- 4 Mart 2024
- 15
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi birkizinhkysi
-
Cinsiyet teorisine gönderdim onlarda erkek dedi ama inşallah hayırlısıyla öğrenirim bian önce suan 10+5 haftaligizCok erken ama erkek gibi canim sanki hayirli ugurlu olsun Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Erkekte 12 haftada kesin sonuç söylüyolar canım hatta 11 de tahminde bulunuyorlarCinsiyet teorisine gönderdim onlarda erkek dedi ama inşallah hayırlısıyla öğrenirim bian önce suan 10+5 haftaligiz
11+6 da randevum var inşallah öğrenirim o zaman doktor bi tahmini söyler umarimErkekte 12 haftada kesin sonuç söylüyolar canım hatta 11 de tahminde bulunuyorlar
Bir kizim var hayirlisiysa inşallah erkek olur budaErkek gibi duruyor
Hayirlisiyla bi an önce öğrensemBana kız gibi geldi ama tabii hayırlısı olsun
Bana da bakar misinCok erken ama erkek gibi canim sanki hayirli ugurlu olsun Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Bana da bakar misinBana kız gibi geldi ama tabii hayırlısı olsun
merhabalar burda 8 haftalik ultrason görüntüsü bebeğimin cinsiyetini cok merak ediyorum sizin bi tahmininiz olur mu acaba bilgili anneler bi tahminde bulunsaniz bu görüntüden simdiden teşekkür ediyorum
Eki Görüntüle 3441619
merhabalar burda 8 haftalik ultrason görüntüsü bebeğimin cinsiyetini cok merak ediyorum sizin bi tahmininiz olur mu acaba bilgili anneler bi tahminde bulunsaniz bu görüntüden simdiden teşekkür ediyorum
Canim seninki kiz gibi Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin hayirli olsunBana da bakar misin
Tesekkur ederimmCanim seninki kiz gibi Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin hayirli olsun
Bize de yorum yapabilir misinizCanim seninki kiz gibi Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin hayirli olsun
Cinsiyet belli oldu mu acabamerhabalar burda 8 haftalik ultrason görüntüsü bebeğimin cinsiyetini cok merak ediyorum sizin bi tahmininiz olur mu acaba bilgili anneler bi tahminde bulunsaniz bu görüntüden simdiden teşekkür ediyorum
Eki Görüntüle 3441619
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?