Bugün bat günüm yani olmadım normal de de ya bi gün önce ya iki gün önce olurdu ama bugün daha bise yokAdetine kaç gun vardı kuzum elendim deme hiç belli olmaz umutlandirmak istemem ama regline bir gün kala negatif görüp sonrasında gecikmeyle gebelik öğrenenler var.. modunu düşürme
Tovbe estagfurullahHahaha vallahi spermin vücuda alışma süresi varmış. Sonuçta bianda vücuda giren bişey var geziniyorvücudum çok afalladi benim adet im başlarda gecikti sürekli ağrılarım oluyodu adete kadar. Bana öyle söylediler normal dediler.
Evet kızlar ben elendin artık reglimi Beklicem olsa mutalaka çıkardı
Aynen evo onu bende çok gordum adetin 3. 4. Gunu ogrenenler varAdetine kaç gun vardı kuzum elendim deme hiç belli olmaz umutlandirmak istemem ama regline bir gün kala negatif görüp sonrasında gecikmeyle gebelik öğrenenler var.. modunu düşürme
Yani evet olabilir ama beklicem test falan yapmam artık modum düşüyorAynen evo onu bende çok gordum adetin 3. 4. Gunu ogrenenler var
Günaydın, ben elendim siz yola devam edinKızlar günaydın . Ben gece ağrıdan hiç uyuyamadımbenim zaten regl dönemlerim çok ağrılı geçer . Aynı onun gibi kasık ve belimde çok sancı vardı ama ama hala gelen giden yok . Batmalar şiddetlendi . Göğüs ağrılarım azalmış. Ben nedende regl olacakmış gibi hissediyorum
Bugün bat günüm yani olmadım normal de de ya bi gün önce ya iki gün önce olurdu ama bugün daha bise yok
Bekle bakalım sabırlı olmaya çalış inşallah hayırlı haberlerini alırız. Benim adetim hiç gecikmiyor bile ilk aylar oldu işte bı afalledim sonrasi geri düzene girdiBugün bat günüm yani olmadım normal de de ya bi gün önce ya iki gün önce olurdu ama bugün daha bise yok
Kaset teste cikmamasi cok normal canim adet gecikmesinin 10cu gününde yapin yaziyor internette hemen olumsuz düşünme benceYani evet olabilir ama beklicem test falan yapmam artık modum düşüyor
Günaydın canım.. benimde bas agrim var her regli dönemim oncesi gibi bende regl bekliyorum artıkKızlar günaydın . Ben gece ağrıdan hiç uyuyamadımbenim zaten regl dönemlerim çok ağrılı geçer . Aynı onun gibi kasık ve belimde çok sancı vardı ama ama hala gelen giden yok . Batmalar şiddetlendi . Göğüs ağrılarım azalmış. Ben nedende regl olacakmış gibi hissediyorum
Kiz sorma bugun hepimiz ağriliyiz. Benimde adet sancim basladi belim agriyor. Niye herkeste ortak agri yok diyordun oldu isteKızlar günaydın . Ben gece ağrıdan hiç uyuyamadımbenim zaten regl dönemlerim çok ağrılı geçer . Aynı onun gibi kasık ve belimde çok sancı vardı ama ama hala gelen giden yok . Batmalar şiddetlendi . Göğüs ağrılarım azalmış. Ben nedende regl olacakmış gibi hissediyorum
Benimde ağrılı geçerdi korunmayı bırakınca ağrılarım hafifledi benim nedense. Binde bir az bı ağrım oluyor dayanılır şekilde ama. Eskiden mahvederdi yerlere yatardim birinci günüm zehir olurduKızlar günaydın . Ben gece ağrıdan hiç uyuyamadımbenim zaten regl dönemlerim çok ağrılı geçer . Aynı onun gibi kasık ve belimde çok sancı vardı ama ama hala gelen giden yok . Batmalar şiddetlendi . Göğüs ağrılarım azalmış. Ben nedende regl olacakmış gibi hissediyorum
İstersen erken gebelik testi al yap ya da biraz daha bekle de yapBen bugünü sevmedim yarına gecsek olmaz mı
Erken de çıkar mı ben kaset garanti diye aldım onu yaptımİstersen erken gebelik testi al yap ya da biraz daha bekle de yap
Ay al benden de o kadar. İçimde ki bütün umudu vakumlamış gibi biri.Ben bugünü sevmedim yarına gecsek olmaz mı
Ya hiç biri garanti değil aslında sadece kan verirsen garanti olur. Sadece erken gebelik testi kasete göre daha hassas diyolar. Yoksa ben erkenede güvenmiyorum iki kez üst üste bende pozitif çıkardı kan verdim negatifErken de çıkar mı ben kaset garanti diye aldım onu yaptım
Kaset daha doğru sonuç veriyor diyorlar ama adetin biraz geçmesi gerekiyor. Geç döllenme olmuş olabilir. Regli gecikmesinden bir kaç gün sonra görebilirsin. Yine işin ucu beklemeye çıkıyor maalesefErken de çıkar mı ben kaset garanti diye aldım onu yaptım
Senle aynı durumdayım çiçeğim Ben de akıntı yoktu şeffaf akıntı başladı. Aşırı ağrım var. GErçekten süründürür derecede. Ağrı kesici de içemiyorum her ihtimale karşıbeyaz akıntım arttı, ağrılarım başladı kasıktan sol bacağıma vuran.. vucut ısımda yükseldir birden oldu hepsi baş ağrım devam ediyor sizde durumlar nasıl ??