• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

sağol handancım üzülüyoruz ister istemez ama bu sefer neden geç oldu diye düşünmüyoz değil hani

çidocum psikolojikte olablir cnm kendimiz geciktirioz birazda stresden olamamış olabilirsin benim iş arkadaşımda 1 haftadır hala olamadı çok strese girdi özel bi sebebten olabilio böle inş budahaki ayy bebişten dolayı olmassın canım

handan ben teraziyim:)))))))kendimi övmek gibi olmasın çok iyiyim:)))
bilmiyorum ben kendimi sevdigim için çocugumun da terazi burcu çok sosyal birisi olmasını istemişimdir.hayırlısı ne guzel ekim kaç gibi olacak?

Sorma onancım dün stresten heyecandan şuanda size yazarken bile zorluk çekiyorum boynum ve omuzum tutuldu çok kötüyüm:çok üzgünüm:

Canım yaaa çok geçmiş olsun, sal kendini sıkma bu kadar bak yumuşta büyümüş, yaraya üzüldüm ama illa olmıcak diye bişey yok deneyin siz kısmet artık ama ben ümitliyim. bak pozitif düşünce yumuşu bile büyüttü delikafadulden

iiyim eylülcüm çok şükür sen nasılsın mercimek nasıl:)

saygıncım canım bi kaç gün daha bekle tekrar yap bence yada kan testine bi git alla alal
saol canım dun doktordaydım ıyıymıs teyzesı pırınctı mercımek oldu yanı :))))) değerler yukseldı 8 gun sonra anca gorcez kalp atışlarını duycaz dedı doktor.

İyiyiyim eylüll ama kafam karışık. Sen nasılsın...
neden karışık canım ne zamandır goremedım senı konusamadık ıyı mısın

4 ekim de dogacak görünüo tabi bi hafta öne arkaaya degişiomuş benim hiç bilmedigim bi burç ondan merak ediyorum biz eşimle ikimizde aslan burcuyuz aslan olsun isterdik aama yetişemedi:))

ecrin bizde kızımız olursa adını ecrin koymak istiyoruz kız:)))

neden karışık canım ne zamandır goremedım senı konusamadık ıyı mısın

İyiyim regl olmadım 2 gün geçti ve bütün ay mide bulantısı baş dönmesi oldu idrar testleri negatif kan testi yaptıramadım. Hamile olabilirmiyim acaba. Şu andada karnımın sol alt köşesinde ani bi harekette batma oluyor... :sm_confused:

iyi canım sen nasılsın
saol ccanım

eylül hoşgeldin tebrik ederim nasılsın hamişlik nasıl gidiyo
valla hiç bi annelik hissi yok :)))sadece rahatsızlığı var ama değer olacağı gunu göstersın Allah. hepimize nasıp etsın

slmm eylülcümmmmm iidir walla sen nasılsın?*
ebru1987 hayatım doktorum saat 16,00 a kadar ordaydı yetişemedim :(:(:(( iinşşş bugün gidebilirim
caım doktorun bugun ne yapcak ne dedı

iyiym eylüllcüm sen nasılsınnn..
saol canım

günaydın kızlar nasılsınız???????
ceylancım öncelikle yumoşuna çok sevindim. ne güzel büyümüş maşallah. durmak yok yarayıda hiç kafana takma bence. şubat dedik şubatta gelicek meleklerimiz canım benim.
kızlar benim karnım ağrımaya başladı. yarın günüm inşallah olmam ya. bu arada bende terazi burcuyum. ben severim burcumu ama annem pek sevmiyo sırnaşık şey çünkü terazi doğru bildiğini uygular herzaman annesini dinlemez. ama kolay kolayda yanlış karar vermez. çok kararsızdır. ama karar verincede doğrudur. harbidir. sevecendir. arkadaş canlısıdır. :lepi: çokmu övdüm ne

ceylancım öncelikle yumoşuna çok sevindim. ne güzel büyümüş maşallah. durmak yok yarayıda hiç kafana takma bence. şubat dedik şubatta gelicek meleklerimiz canım benim.
kızlar benim karnım ağrımaya başladı. yarın günüm inşallah olmam ya. bu arada bende terazi burcuyum. ben severim burcumu ama annem pek sevmiyo sırnaşık şey çünkü terazi doğru bildiğini uygular herzaman annesini dinlemez. ama kolay kolayda yanlış karar vermez. çok kararsızdır. ama karar verincede doğrudur. harbidir. sevecendir. arkadaş canlısıdır. :lepi: çokmu övdüm ne

Aman aman ne kadar övdün hemen hamile olasım geldi delikafadulden ama bak beni dinlemicekmiş amaaan olsunda napalım artık dinler belki. Canım inşallah hamilesindir de bu ağrılar onun içindir. Eylüllüm kız nerelerdesin sen özletme bu kadar kendini :1hug:
Handan sen nasılsın? Yaaa belki göremediklerim vardır çok inceleyemedim herkese SELAAAM. Var mı gelişmeler değişiklikler

kediiiiiiicimm çok saol bakalım bugün bir geçsin hayırlısıyla :1hug:
Şubat süper geçecekkkkk:sm_cool:

iiyim onancım sen nasılsın canım , ayy güsel bi burçmuş kedi79 valla ahahaa en çok istedigim şey çocugum güçlü olsun kendi ayakalrı üstünde dursun inş hayırlı bir evlat olsun sonuçta oda kendi hayatını yaşayacak bize düşen onu bu hayata hazır büyütmek nasılsa bi gün bizi bırakacak kendi hayatını kuracak

Günaydın kızlar
dün test yaptım negatif çıktı çok erken davrandım sanırım günüm gçene kadar test yapmıcam bir daha :1no2:

Back