- 23 Haziran 2024
- 649
- 179
İnşalllah hepimiz bu gruptan hayırlı haberler veririz
Amin inşallah. Evet tarih o canımTarih bu sanırım ay nasıl cahilimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşalllah hepimiz bu gruptan hayırlı haberler veririz
Amin inşallah. Evet tarih o canımTarih bu sanırım ay nasıl cahilimmm
Ay belim çok fena gidicem de yürürken bile batıyor nasıl biraz geçmesini beklicemHadi test yap sıra sende ben yaptım
2.testi yaptın mı sonuç neBen elendim sanırım bu testten hiç bise anlamadım ilk defa kaset test aldım yaptım
yav bu bel ağrısı hepimizi perişan ettiAy belim çok fena gidicem de yürürken bile batıyor nasıl biraz geçmesini beklicem
Yapamadım mesaim başladı WC gidip yapmaya calıscam2.testi yaptın mı sonuç ne
Hadi bakalım dikkat etAy belim çok fena gidicem de yürürken bile batıyor nasıl biraz geçmesini beklicem
Hadi bakalım merak ettim bendeeeYapamadım mesaim başladı WC gidip yapmaya calıscam
Ben biraz umutsuzlandım sanki yaaa ne bilim heyecan falan kalmadı içimde, senin bat ne zamanHadi bakalım merak ettim bendeee
2 gün önce gece saat 4 de uyandıran bir baş ağrım oldu ve dün gün içinde akşam yatana kadar ağrısını çektim ve bu ben de hiç olmayan bir şeydi dolunayın da etkisi var falan filan diyorlar ya bilmiyorum artıkbenim baş ağrım var kızlar yaa
Öyle düşünme o test bozuk diye biraz modun düştü dur bakalım... Benim bata 13 gün var beklemesi zor olacak ama ev yerleşme temizlik şu bu işleri var o yüzden oyalanirim diye düşünüyorumBen biraz umutsuzlandım sanki yaaa ne bilim heyecan falan kalmadı içimde, senin bat ne zaman
Acaba dolunayın gebelige etkisi var mı2 gün önce gece saat 4 de uyandıran bir baş ağrım oldu ve dün gün içinde akşam yatana kadar ağrısını çektim ve bu ben de hiç olmayan bir şeydi dolunayın da etkisi var falan filan diyorlar ya bilmiyorum artık
benim regliden 1 2 gün önce hep baş ağrım olur. o yuzden biraz modum düştü2 gün önce gece saat 4 de uyandıran bir baş ağrım oldu ve dün gün içinde akşam yatana kadar ağrısını çektim ve bu ben de hiç olmayan bir şeydi dolunayın da etkisi var falan filan diyorlar ya bilmiyorum artık
Çok yıpratıyor artık beni bu süreç hangi takmıcam desem önce ki aydan daha fazla takmış buluyorum kendimiÖyle düşünme o test bozuk diye biraz modun düştü dur bakalım... Benim bata 13 gün var beklemesi zor olacak ama ev yerleşme temizlik şu bu işleri var o yüzden oyalanirim diye düşünüyorum
Evet biraz zorlu bir süreçmiş bunu başıma gelince anladım kaç aydır bebek istiyosun sen? Ben hemen olur zannediyodum o yüzden bebek hemen istemedim korktum yanlışlıkla bişey olsa ağlamaya geçiyodum hazır hissetmedigimden.. ama böyle olacağını bilsem ikinci yilimda salardim kendimi. Şuan aşırı istekliyim korkuyorum da olmazsa diyeÇok yıpratıyor artık beni bu süreç hangi takmıcam desem önce ki aydan daha fazla takmış buluyorum kendimi
Ya gebelik ve regl belirtileri aynıdır ki.. gebelikte de baş ağrısı olur modlarinizi yüksek tutun lütfenbenim regliden 1 2 gün önce hep baş ağrım olur. o yuzden biraz modum düştü