En erken cinsiyet ne zaman belli olur?

Derin1907

rabbimin hediyesi <3
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
39
22
38
kızlar 14+5 hamileyim. Her ay düzenli kontrol e gidiyorum. Annelere bir sorum olacak. En erken cinsiyetini ne zaman öğrenebilirim? Tabiki bebeğimin sağlığı herşeyden önemli ama ilk hamileliğim heyecan ve merak içindeyim. Ekşi yersen kız tatlı canın çekerse erkek diyorlar aslı var mı bu ların?
Şimdiden teşekkürler

Erkek bebişler erken belli ederlermiş kendini öyle duymuştum kızlar biraz nazlı oluyor

13. Haftalarda iyi usg cihazi olan dr lar görebilir fakat emin olmadan söylemiyo her dr erken zamanlarda göbek kordonuyla kariştirma ihtimali olup yanliş cinsiyet tespitinde bulunabiliyolar o nedende söylemiyolar.ben hiç sormadim 16 yada 17. Haftaydi unuttm simdi dr um kendisi söyledi emin bir şekilde.ama 1 2 haftaya ögrenirsin sende.hayirli olsun.

benimki 12+6 iken belli erkek dedi... bnm canm hep ekşi istiyor neredeyse hiç tatlı yemiyorum meyve hariç ekşi ve tatlı yemekle alakalı değil bence

benimde 12. haftada randevum var ikili test falan yapacak kapıdan çıkarken çikolata tatlı falan yiyip gelir misin dedi valla ben de şüphelendim heralde cinsiyete bakacak

Benim de 12. haftada 2li test sırasında belli olmuştu cinsiyet. Kaliteli bir USG cihazı ve tecrübeli bir doktorla en erken bu haftada öğrenebilirsin. Benim doktorum kız demişti o zaman ve kız olduğu sonraki haftalarda da kesinleşti(ayrıntılı ultrasonda). İlk bebeğim kız olacak yani nasipse,babasıyla onu dört gözle bekliyoruz... Yeme içmeyle alakası yok canım,benim canım hem tatlı hem ekşi çekiyordu çünkü,onlar hurafe

benimde 12. haftada randevum var ikili test falan yapacak kapıdan çıkarken çikolata tatlı falan yiyip gelir misin dedi valla ben de şüphelendim heralde cinsiyete bakacak

Çikolata yemeni bebeğin hareketlenmesi için tavsiye ediyorlar ve doğru pozisyonları yakalamak için ve evet büyük ihtimal cinsiyeti görebilmek için dedi,heyecan dorukta

Allah hayırlısını versin hiç cinsiyet takıntımız yok hiçte düşünmedim ama dün gece rüya gördüm hala etkisindeyim.Biz isim bile düşünmedik henüz ama rüyamda doğumum olmuştu kıcağıma çocuğu verdiler yenidoğan olmasına rağmen neredeyse 3 aylık Bebek ebatlarındaydı cinsiyeti erkekmiş ismini de Arda koymuşuz çok şaşkınım hala etkisinden çıkamadım.Emzirdim iki göğsümdede onu hiç ağlayan bir Bebek değildi elleri hep yüzümdeydi.Öyle huzurlu uyandım ki Sevinç'ten ağladım sabah kalkınca

valla bana şak diye söyledi... Kız kesin kızzz dedi..hemen beklemiyordum ben de ,hani 12.hafta erken gibi geliyor ama işte teknoloji..
şimdi nasıl beş kasım gelecek nasıl bekleyeceğim ben Neyse söylesin de ben de gebelik hurafelerinin peşinden koşmayı bırakayım

ne kadar güzel bir rüya olmuş Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin rüyanızdaki gibi

ne kadar güzel bir rüya olmuş Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin rüyanızdaki gibi
Amin hepimize inşallah Ben hiç inanamazdım böyle şeylere ilk gebeliğim olduğu için eksik bilgilerimizde var tabi.Hala etkisindeyim

canım bnde geçen hafta gıttım doktora 14+4 idim gıttıgımde,gtmeden çıkolata yedim bnm çocuk en son roman havası falan oynuyordu.yerınde duramadı :) doktor erkeğe benzettı ama kesın 18-19. haftada solerım dedi.bu arada bn erkek hıssedıorum zaten.ayrıca ye tatlıyı cıkar hakkıyı olmadı bnde aksine ekşi limon mandalına portakal suyu ve tuzlu şeyler yedim :) sağlıklı olsunlarda cinsiyetleri çokta onmlı değil.vatana salih evlat olsunlar inşallahh

11. Haftada kız dedi hala kız detaylı da daha net çıkıyor :)

Çok sağolun cevaplarınız için. Çok farklı farklı zamanlarda belli olmuş İnsan merak ediyor belki bende haftaya öğrenebilirim inşallah. Rabbim hepimizin sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Hamile arkadaslar internette bir video gordum.. cinsiyet testi diye.. kahsede 1 yemek kasigi karbonatin uzerine bir miktar idrarinizi yapmis oldugunuz bardaktan idrar dokuyorsunuz kopururse erkek kopurmezse kizmis cinsiyeti.. tabiki allahtan gelir hersey ama merak ettim hamile olanlar ve ozellikle cinsiyeti belli olan arkadaskar deneyebilirmisiniz hamile adaylari icin.. dogruluk payi varmi acaba ?

Ilk bebegimde 12 haftalikti tam soylemisti cinsiyetini ben ilk 3 ay limon yedim ama daha sonra canim hep tatli cekti kisiden kisiye degisiyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…