En erken belirtiler nelerdir hanimlar ?

O markayi bilmiyorum cnm. Yurtdisinda kaldigim icin burda clearblue en iyisi o yüzden onu tercih ettim. Acele etme 3 gün kala yap bence
Bende clearblue kulananlardanim iki hamileliğimi onunla ögrenmistim ama malesef ikisinide kaybetim gene beklemelerdeyim Allah saglikli bebisler nasip etsin herkese insallah.

Aa bizimde henüz 4 aylık evliyiz siz peki
Biz 1 sene oldu evliyiz ama koronadan dolayi augstosda dugunumuz oldu ve 1 aydir artik bebek dusunyoruz özelden bana yazabilirsiniz sohbet etmek isterseniz degisik belirtilernz olursa mutlaka soyleyin bana cok sabirsizlaniyom

Amin isteyen herkese insallah cnm saol senin belirtilerin nasildi cnm adetten önce varmiydi ?
Benim belirtim hiç yoktu. 20 ağustosta adet olmam gerekiyordu zaten ondan önce de testi öylesine alıp yapıyordum yine adetime 2 gün kala yapayım dedim çift çizgi çıktığını görünce kısa süreli bı şok yaşadık

Evet benim adetime daha 10 gün var acele etmek istemiyorum 2-3 gûn kala yaparim erken gebelik testi

Evet benim adetime daha 10 gün var acele etmek istemiyorum 2-3 gûn kala yaparim erken gebelik testi
Allah gönlünüze göre versin inşallah, istediğiniz gibi olursonucu bekliyoruzzz, inşallah güzel haberlerinizi alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…