• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken belirtiler nelerdir hanimlar ?

O markayi bilmiyorum cnm. Yurtdisinda kaldigim icin burda clearblue en iyisi o yüzden onu tercih ettim. Acele etme 3 gün kala yap bence 🙈🤗
Bende clearblue kulananlardanim😂 iki hamileliğimi onunla ögrenmistim ama malesef ikisinide kaybetim 😒gene beklemelerdeyim Allah saglikli bebisler nasip etsin herkese insallah.

Aa bizimde henüz 4 aylık evliyiz siz peki 😄
Biz 1 sene oldu evliyiz ama koronadan dolayi augstosda dugunumuz oldu ve 1 aydir artik bebek dusunyoruz 🙈🥰 özelden bana yazabilirsiniz sohbet etmek isterseniz degisik belirtilernz olursa mutlaka soyleyin bana cok sabirsizlaniyom🙈🙈

Amin isteyen herkese insallah cnm saol🙏🤗 senin belirtilerin nasildi cnm adetten önce varmiydi ?
Benim belirtim hiç yoktu. 20 ağustosta adet olmam gerekiyordu zaten ondan önce de testi öylesine alıp yapıyordum yine adetime 2 gün kala yapayım dedim çift çizgi çıktığını görünce kısa süreli bı şok yaşadık🧚

Benim belirtim hiç yoktu. 20 ağustosta adet olmam gerekiyordu zaten ondan önce de testi öylesine alıp yapıyordum yine adetime 2 gün kala yapayım dedim çift çizgi çıktığını görünce kısa süreli bı şok yaşadık🧚
Evet benim adetime daha 10 gün var acele etmek istemiyorum 2-3 gûn kala yaparim erken gebelik testi 🙈

Evet benim adetime daha 10 gün var acele etmek istemiyorum 2-3 gûn kala yaparim erken gebelik testi 🙈
Allah gönlünüze göre versin inşallah, istediğiniz gibi olur🤗sonucu bekliyoruzzz, inşallah güzel haberlerinizi alırız 🥰

Back