- 4 Şubat 2009
- 17.940
- 28
- Konu Sahibi Serra erva zehra esra
canım bence bekle 6 gün çok erken geç döllenme olduysa çıkmaz üzülürsün hiç olmazsa regli gününde yaptır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaydirigubbakcemile2adet günün ne zaman canım
inşallah hamilesindirrrrrrrrrrrrr
canım bence bekle 6 gün çok erken geç döllenme olduysa çıkmaz üzülürsün hiç olmazsa regli gününde yaptır
kaydirigubbakcemile2
25 kasım adet tarihim yrn kan testi yapıcam umarım hamişimdir:))))hepimiz inşşş
kızlar bişi sorcam en erken belirtiler ne zaman başlıyo yani adettn sonra en erken ne zaman belirti oluyo?
bu erken hamilelik belirtileri kişiden kişiye değişiyo bence ben hiç anlamadım he bi hatırladığım beyaz bi akıntım vardı adetim geçtikten 1 gün sonra belim çok ağrıdı karnım adet olcakmışım gibi ağrımaya devam edio ama hamileymişim o yüzden arkadaşlar hiç kafanıza takmayın allah herkese nasip etsin...
Slm arkadaşlar. Uzun zamandır yazılarınızı okuyorum. Bende 1 senelik evliyim.Her ay deniyoruz her ay umutlanıyoruz ama sonu hep hüsran oluyor. Artık bu ay doktora gideceğiz. Umarım bir sorun yoktur.
merhaba canım.inşaallah bir sorun yoktur 1 yıldır hiç korunmadıysan ve olmadıysa hiç vakit kaybetme hemen doktora git..bir sorun varsa bile erken davranmış olursun Allah hakkında hayırlısını versin...