Çok erken davranmissiniz 3-4 gun kala yapın testKızlar adetime 8 gün var ve erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Gebe olduğuma inanıyorum nedense, henüz HCG idrara karışmadı diye çıkmamıştır demi?
Canım baksana adete 5 gün kala az önce test yaptım pozitif mi?Canım bir seneden fazla bu testleri yapmış biri olarak ilişkiden sonra 10. gün çıkmamıştı benim 11. gün çok hafif çıkmıştı adete de 2 gün falan vardı onda da beta hcg 21 di. kaset testte böyle idi, erken gebelik testi belki biraz daha erken gösterebilir ama onların da bazıları çok güvensiz oluyor, kuruma çizgisi vs dikkat edilmeli
Tebrikler gebelik varCanım baksana adete 5 gün kala az önce test yaptım pozitif mi?
Erken gebelik testi mi bu?Canım baksana adete 5 gün kala az önce test yaptım pozitif mi?
Evet canım bugün de yaptım tam 1 saat önce ve yine böyle silik çıktı.Erken gebelik testi mi bu?
Bence de var yani. Hayırlı bi gebelik geçirirsin inşallahEvet canım bugün de yaptım tam 1 saat önce ve yine böyle silik çıktı.
İnşallah canım sağ olBence de var yani. Hayırlı bi gebelik geçirirsin inşallah
Sag ol canım sağ salim bebeklerimize kavuşalım inşallahBende adetime 2 gun kala yapmistim testi pozitif cikmisti canim, tebrik ederim hamilesin
Canım sabahki yaptığım mor kapaklı testi ilk idrarımla, adetime 3 gün kala yaptım ve silikti bak fotoğraftaki gibi. Az önce de pembe kapaklı erken gebelik testinde yaptım ve daha belirgin çıktı. Hala şoktayım yaaBende adetime 2 gun kala yapmistim testi pozitif cikmisti canim, tebrik ederim hamilesin
Vallahi öyle oluyor :) bende sonrasında bu digital olanlardan alıp yapmıştım emin olmak içinCanım sabahki yaptığım mor kapaklı testi ilk idrarımla, adetime 3 gün kala yaptım ve silikti bak fotoğraftaki gibi. Az önce de pembe kapaklı erken gebelik testinde yaptım ve daha belirgin çıktı. Hala şoktayım yaa
Hayırlısı canım Allah nasip ederse mutlaka oluyorVallahi öyle oluyor :) bende sonrasında bu digital olanlardan alıp yapmıştım emin olmak içinÇünkü yeni evliydiiik ve planda hemen yoktu en azından benim için :))
Kan vermedim daha canım. Reglime 2 gün kala bugün yine test yaptım ve erken gebelik testinde yine silik çizgi çıktı. 3 gündür bu testi yapmama ve hepsinde silik almama rağmen bir arkadaşım yanlış olabilir diyip duruyor. Sence de bu pozitif değil mi? 4 test de yanlış olabilir mi yaHayırlısı olsun kan verdiniz mi ben sabredemezdim vallahi
Hatta bu erken gebelik testinin ardından bir de kaset test yaptım ve böyle çıktı canımKan vermedim daha canım. Reglime 2 gün kala bugün yine test yaptım ve erken gebelik testinde yine silik çizgi çıktı. 3 gündür bu testi yapmama ve hepsinde silik almama rağmen bir arkadaşım yanlış olabilir diyip duruyor. Sence de bu pozitif değil mi? 4 test de yanlış olabilir mi ya
Ben daha farklı konularda da gördüm testleriniz koyulaşmis geldi bana açıkçası bir de ben erken gebelik testlerine güvenmiyorum varsa kaset testte çıkar ve çıkmış da çok net olmaması da normal çünkü daha adet gecikmemis kiKan vermedim daha canım. Reglime 2 gün kala bugün yine test yaptım ve erken gebelik testinde yine silik çizgi çıktı. 3 gündür bu testi yapmama ve hepsinde silik almama rağmen bir arkadaşım yanlış olabilir diyip duruyor. Sence de bu pozitif değil mi? 4 test de yanlış olabilir mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?