Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetim 2 gündür geçiyor kan testine 3 gün önce gittim aile hekimim adetin 1 hafta 10 gün geçmeden test yapmam dedi geri döndüm şimdi bekliyorum öylece bakalım
Canım bir seneden fazla bu testleri yapmış biri olarak ilişkiden sonra 10. gün çıkmamıştı benim 11. gün çok hafif çıkmıştı adete de 2 gün falan vardı onda da beta hcg 21 di. kaset testte böyle idi, erken gebelik testi belki biraz daha erken gösterebilir ama onların da bazıları çok güvensiz oluyor, kuruma çizgisi vs dikkat edilmeli
Canım bir seneden fazla bu testleri yapmış biri olarak ilişkiden sonra 10. gün çıkmamıştı benim 11. gün çok hafif çıkmıştı adete de 2 gün falan vardı onda da beta hcg 21 di. kaset testte böyle idi, erken gebelik testi belki biraz daha erken gösterebilir ama onların da bazıları çok güvensiz oluyor, kuruma çizgisi vs dikkat edilmeli
İlişkiden sonra derken yumurtlama günü mü olmuşdu ilişki en son? Benim yumurtlamam 8i..ve en son 9u oldu ilişki..22si olmalı adetim..en erken ne zaman yaparsam çıkar test