- 23 Haziran 2024
- 649
- 179
Olsun canım onuda kullan. Aynı marka hep bozuk çıkacak diye bişey yok. Ama eczane yakınsa git ver durumu anlat bunu kullanamayacagini söyleOf bide aynı testten iki tane aldım yaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun canım onuda kullan. Aynı marka hep bozuk çıkacak diye bişey yok. Ama eczane yakınsa git ver durumu anlat bunu kullanamayacagini söyleOf bide aynı testten iki tane aldım yaaaaa
Diğerini ne yapacam ben bide 30 tl diyince şüphelenmem lazımdıTest bozuk hiçbir şekilde çizgi çıkmamış ki
Eczane uzak işte evimin oralarda ben işe geldim onu da kullanayım köşe de delik gibi bi yer var ordan damlattım en iyisi erken gebelik sanırım bu ne yaOlsun canım onuda kullan. Aynı marka hep bozuk çıkacak diye bişey yok. Ama eczane yakınsa git ver durumu anlat bunu kullanamayacagini söyle
Amin canım inşallah. Aynen yok kasık ağrısı göğüs ağrısı bel ağrısı hepsini dibine kadar yaşayıp regl oldum ben de eski topiclerde çok konuştuk hatta arkadaşlarla onların çoğu hamile şu an ben kaldım asdsff şimdi sizlerle tanışıyorum bu ay uğurlu gelsin inşallah hepimizeAleyküm selam inan iki ay adete kadar olan sürede hep ağrı çektim ben ve hamilelik belirtileri deneyinde regl belirtilerimi dolu dolu yaşadım tümünü birden. Surda iki aydır falan daha rahatım vücudumda alışmış gibi..Regl zamanlarımızda birbirine yakınmış bakalım inşallah bu ay gebelik oluşur Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Kişiden kişiye değişiyor iste benim arkadasim 4 yıl aralıksız kullandı bıraktığı ay hamile kaldi. NasipAynı zamanda yumurtalıkları da tembellestiriyomus ya bir hapın illaki faydası varken zararı yan etkileride olabilir bence hayırlısı olsun her şeyin ... Sağlıklı gebelikler diliyorum
Hadi insallah olsun bu ay sans getirelim sanaKızlar bende yumurtlama dönemimdeyim şeffaf akıntı gelmeye başladı anladım değerlendirdim devam da ediyoz şansa bırakmıyominşallah tutar
Tarihine baktın mı o da geçmiş olabilirDiğerini ne yapacam ben bide 30 tl diyince şüphelenmem lazımdı
Bu benim ovulasyon testimm. Bak soldaki yer idrar damlatmak için... zaten testin içinde yazar kaç damla damlatman gerektiği.. ayrıca kullan o testi de yapacak bişey yok ikiside bozuk çıkacak diye bişey yok inşallah güzel sonuçlanırEczane uzak işte evimin oralarda ben işe geldim onu da kullanayım köşe de delik gibi bi yer var ordan damlattım en iyisi erken gebelik sanırım bu ne ya
Tamam bende oraya damlattım sadece o pembelik çıktı başka birsen çıkmadı bekledim çıkar mı diye hatta o pembeliğin erken gebelik testi gibi sona kadar gider diye düşündüm kaseti ilk kullanınca ama olmadıBu benim ovulasyon testimm. Bak soldaki yer idrar damlatmak için... zaten testin içinde yazar kaç damla damlatman gerektiği.. ayrıca kullan o testi de yapacak bişey yok ikiside bozuk çıkacak diye bişey yok inşallah güzel sonuçlanır
Bunların tarihi var mı bilmiyorum kiTarihine baktın mı o da geçmiş olabilir
Ayy inşallah canım çok teşekkür ederim aminn rabbim burada isteyen herkesin kucağını doldursun sağlıklı gebelikler nasip etsin hayırlısı ileAmin canım inşallah. Aynen yok kasık ağrısı göğüs ağrısı bel ağrısı hepsini dibine kadar yaşayıp regl oldum ben de eski topiclerde çok konuştuk hatta arkadaşlarla onların çoğu hamile şu an ben kaldım asdsff şimdi sizlerle tanışıyorum bu ay uğurlu gelsin inşallah hepimize
Tabi hiç belli olmuyor ki Rabbim ol derse oluyorKişiden kişiye değişiyor iste benim arkadasim 4 yıl aralıksız kullandı bıraktığı ay hamile kaldi. Nasip
Ovulasyon testi alıp yumurtlama günün ne zaman ona göre daha iyi değerlendirebilirsin aslindaKızlar bende yumurtlama dönemimdeyim şeffaf akıntı gelmeye başladı anladım değerlendirdim devam da ediyoz şansa bırakmıyominşallah tutar
Var var tüm gebelik testlerinin en dış ambalajında tarihleri varBunların tarihi var mı bilmiyorum ki
EvetBunların tarihi var mı bilmiyorum ki
O zaman test bozuk canım yenile ve bizede haber ver inşallah geebesindirTamam bende oraya damlattım sadece o pembelik çıktı başka birsen çıkmadı bekledim çıkar mı diye hatta o pembeliğin erken gebelik testi gibi sona kadar gider diye düşündüm kaseti ilk kullanınca ama olmadı
İnşalllah hepimiz bu gruptan hayırlı haberler veririzO zaman test bozuk canım yenile ve bizede haber ver inşallah geebesindir
Tarih bu sanırım ay nasıl cahilimmmO zaman test bozuk canım yenile ve bizede haber ver inşallah geebesindir
Hadi test yap sıra sende ben yaptımBunların tarihi var mı bilmiyorum ki