En erken belirtiler nelerdir hanimlar ?

Kesinlikle oluyor. Kimileri belirtiler için erken olduğunu söylese de ben döllenmeden 4 gün sonra hissetmeye başlamıştım, sizin gibi on gün fln vardı sanırım adetime. Hatta not etmiştim takvime gün gün bel ağrım sırt ağrım ve kasık ağrım vardı. Memelerim hassaslaşmıştı. Hayret etmiştim bu kadar erken olduğuna. Döllenmeden 6 gün sonrada gece sancıyla uyanıp regl olacağımı sanmıştım. Ama birden geçmişti; yani tutunduğu ana kadar hissettim ve reglime 4 gün kala testte öğrenmiştim. Bunların dışında aklımda kalan belirgin belirtiler ise şöyle; iştah artışı, sıcak basmaları, uyku hali, akıntı, arada bir bulantı ama midenin kalkması tarzında. Bunlar için erken olduğunu söyleyenler oluyor ama herkesin vücudu farklı bence. He bir de beni en çok şaşırtan idrar kokusu ve üzerinde yağ gibi tabakanın olmasıydı. Aklıma gelenler bunlar şimdilik

Bilgilendirmen icin cok tsk cnm cok benziyor belirtilerin bana seffaf bir akintim var kendimi silince goruyorum. Siskinlik cok var kasik agrilari bacaga vuruyo. Az bel agrisi bide aynen dedigin gibi mide kalkmasi tarzinda bu sabah kalkinca hic bisey yemek istemedim sanki midem yaniyo bulaniyor bende cok sasiryom bu kdr erken belirti vermesine sizce ne zaman erken gebelik testini yapayim daha 10 gûn var adetime

Gerçekten aynısı hatta bacağıma vurmasına şaşırmıştım. Şöyle ki ben 4 gün kala yaptığımda ilkte çizgi yoktu çok şaşırmıştım inanamadım atmadım çöpe testi. Abartmıyorum 15 dk sonra ışığa tutunca görünen bir çizgi gördüm. Ondan 2 gün sonra yani adetime 2 gün kala 1 dkka da çizgi belirdi. O yüzden garanti olsun diye bence iki gün kala fln yap. Çünkü erken öğrenmek de kötü kan ver ikiye katlıyo mu diye bak keseyi bekle vs düreç baya uzamıştı beta hcg değerim adete bir gün kala 72 civarıydı

Bendede kasık ağrıları var normalde hiç yaşamam iğne batması gibi oluyor ara ara yaklaşık 3 gündür var dün bir lekelenme gördüm hafif pembemsi gögüslerim çok hassas ve dün ketçap midemi bulandırdı sirke gibi koktu ve beyaz akıntım başladı bugün bu kadar belirtiye hamileyimdir inşallah bat 25 ekim :)

Yerleşme kanaması olabilir canım şu an hepsi genelik belirtisi gibi duruyor. İnsanlar burada umut vermek istemiyor ama gerçekten hamile olduğunuzda hissediyorsunuz eğer çok isteyip kendinizi kandırmıyprsanız. Biz de ikinci bebeği istiyoruz benim de bat 5 kasım şu an daha yumurtlama döngümdeyim. Ve yine hamile olursam yine hissederim diyorum. İnşallah hepimiz alırız güzel haberi

Yaa esim cok sabirsizlandi beni zorladi test yapmaya bugun oglen bitane test yaptik cikmadi. Bu kdr erken cikmaz dedim zaten anlamadi. Evet 2 gûn once yaparim cnm goguslerimde hassasiyet simdilik yok acaba daha olur mu ? Bide yerlesme kanamasi diye bisey varmis sende oldu mu cnm beklenen adetten once kahve tonlarindaymis ? Bende henuz bisey yok sadece seffaf akinti bazen oluyo

Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim hissettim bu ayda hamileymişim gibi hissediyorum umarım çok istediğimden değildir henüz bebişim yok :)

Yaa çok erken ne kanda ne de idrar da çıkmaz henüz. Hatta idrar da baya geç çıkıyo o yüzden erken yapıp moral bozmak yok göğüsler döllenmesen 5-6 gün sonra hassaslaşmış ama snein daha da geç olabilir. Bu arada her belirti herkesde olmuyor zaten Ben de yerleşme kanaması olmadı mesela, ama dediğin gibi akıntı vardı.
Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim hissettim bu ayda hamileymişim gibi hissediyorum umarım çok istediğimden değildir henüz bebişim yok :)
O zaman daha da iyi anlarsın İnşallah en kısa zamanda gelsin bebişin sana

İnşallah canım çok sağol normalde kasık ağrısı çeken biri değilim birde uyku hali olayın bonusu .D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…