- 7 Şubat 2018
- 308
- 217
- 23
- Konu Sahibi Tatlibekleyis
-
kahverengi lekelenme durdu mu? bende bel ağrısı yok hiç olmadı.ama bendede aynı reql sancısı. eşim israr ediyor test yap diyeBugün aşırı bel ve kasık ağrısı var. Kahverengi leke gelmiş sabah. Aynı adet sancısına benziyor inş hayırlısıyla seviniriz ya bu ay hissettim olacak dedim ama ağrı aynı adet ağrısı
Benim bundan 3 ay once kurtaj oldum bebegim 6 haftalikti kalpi atmiyodu gelismiyoduİnşallah bir seneyi geçkindir deniyoruz bi kimyasal gebelik geçirdim o kadar. İnşallah bu ay seviniriz
Benimde adettim yakinlasinca goguslerim agriyo ama ilk bebegimde kasik agrim cok olmuştu malesef kurtaj oldumkızlar en erken olan belirti bende adetten 1 hafta önce başlayan gögüslerde şiddetli acı ve ağrıydı... ılk belırtı o oluyo dıyebılırım net şekilde.. ha her zman gögüslerınız agrıyosa benım gıbı normal zamandan daha erken baslıyo
BEnim de eşim yapma bekle diyorkahverengi lekelenme durdu mu? bende bel ağrısı yok hiç olmadı.ama bendede aynı reql sancısı. eşim israr ediyor test yap diye
Ya çok üzücü bir durum inşAllah bu ay seviniriz. Bende 1 senelik evliyimBenim bundan 3 ay once kurtaj oldum bebegim 6 haftalikti kalpi atmiyodu gelismiyodu
1 yil 2 aydar evliyim
İnsallah canim test yaptiginda benide etiketleYa çok üzücü bir durum inşAllah bu ay seviniriz. Bende 1 senelik evliyim
Bugün Kahverengi lekelenme başladı bende. Ağrım zaten hiç geçmedi resmen kasık ağrım bacaklarıma vuruyorkahverengi lekelenme durdu mu? bende bel ağrısı yok hiç olmadı.ama bendede aynı reql sancısı. eşim israr ediyor test yap diye
Tamam haber vereceğim inşallahİnsallah canim test yaptiginda benide etiketle
HAtırlısı olsun canım benoldım üzgünüm çıkaBenim de bugün adet olacakmış gibi ağrım var. Gece kaşık ve bacak ağrısı uyutmadı.
bende de kremsi yogun seffaf akinti ama bir suru negatif test. yalniz yillardir her zaman akintim olur her cesitini gordum bunu ilk defa goruyorum sanki yagli arko kremi surmusum elime gibi kivami bulasik detarjani gibi jelimsi. gunler once de pecete gibi beyaz parcalar geldi anlamadim yasayan var mi?Kremsi bi akıntı var başka akıntım yok. Sabah dayanamadım evde bir tane gebelik testim vardı onu yaptım ama negatif çıktı
Ben bir hafta boyunca yaşadım. Bugün adet günüm. Ama dün Kahverengi leke gelmeye başladıbende de kremsi yogun seffaf akinti ama bir suru negatif test. yalniz yillardir her zaman akintim olur her cesitini gordum bunu ilk defa goruyorum sanki yagli arko kremi surmusum elime gibi kivami bulasik detarjani gibi jelimsi. gunler once de pecete gibi beyaz parcalar geldi anlamadim yasayan var mi?
Yaa adet oldunuz mu??HAtırlısı olsun canım benoldım üzgünüm çıka
İnşallah mutlu haberi alırsınızKizlar adetim 2 gun gecti. Bugun ucuncu gun. Bir kurtajim oldugu icin acikcasi idrar testi yapmaya heveslenmeye de korkuyorum. Farkli olarak adet belirtilerim cok erken basladi, idrara sıkışma, gaz problemi, tuvalette koyuluk, inanilmaz bel agrisi. Pazartesiye kadar adet olmazsam ogun yapayim test diyorum
Test yapınca bize de haber verin olur mu??Kizlar adetim 2 gun gecti. Bugun ucuncu gun. Bir kurtajim oldugu icin acikcasi idrar testi yapmaya heveslenmeye de korkuyorum. Farkli olarak adet belirtilerim cok erken basladi, idrara sıkışma, gaz problemi, tuvalette koyuluk, inanilmaz bel agrisi. Pazartesiye kadar adet olmazsam ogun yapayim test diyorum
Oldum canım senYaa adet oldunuz mu??
Test yapınca bize de haber verin olur mu??
BEn hala olmadım eşim gebelik testi aldı ama bekliyorum. SAnki olacakmışım gibi ağrıyor. Eğer adet olmazsam ya yarın sabah ya da Pazar sabah yapacağım inşallahOldum canım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?