan2546, SAYGIN, sevdalim42422, sevedail, zeyno55 kızlar nasılsınız
iyiym eylüllcüm sen nasılsınnn..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ebru1987, handan2546, SAYGIN, sevdalim42422, sevedail, zeyno55 kızlar nasılsınız
Sorma onancım dün stresten heyecandan şuanda size yazarken bile zorluk çekiyorum boynum ve omuzum tutuldu çok kötüyüm:çok üzgünüm:
saol canım dun doktordaydım ıyıymıs teyzesı pırınctı mercımek oldu yanı :))))) değerler yukseldı 8 gun sonra anca gorcez kalp atışlarını duycaz dedı doktor.iiyim eylülcüm çok şükür sen nasılsın mercimek nasıl:)
saygıncım canım bi kaç gün daha bekle tekrar yap bence yada kan testine bi git alla alal
neden karışık canım ne zamandır goremedım senı konusamadık ıyı mısınİyiyiyim eylüll ama kafam karışık. Sen nasılsın...
neden karışık canım ne zamandır goremedım senı konusamadık ıyı mısın
saol ccanımiyi canım sen nasılsın
valla hiç bi annelik hissi yok :)))sadece rahatsızlığı var ama değer olacağı gunu göstersın Allah. hepimize nasıp etsıneylül hoşgeldin tebrik ederim nasılsın hamişlik nasıl gidiyo
caım doktorun bugun ne yapcak ne dedıslmm eylülcümmmmm iidir walla sen nasılsın?*
ebru1987 hayatım doktorum saat 16,00 a kadar ordaydı yetişemedim( iinşşş bugün gidebilirim
saol canımiyiym eylüllcüm sen nasılsınnn..
günaydın kızlar nasılsınız???????
ceylancım öncelikle yumoşuna çok sevindim. ne güzel büyümüş maşallah. durmak yok yarayıda hiç kafana takma bence. şubat dedik şubatta gelicek meleklerimiz canım benim.
kızlar benim karnım ağrımaya başladı. yarın günüm inşallah olmam ya. bu arada bende terazi burcuyum. ben severim burcumu ama annem pek sevmiyo sırnaşık şey çünkü terazi doğru bildiğini uygular herzaman annesini dinlemez. ama kolay kolayda yanlış karar vermez. çok kararsızdır. ama karar verincede doğrudur. harbidir. sevecendir. arkadaş canlısıdır. :lepi: çokmu övdüm ne
günaydın kızlar nasılsınız???????
ceylancım öncelikle yumoşuna çok sevindim. ne güzel büyümüş maşallah. durmak yok yarayıda hiç kafana takma bence. şubat dedik şubatta gelicek meleklerimiz canım benim.
kızlar benim karnım ağrımaya başladı. yarın günüm inşallah olmam ya. bu arada bende terazi burcuyum. ben severim burcumu ama annem pek sevmiyo sırnaşık şey çünkü terazi doğru bildiğini uygular herzaman annesini dinlemez. ama kolay kolayda yanlış karar vermez. çok kararsızdır. ama karar verincede doğrudur. harbidir. sevecendir. arkadaş canlısıdır. :lepi: çokmu övdüm ne
anjelic hoşgeldin kuşum yazamıyorum ki iyicene tutuldum..