• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri nedir?

Hayır olmayan şeye var desen nolcak boşa ümit ama buraya yazan çoğu negatif bile bile soruyor. Bende bekledim olmadı tüp bebek yaptık napalım ha onla bitti mi iki düşük sonrası bu günlere geldik şükür. Bildiğim şeyden şüphe ettiriyolar bazen tartışmamak için susuyorum ya arkadaşım
Adet olmuş ama başlık açmış adetliyken test yapsam pozifit çıkar mı 😀 çıkar çıkar kesin yap diye yazasım geliyor bazen 😀 test negatif kan testi vermiş negatif ama tüm belirtileri yasıyorum değerim yükselirmi diye soran olmuş. Kabartma tozuna göre hamileyim diyen olmuş. 2 gün önce ilişki yasadık bugun kasıklarım ağrıyor midem bulanıyor test yapsam çıkarmı dşye soran olmuş. Hadi bizim yazdıklarımızı kabul etmiyorsunuz. Artık İnternet var ve buradan ibaret değil. Doktorların acıklamaları var. Videoları var. Acın izleyin okuyun. Hamile nasıl kalabilirim nasıl beslenebilirim ne yaparsam daha rahat hamileliği elde ederim demek yerine, kalkıp göz bebeklerim büyüdü adetime 10 gün var bu hamilelik belirtisimi diye soruyorlar. İnanın nasıl psikopat ça cocuk istemişim iki ülkede de doktorlardan aynı yanıtı aldım. Kafanı rahat bırak. 3 ay asla çocuk düşünmedim ilişki günlerinede dikkat etmedim akışına bırakıp ilişkindende gercekten zevk alarak birlikte oldum 3. Ay pozitif. Şuan 11. Haftaya girdik şükürler olsun

Back