En erken gebelik belirtilerini yaşadım sizlerle paylaşmak istiyorum

Merabalar canım. Ben eşimle bu ay 1 gün yapıp diğer gün durup sondaki gün tekrar yaptık. Yani 2 günde bir yaptık. Ama 2 hafta önce hafif kahverengi ile pembemsi leke gördüm 2 defa. O ara baya midem ruh halin gel git içerisindeydi. Ben o gün yunurtlama diye düşündüm ve onuda değerlendirdim. Şuan yarın adet olmam gerekiyor ama midem yiyecekten kokularından aşırı bulanıyor. Pişi yaptım dün kokusundan gece uyumadım direk tişörtü değiştirdim. Çok hassaslaşmışım. Ara ara göğüslerim ağrıyor. Acaba hamile miyimdir tutmuş mudur

leke adetinizden 2 hafta önce geldiyse yerleşme kanaması için çok erken gibi duruyorr lekeleenme olabilir mi diye hesaplamak için riskli ilişkinin üstüne en az 6-7 gün saymanız lazım cünkü o zmaan rahme ulaşmaya başlıyor bebiş yani olursa ondan sonra olur lekelenmee koku hassasiyeti ne zaman başladıı genelde 6. haftadan sonra felna başlıyomuş mide bulantıları canım

Ben 35 günde bir adwt oluyorum. 21 şubatta adet oldum o günden beri 2 günde bir ilişki yaşadım. Ondan bir 2 hafta sonraydı lekeyi gördüm 2 kez. Ama adet lekesi değildi eminim. Çünkü pembemsi bişeydi. Ben o günü yumurtlama zannettim o günü de denedim. 3 gündür çok kötü hassasiyetim var. Ve ara ara göğüslerim ağrıyor. Yarın adet olmam lazım ama hiç adet belirtisi de yok

ozaman olabilirr :) test yapın bence ben toplu alıp koymuştum eve sürekli yaparım diye tavsiye ederimm

Merhaba benim sat 24 şubat bat 25 mart olması lazım şuan adet belirtisi yok gebelik belirtisi de yok sadece yumurtlama günümden beri hafif kasık ağrım var şiddetli değil bir haftadır beyaz kremsi akıntım var normalde adet öncesi bir hafta önceden hafif kanamam olurdu gebelik yoktur ama olduğuna da inanmak istiyorum ben evlendiğimden beri korunmadım 1.5 yıldır evliyim dr gittim bende bir sorun yok eşimde de sperm sayısı ve hızı düşük çıktı 2 aydır perhiz yapıyor proxeed kulalnıyor bu ay inşallah hayırlısı ve sağlıklı bir şekilde tutsun diyorum bayramda çifte bayramı yaşamak istiyorum başka da birşey istemiyorum.

Benimde yarın adet olmam gerekiyor. Şuan test yaptım umarım pozitiftir dua edim

4 aydır deniyoruz denediğimden beri adwtim düzensizleşti. Artık heveslenmekten sıkıldım. Ama ilk defa öyle oluyor. Korkuyorum tekrar test yapmaya
Testin sizi kötü etkileteceğini düsünüyorsanız ozaman bencede bekleyin erkenden öğrenmeninde gerçekten hiç bir faydası olmuyor daha çok zararı oluyor benim daha perşembe günü randebum gece rüyalarıma girdi doktor dış gebelik diyor böyle kafayı yedirtiyor erken öğrenmekte en güzeli beklemek ozaman umarı mvardır :)

ben o kasık ağrısını hisstediğimde dedimki benimvücudumda farklı birşeyler oluyor umarım sizinde oluyordur şuan :)

Negatif çıktı. Bakalım adet olmazsam 1 hafta sonra tekrar denicem testi. Umarım pozitif çıkar

bizim ilk ayda oldu oyüzden ben hala inanabilmiş değilim ben en az 7-8 ay vakti var diyordum burda yazılanları felan okuduktan sonra o yüzden ne zaman olacağını allah biliyormuş diyorum şimdi hep
Öyle gerçekten herşey nasip işi. Umarım sağlıcakla kucağınıza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…