• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken belirtiler nelerdir hanimlar ?

Evet benim adetime daha 10 gün var acele etmek istemiyorum 2-3 gûn kala yaparim erken gebelik testi 🙈
Arkadaşlar benimde yumurtlama günüm 18 ekimdi bizde 18 ekim öncesi o haftayı full ilişkiyle geçirdik 18 ekimde de ilişkimiz oldu bende bekliyorum adetime 11 gün var ve çok heyecanlıyım ama ben şunu söylemek istiyorum normalde benim adetime 14 gün kala falan göğüslerim acırdı ama şuanda normal acımıyor hiç acaba bu bir belirti olabilirmi?

Reglim gecikince direk kan vereceğim canım yazarım :)
Arkadaşlar benimde yumurtlama günüm 18 ekimdi bizde 18 ekim öncesi o haftayı full ilişkiyle geçirdik 18 ekimde de ilişkimiz oldu bende bekliyorum adetime 11 gün var ve çok heyecanlıyım ama ben şunu söylemek istiyorum normalde benim adetime 14 gün kala falan göğüslerim acırdı ama şuanda normal acımıyor hiç acaba bu bir belirti olabilirmi? Ve ara sıra da belimr ağrı giriyor kasıklarıma da bazem sol tarafa bazende sağ tarafa bişey batıyomuş gibi kasılma oluyor

Arkadaşlar benimde yumurtlama günüm 18 ekimdi bizde 18 ekim öncesi o haftayı full ilişkiyle geçirdik 18 ekimde de ilişkimiz oldu bende bekliyorum adetime 11 gün var ve çok heyecanlıyım ama ben şunu söylemek istiyorum normalde benim adetime 14 gün kala falan göğüslerim acırdı ama şuanda normal acımıyor hiç acaba bu bir belirti olabilirmi? Ve ara sıra da belimr ağrı giriyor kasıklarıma da bazem sol tarafa bazende sağ tarafa bişey batıyomuş gibi kasılma oluyor
Kasık batması belirti olabilir bekle bakalım canım daha çok erken bence

Kasık batması belirti olabilir bekle bakalım canım daha çok erken bence
İnşallah ya çok istiyorum arada da normalde benim başım hiç ağrımaz zonkluyo gibi oluyo sonra geri geçiyo bazende rahim ağzında sancı kasılma bişey çekiyomuş gibi oluyor ama inşallah hayırlısı bakalım

Kızlar ne durumdayız ? Adete son 5 gün. Konu sahibiyle aynı ovülasyon ve adet günlerimiz. Bel sırt ve omuz ağrım var dün gece uyutmadılar beyaz akıntım da var ara ara geliyor. Dün test yaptım ama çıkmadı tabi sizde durumlar nedir

Kızlar ne durumdayız ? Adete son 5 gün. Konu sahibiyle aynı ovülasyon ve adet günlerimiz. Bel sırt ve omuz ağrım var dün gece uyutmadılar beyaz akıntım da var ara ara geliyor. Dün test yaptım ama çıkmadı tabi sizde durumlar nedir
Evet ya bende gecen gece hic uyuyamadam bel agrisindan hangi tarafa donsem agriyo kopacakmis gibi. Karnimda hafif sanci ediyo ayni adet olacakmisim gibi bilgili hanimlar yazarsa seviniriz 🥰

Kızlar benimde kürtajdan sonra ilk deneme ayım biraz korku biraz endişe biraz heyecan size katılayım bat 26 ekim adete 5 gün kala test yaptım belli belirsiz bir çizgi farkettim sonradan bilemiyorum tabi ama merakla bekliyorum hep bi heyecan içimde aklımda çıkmıyor sizde de öyle mi ya 😇

Kızlar benimde kürtajdan sonra ilk deneme ayım biraz korku biraz endişe biraz heyecan size katılayım bat 26 ekim adete 5 gün kala test yaptım belli belirsiz bir çizgi farkettim sonradan bilemiyorum tabi ama merakla bekliyorum hep bi heyecan içimde aklımda çıkmıyor sizde de öyle mi ya 😇
Belirtilerin neler cnm ?

kasık agrısı var mide bulantısı var ama ondan olduğuna emin olamıyorum çünkü kovid olduk aynı zamanda bir tek kaşık agrısı şüphelendiriyor ve göğüs uçlarım acıyor
Adet oncesi belirtilerle ayni ztn ins yanilmiyoruz allah büyûk cnm 🙈🥰

Back