- Konu Sahibi Serra erva zehra esra
hiç belirtim ama daha on günüm var bu ay çok umutluyum şimdi yapsam çıkarmı teste yumurlama günüm ayın 7siydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç belirtim ama daha on günüm var bu ay çok umutluyum şimdi yapsam çıkarmı teste yumurlama günüm ayın 7siydi
ben de de göğüslerim çok erken şişmişti acıyordu 1 kere çok kötü miydem bulanmıştı ama malesef olmadı düşük oldu
şimdide düşükten sonra ilk ayım çatlıycam göğüslerim yine şiş arada acıyor karnım da acayip şiş
ah bide regli tarihimi bilsem
ben de de göğüslerim çok erken şişmişti acıyordu 1 kere çok kötü miydem bulanmıştı ama malesef olmadı düşük oldu
şimdide düşükten sonra ilk ayım çatlıycam göğüslerim yine şiş arada acıyor karnım da acayip şiş
ah bide regli tarihimi bilsem
inşllh hamilsindir
Allah kimseyi bekletmesin
kızlar benim bel ağrım da başladı..blantı göğüslerde şişlik ve ağrı aşırı 2 taraftan da gaz..bide arada kasıklarda batma..yarın kan testi yapıcam size haber veririm kızlar..dua edin nolur..öpüyorum
tuğba bana da haber ver tamam mı merak ediyorum