- 7 Ağustos 2019
- 555
- 2.268
- 113
En iyisini yaptin.. benimde Clearblue rezerve de duruyor..O markayi bilmiyorum cnm. Yurtdisinda kaldigim icin burda clearblue en iyisi o yüzden onu tercih ettim. Acele etme 3 gün kala yap bence
O markayi bilmiyorum cnm. Yurtdisinda kaldigim icin burda clearblue en iyisi o yüzden onu tercih ettim. Acele etme 3 gün kala yap
Daha yeni cnm ilk ayimizAynen canım. Siz ne zamandır bekliyorsunuz bebiş
Evet cnm ne zmn yapacaksin testi ?En iyisini yaptin.. benimde Clearblue rezerve de duruyor..
Aynen cnm siskinligin yokmu? Karnim cok sisAynen bazen sag bazen sol bende de.. insallah hamile kaliriz:)
Bende clearblue kulananlardanimO markayi bilmiyorum cnm. Yurtdisinda kaldigim icin burda clearblue en iyisi o yüzden onu tercih ettim. Acele etme 3 gün kala yap bence
Galiba hicEvet cnm ne zmn yapacaksin testi ?
Senn???Evet cnm ne zmn yapacaksin testi ?
Aa bizimde henüz 4 aylık evliyiz siz pekiDaha yeni cnm ilk ayimizya sen ?
Ben adete 3 gün kala yaparim cnkü erken gebelik testi sonucta varsa sonuc verir umarimGaliba hicadetim 3 gün gectikten sonra yaparim heralde:)))
Biz 1 sene oldu evliyiz ama koronadan dolayi augstosda dugunumuz oldu ve 1 aydir artik bebek dusunyoruzAa bizimde henüz 4 aylık evliyiz siz peki
OlurBiz 1 sene oldu evliyiz ama koronadan dolayi augstosda dugunumuz oldu ve 1 aydir artik bebek dusunyoruzözelden bana yazabilirsiniz sohbet etmek isterseniz degisik belirtilernz olursa mutlaka soyleyin bana cok sabirsizlaniyom
Bide bu kadinlar kulubunun uygulamasi yokmu play storeda ? Indirmek istiyorum
Ben yeniyim canım işte çocuk düşününce üye oldum daha pek nasıl kullanılıyor bilmiyorum bile karışık geldi bana ama güzelBide bu kadinlar kulubunun uygulamasi yokmu play storeda ? Indirmek istiyorum
Amin isteyen herkese insallah cnm saolİnşallah gönlünüze göre olur
Benim belirtim hiç yoktu. 20 ağustosta adet olmam gerekiyordu zaten ondan önce de testi öylesine alıp yapıyordum yine adetime 2 gün kala yapayım dedim çift çizgi çıktığını görünce kısa süreli bı şok yaşadıkAmin isteyen herkese insallah cnm saolsenin belirtilerin nasildi cnm adetten önce varmiydi ?
Evet benim adetime daha 10 gün var acele etmek istemiyorum 2-3 gûn kala yaparim erken gebelik testiBenim belirtim hiç yoktu. 20 ağustosta adet olmam gerekiyordu zaten ondan önce de testi öylesine alıp yapıyordum yine adetime 2 gün kala yapayım dedim çift çizgi çıktığını görünce kısa süreli bı şok yaşadık
Allah gönlünüze göre versin inşallah, istediğiniz gibi olurEvet benim adetime daha 10 gün var acele etmek istemiyorum 2-3 gûn kala yaparim erken gebelik testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?