- 2 Haziran 2019
- 315
- 236
- 53
- Konu Sahibi Durutuna21
-
Canım oladabılır operasyondan kaynaklıda olablır . Adetının gecmesını bekle ve pozitif ol . İnşaAllah tüp bebege gerek kalmadan pozitifliği gorursun hakkında hayırlısıMerhabalar öncelikle,
Kismet olursa bu ay tup bebek yapacağız. Son adetim üzerinden 37 gün geçti yaklaşık ama benim adetim zaten hep düzensizdir, bazen 35 - 40 gün bazen 2-3 ayda bir olabiliyor. Geçen ayda histereskopi operasyonu geçirdim. Sonuç temiz dedi adet olunca gel dedi doktor.
Ama 1 kaç gündür, afedersiniz cinsel organımın üstünde ağrı var, birazda şişlik var .bu hamilelik belirtisi olabilir mi , çok merak ediyorum.
Aynen dimi bazen düşünüyorum böyle deyince konu sahibi üzülüp kızıyo mudur diye. Ama aynı yollardan aynı duygularla geçtik bildiğimiz için diyoruz. Dert etmiyo değilim bazen kendime. Yine de doğruları söylüyoruzLütfen belirtilere aldanmayın sonrası çok hüsran oluyor tüm belirtileri yaşadığım günler oldu işte bu defa oldu sanırım dedim ve kırmızılar geldi artık vücudumu dinlememeye çalışıyorum
1 ölü doğum 1 dusugum var ikisinde de adet belirtileri yasamistim 2 gebeliğim de de hamilelik belirtim olmadı aynı adet gibi oldu ama işte insan çok istediği için bir belirti arıyorAynen dimi bazen düşünüyorum böyle deyince konu sahibi üzülüp kızıyo mudur diye. Ama aynı yollardan aynı duygularla geçtik bildiğimiz için diyoruz. Dert etmiyo değilim bazen kendime. Yine de doğruları söylüyoruz
Genetik test yapıldı mı sorun neymiş? Benim de iki düşüğüm var tüp bebekle hamile kaldım zaten de hamile kalabiliyosun bari yine olur elbet yine de geçmeden yapma dirayetli ol :)1 ölü doğum 1 dusugum var ikisinde de adet belirtileri yasamistim 2 gebeliğim de de hamilelik belirtim olmadı aynı adet gibi oldu ama işte insan çok istediği için bir belirti arıyorne diyelim hayırlısı inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısı ile
Trombofili paneli yapıldı mıHiç bir sorun çıkmadı yapılan tahliller temiz çıktı ama Rabbim nasip etmezse olmuyor sanırım. Artık bende kabullendim şimdi de kalırım diye korkuyorum
Yok üzülmüyorum, ben de alıştım, 2 kez kimyasal oldu. Ama yine de " acaba mi " diyorum işte. Sıkıntı kalmadı dedi doktor ama yaşım 37 olunca daha beklemeyelim tup bebek yapalım dedi. Biz de sıkıldık her ay aynı şeyler yaşanıyor. O yüzden bu ay deneyeceğiz inşallah.Aynen dimi bazen düşünüyorum böyle deyince konu sahibi üzülüp kızıyo mudur diye. Ama aynı yollardan aynı duygularla geçtik bildiğimiz için diyoruz. Dert etmiyo değilim bazen kendime. Yine de doğruları söylüyoruz
Pek hamilelik gibi gelmedi bana. Vajinadan kesinlikle belli olmaz. Siz içinizi ferah tutun. Madem bu ay tüp bebek yapacaksınız herşeyden önce psikolojiniz çok rahat olmalı. Böyle şeyleride embriyo sonrası acaba tuttumu diyip belirti de arayıp kendiniz strese sokmayın. En rahat halinizle olunki bebeğiniz size iyice tutunsun. Yerinizde olsam bu sayfalara da girip bakmazdım. Kişiden kişiye herşey değişiklik gösterirken bu süre zarfında kendinizde korku ve panik yada heyecan yaratabilirsiniz. Herşey sizi etkiler. Umarım en kısa zamanda sizde yavrunuza kavuşursunuz. Ama hamile kalmak bir dert kaldıktan sonra ki stres 10 kat dertMerhabalar öncelikle,
Kismet olursa bu ay tup bebek yapacağız. Son adetim üzerinden 37 gün geçti yaklaşık ama benim adetim zaten hep düzensizdir, bazen 35 - 40 gün bazen 2-3 ayda bir olabiliyor. Geçen ayda histereskopi operasyonu geçirdim. Sonuç temiz dedi adet olunca gel dedi doktor.
Ama 1 kaç gündür, afedersiniz cinsel organımın üstünde ağrı var, birazda şişlik var .bu hamilelik belirtisi olabilir mi , çok merak ediyorum.
