- 26 Eylül 2023
- 142
- 51
Başlarda melek gibiler gerçek yüzlerini zaman geçtikçe gösteriyorlar inşallah öyle çıkmaz senin kiHahahahha kv sorunu sanırım ben yeni evliyim diye o sorunum yok ilerde ne olur bilemem tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başlarda melek gibiler gerçek yüzlerini zaman geçtikçe gösteriyorlar inşallah öyle çıkmaz senin kiHahahahha kv sorunu sanırım ben yeni evliyim diye o sorunum yok ilerde ne olur bilemem tabi
Yani sıkıntı yaşamadım nişanlılık döneminde de kendi halinde bir kadın gibi geldi bana öyle devam ediyor inşallah bakalımBaşlarda melek gibiler gerçek yüzlerini zaman geçtikçe gösteriyorlar inşallah öyle çıkmaz senin ki
Ben elendim sanirim kızlar başımda ağrımaya basladiAy bugünde beklesem mi yaaa sonuç olarak ilk idrar geçti artık
Gerci var daha 4 gun gibi ama sabah da dedim ya kabızlık durumum gecti ve baş ağrısı butun belirtiler regl döndügün icerisinde o kadar cok sey yasiyoruz ki benimde suan karın agrim basladi sanirim bende olacagim
Oynayabiliyor ya bazen. Takvimde 3 gün gosteriyor belki olabilirim çok ağriyorGerci var daha 4 gun gibi ama sabah da dedim ya kabızlık durumum gecti ve baş ağrısı butun belirtiler regl döndü
Olabilir canim bende gecen cumartesi aksami yeğenimin doğum gunu vardi terasta muzik acip eglendik oynadim felan o gece kasiklarim ve belim çok ağrıdıSakin olun inşallah değildir benim de sırt ağrım var yürüdüm diye mi bilmiyorum ve test aldım eşimden habersiz yapacağım sanırım ne olacaksa yaaa çok stresli bu durum
Evledindikten sonra böyle stres yaşayacağımı hiç tahmin etmezdimOlabilir canim bende gecen cumartesi aksami yeğenimin doğum gunu vardi terasta muzik acip eglendik oynadim felan o gece kasiklarim ve belim çok ağrıdı
Ne zaman yapacaksın merveyi bekleSakin olun inşallah değildir benim de sırt ağrım var yürüdüm diye mi bilmiyorum ve test aldım eşimden habersiz yapacağım sanırım ne olacaksa yaaa çok stresli bu durum
Benimde 4 gün gösteriyor ama değişkenlik gösteriyor iste erken yada gec amannnnn takmamaliyimOynayabiliyor ya bazen. Takvimde 3 gün gosteriyor belki olabilirim çok ağriyor
Merve den ses gelmiyor işe girmeden yapmam lazım yoksa akşamı beklerimNe zaman yapacaksın merveyi bekle
Haydl yapMerve den ses gelmiyor işe girmeden yapmam lazım yoksa akşamı beklerim
Bu ay gelmesinler isyemiyoruzşu regl dòneminde ağrıdan neftet ediyorum mahvediyor resmen hayatım kisitlanıyor
Yap yap yapMerve den ses gelmiyor işe girmeden yapmam lazım yoksa akşamı beklerim
Haydl yap
Bende gebelik istiyorum beşinci aya girdik adetim saşmiyir bile güzel guzek düzenli adete devam sadece ilk iki ay afalladi birinde iki gun gecikmeli oldum birinde de bir gün erken vücudumda değişiklikler oldu sürekli kasık ağrıları adete kadar falan. Bekliyorum bu ay işte beşinci ayım ve reglime 13 gün varYap yap yap