- Konu Sahibi birkizinhkysi
-
Kese şekline göre tahmin yapıldığında kese daire yuvarlak olduğu için muhtemelen erkektir diye düşünüyorum ama uzman değiliz tabi sağlıkla sıhhatle gelsin inşallahmerhabalar burda 8 haftalik ultrason görüntüsü bebeğimin cinsiyetini cok merak ediyorum sizin bi tahmininiz olur mu acaba bilgili anneler bi tahminde bulunsaniz bu görüntüden simdiden teşekkür ediyorum
Eki Görüntüle 3441619
merhabalar burda 8 haftalik ultrason görüntüsü bebeğimin cinsiyetini cok merak ediyorum sizin bi tahmininiz olur mu acaba bilgili anneler bi tahminde bulunsaniz bu görüntüden simdiden teşekkür ediyorum
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Kesesi böyle top gibi yuvarlak olanlara kız tahmininde bulunuyorlar genelde. Mesela bizimki uzunlamasına, fasulye gibiydi her gören erkek dedi, hakikaten de erkek çıktı :) 11+5'te öğrenmiştik hemen, erkek çocuk daha erken belli oluyor gerçektenmerhabalar burda 8 haftalik ultrason görüntüsü bebeğimin cinsiyetini cok merak ediyorum sizin bi tahmininiz olur mu acaba bilgili anneler bi tahminde bulunsaniz bu görüntüden simdiden teşekkür ediyorum
Eki Görüntüle 3441619
merhabalar burda 8 haftalik ultrason görüntüsü bebeğimin cinsiyetini cok merak ediyorum sizin bi tahmininiz olur mu acaba bilgili anneler bi tahminde bulunsaniz bu görüntüden simdiden teşekkür ediyorum
Bu kese bizimkine çok benziyor, teoriye göre erkek sanki :)Kızlar sizden ricam yorumlar misiniz
Teoriye göre bu bebiş de erkekBanada bakabilir misiniz
Teoriye göre bu bebiş de erkekCinsiyetleri öğrenince etiketleyin beni de ya ilk kez böyle tahmin dağıttım çok merak ettim
Yaaa gözünüz aydınDoktor kız dedi bugün canmm
Bana yasini ve en son ateninin baslangicini yaz cinsiyetini soyliyeyimmerhabalar burda 8 haftalik ultrason görüntüsü bebeğimin cinsiyetini cok merak ediyorum sizin bi tahmininiz olur mu acaba bilgili anneler bi tahminde bulunsaniz bu görüntüden simdiden teşekkür ediyorum
Eki Görüntüle 3441619
Çok teşekkür ederim canımYaaa gözünüz aydınBu teori bir bende tuttu galiba
Neresi o cinsiyet teorisiCinsiyet teorisine gönderdim onlarda erkek dedi ama inşallah hayırlısıyla öğrenirim bian önce suan 10+5 haftaligiz
Bana hamile kaldin yasi ve son adet tarihini yaz soyliycemMerhaba! Kulube yeni katıldım 12+3 haftalığa ait foto doktor kız gibi duruyor dedi ama net değil bakarsanız sevinirim
20.06.1998 yaşım adet tarihim 30.03.2024Bana hamile kaldin yasi ve son adet tarihini yaz soyliycem
Erkek20.06.1998 yaşım adet tarihim 30.03.2024
Doktorumuz kız gibi duruyor ama net değil dedi genital bölgesinde çıkıntı var sanki aşağı yöne bakıyor gibi dedi ama net bilgi vermedi
Ne zaman beli olacakDoktorumuz kız gibi duruyor ama net değil dedi genital bölgesinde çıkıntı var sanki aşağı yöne bakıyor gibi dedi ama net bilgi vermedi
Yaaa gözünüz aydınBu teori bir bende tuttu galiba
13 gün sonra 6 haftalık olacak o zaman netleşir dedi doktorumNe zaman beli olacak
14.11.1991 Doğum tarihim son adet 13 Nisan yorum yapar musun lütfenBana ham
Bana yasini ve en son ateninin baslangicini yaz cinsiyetini soyliyeyim
bence de erken ama kız olma ihtimali gördüm gibi azıcık, yine de kesin diyemem zaman içinde tekrar paylaşın bakalımmerhabalar burda 8 haftalik ultrason görüntüsü bebeğimin cinsiyetini cok merak ediyorum sizin bi tahmininiz olur mu acaba bilgili anneler bi tahminde bulunsaniz bu görüntüden simdiden teşekkür ediyorum
Eki Görüntüle 3441619
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?