Kesinlikle haklisiniz, şu rahat olmayı bir türlü beceremiyorum , olacağı varsa da zaten olmuyor bu stresle . Hayırlısı bakalımPek hamilelik gibi gelmedi bana. Vajinadan kesinlikle belli olmaz. Siz içinizi ferah tutun. Madem bu ay tüp bebek yapacaksınız herşeyden önce psikolojiniz çok rahat olmalı. Böyle şeyleride embriyo sonrası acaba tuttumu diyip belirti de arayıp kendiniz strese sokmayın. En rahat halinizle olunki bebeğiniz size iyice tutunsun. Yerinizde olsam bu sayfalara da girip bakmazdım. Kişiden kişiye herşey değişiklik gösterirken bu süre zarfında kendinizde korku ve panik yada heyecan yaratabilirsiniz. Herşey sizi etkiler. Umarım en kısa zamanda sizde yavrunuza kavuşursunuz. Ama hamile kalmak bir dert kaldıktan sonra ki stres 10 kat dertinanın bu süre zarfında daha çok korkuyor insan bu yüzden bu günlerinizi özellikle rahat geçirin sevgilerle
Valla ben başka yerde takılmayın belirti yok dedim diye linç edildim. Oysaki buralardan belirti arayıp kafalarına takmayı bıraksalar herkesin kucağı dolacak. Ama anlatamadım. Neyseki en sonda kendileri yaşadıkları belirtiniz yersiz olduğunu anladılar. RABBİM herkese nasip etsin. Ben hamile kalmak için uğraştığım zamanlar bu kadar korkmuyormusum. Asıl korku şuan içimde acaba iyimi kalbi atmaya devam ediyormu sağlıklı büyüyormu gerçek endişe buymuş meğerAynen dimi bazen düşünüyorum böyle deyince konu sahibi üzülüp kızıyo mudur diye. Ama aynı yollardan aynı duygularla geçtik bildiğimiz için diyoruz. Dert etmiyo değilim bazen kendime. Yine de doğruları söylüyoruz
Hiç okumayın buraları yoksa sonunda sizde ya karbonat testi ile hamileyim diye bakarsınız yada idrarınızı kaynatırsınız gebelik varmı diye.Kesinlikle haklisiniz, şu rahat olmayı bir türlü beceremiyorum , olacağı varsa da zaten olmuyor bu stresle . Hayırlısı bakalım
Aynen , belirtiler kişiden kişiye değişiyor da olabilir. Allahım hayırlı sağlıkli evlatlar nasip etsin inşallah tüm isteyenlere.Valla ben başka yerde takılmayın belirti yok dedim diye linç edildim. Oysaki buralardan belirti arayıp kafalarına takmayı bıraksalar herkesin kucağı dolacak. Ama anlatamadım. Neyseki en sonda kendileri yaşadıkları belirtiniz yersiz olduğunu anladılar. RABBİM herkese nasip etsin. Ben hamile kalmak için uğraştığım zamanlar bu kadar korkmuyormusum. Asıl korku şuan içimde acaba iyimi kalbi atmaya devam ediyormu sağlıklı büyüyormu gerçek endişe buymuş meğer
Hiç okumayın buraları yoksa sonunda sizde ya karbonat testi ile hamileyim diye bakarsınız yada idrarınızı kaynatırsınız gebelik varmı diye.Yada kirpiklerim karıştı saçlarım yağlandı avuç içim kaşındı yok efendim heray bir sivilcem çıkardı bu ay 3 tane çıktı diye bir sürü saçan sebebten hamilelk belirtisi ararsınız. Transferin sabahı test yapmaya başlarsınız. Bu yüzden çok rahat olun inanın herşey sizinle olacak.
İşte buradaki saçmalıkları okuduğunuz için. Hiç olacak iş migülmeyin ama bu akşam üstü evde test olmayınca, limon ve tuz ile yapılanlardan yaptım Tabı bisey anlamadım.
Neyse biraz daha sakin olmaya çalışacağım inşallah
Kesinlikle daha da kafa karıştırıyorİşte buradaki saçmalıkları okuduğunuz için. Hiç olacak iş mi
Hayır olmayan şeye var desen nolcak boşa ümit ama buraya yazan çoğu negatif bile bile soruyor. Bende bekledim olmadı tüp bebek yaptık napalım ha onla bitti mi iki düşük sonrası bu günlere geldik şükür. Bildiğim şeyden şüphe ettiriyolar bazen tartışmamak için susuyorum ya arkadaşımValla ben başka yerde takılmayın belirti yok dedim diye linç edildim. Oysaki buralardan belirti arayıp kafalarına takmayı bıraksalar herkesin kucağı dolacak. Ama anlatamadım. Neyseki en sonda kendileri yaşadıkları belirtiniz yersiz olduğunu anladılar. RABBİM herkese nasip etsin. Ben hamile kalmak için uğraştığım zamanlar bu kadar korkmuyormusum. Asıl korku şuan içimde acaba iyimi kalbi atmaya devam ediyormu sağlıklı büyüyormu gerçek endişe buymuş meğer
Ben inanın 8 yıl neler okudum burada. En çok belirti hep göğüsler deniliyordu. Benim de Göğüslerim adet öncesi bile acımaz. Hep kendime dedim birgün Göğüslerim acırsa kesinlikle hamileyim diyecem. Hamile kaldığım ayda asla acımadılar. Hatta ben testi pozitif gördükten sonra hayır sorum var Göğüslerim şişmedi hala da acımıyor dedim. 6. Haftada acı duymaya başladım. Adet öncesi nasıl belirtilerim varsa hepsi yasadım. Benim kesinlikle sivilcem çıkardı yine çıktı. Bacagım agırırdı yine ağrıdı. Bas agrım olurdu yine basım ağrıdı. Yani her ay yadasıgımdan farklı bişey yaşamadım. Sadece tek bişey diyebilirim. Adetten 4 gün önce bende baya baya süt kesiği gibi akıntı geldi. Bir defa oldu. Ama acı kasıntı koku VS. Hiçbir şey yoktu. Eski çalıştığım kanalda sağlık programına çıkan doktora sordum. O bana gebelik bekliyormusun kokusuz kasıntısız süt kesiği gibi akıntı bazen gebelik olabiliyor dedi. Ondan şüphelenerek adetten 1 gün sonra test yaptım ve pozitif ti. Yani sadece her ay dısında farklı olarak onu yaşadım. Kaldıki doktora sormasaydım ben onu mantar sanacaktım.Kesinlikle daha da kafa karıştırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?