- 7 Ağustos 2019
- 555
- 2.268
- 113
En iyisini yaptin.. benimde Clearblue rezerve de duruyor..O markayi bilmiyorum cnm. Yurtdisinda kaldigim icin burda clearblue en iyisi o yüzden onu tercih ettim. Acele etme 3 gün kala yap bence![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En iyisini yaptin.. benimde Clearblue rezerve de duruyor..O markayi bilmiyorum cnm. Yurtdisinda kaldigim icin burda clearblue en iyisi o yüzden onu tercih ettim. Acele etme 3 gün kala yap bence![]()
O markayi bilmiyorum cnm. Yurtdisinda kaldigim icin burda clearblue en iyisi o yüzden onu tercih ettim. Acele etme 3 gün kala yap
Daha yeni cnm ilk ayimizAynen canım. Siz ne zamandır bekliyorsunuz bebiş![]()
Evet cnm ne zmn yapacaksin testi ?En iyisini yaptin.. benimde Clearblue rezerve de duruyor..
Aynen cnm siskinligin yokmu? Karnim cok sisAynen bazen sag bazen sol bende de.. insallah hamile kaliriz:)
Bende clearblue kulananlardanimO markayi bilmiyorum cnm. Yurtdisinda kaldigim icin burda clearblue en iyisi o yüzden onu tercih ettim. Acele etme 3 gün kala yap bence![]()
Galiba hicEvet cnm ne zmn yapacaksin testi ?
Senn???Evet cnm ne zmn yapacaksin testi ?
Aa bizimde henüz 4 aylık evliyiz siz pekiDaha yeni cnm ilk ayimizya sen ?
Ben adete 3 gün kala yaparim cnkü erken gebelik testi sonucta varsa sonuc verir umarimGaliba hicadetim 3 gün gectikten sonra yaparim heralde:)))
Biz 1 sene oldu evliyiz ama koronadan dolayi augstosda dugunumuz oldu ve 1 aydir artik bebek dusunyoruzAa bizimde henüz 4 aylık evliyiz siz peki![]()
OlurBiz 1 sene oldu evliyiz ama koronadan dolayi augstosda dugunumuz oldu ve 1 aydir artik bebek dusunyoruzözelden bana yazabilirsiniz sohbet etmek isterseniz degisik belirtilernz olursa mutlaka soyleyin bana cok sabirsizlaniyom
![]()
Bide bu kadinlar kulubunun uygulamasi yokmu play storeda ? Indirmek istiyorum
Ben yeniyim canım işte çocuk düşününce üye oldum daha pek nasıl kullanılıyor bilmiyorum bile karışık geldi bana ama güzelBide bu kadinlar kulubunun uygulamasi yokmu play storeda ? Indirmek istiyorum![]()
Amin isteyen herkese insallah cnm saolİnşallah gönlünüze göre olur![]()
Benim belirtim hiç yoktu. 20 ağustosta adet olmam gerekiyordu zaten ondan önce de testi öylesine alıp yapıyordum yine adetime 2 gün kala yapayım dedim çift çizgi çıktığını görünce kısa süreli bı şok yaşadıkAmin isteyen herkese insallah cnm saolsenin belirtilerin nasildi cnm adetten önce varmiydi ?
Evet benim adetime daha 10 gün var acele etmek istemiyorum 2-3 gûn kala yaparim erken gebelik testiBenim belirtim hiç yoktu. 20 ağustosta adet olmam gerekiyordu zaten ondan önce de testi öylesine alıp yapıyordum yine adetime 2 gün kala yapayım dedim çift çizgi çıktığını görünce kısa süreli bı şok yaşadık![]()
Allah gönlünüze göre versin inşallah, istediğiniz gibi olurEvet benim adetime daha 10 gün var acele etmek istemiyorum 2-3 gûn kala yaparim erken gebelik testi![]()