En erken başlayan belirtiler

arkadaşlar merhaba,
hamile olan arkadaşların adına çok mutlu oldum.ben 1 yıllık evliyim bu ay çocuk yapmaya karar verdik ilk denemede hemen çocuk olurmu hamileilik belirtileri nelerdir ve en erken ne zaman öğrenebilirim çok sabırsızım .daha adetime 15 gün var 5 gün sonra test yaptırsam çıkarmı acil cevap bekliyorum yardım lütfen

arkadaşlar merhaba,
hamile olan arkadaşların adına çok mutlu oldum.ben 1 yıllık evliyim bu ay çocuk yapmaya karar verdik ilk denemede hemen çocuk olurmu hamileilik belirtileri nelerdir ve en erken ne zaman öğrenebilirim çok sabırsızım .daha adetime 15 gün var 5 gün sonra test yaptırsam çıkarmı acil cevap bekliyorum yardım lütfen

h.g cnım ilk aydan hamilelik biras zor oluyo ama herşey nasip tabii.bence test yaptırma beklemeyi öğrenmen lazım canım hepimis çatlıyos burdaa-tatlicadiarzu-

belirtiler şunlarr:Adetiniz geciktiyse,
Çok hafif, leke şeklinde bir kanama olduysa,
Ani mide bulantıları yaşıyorsanız,
Göğüslerinizde şişkinlik ve hassasiyet varsa,
Göğüs uçlarınızın ve çevresinin rengi genişleyip koyulaştıysa,
Sık tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorsanız,
Bazı yiyecek ve kokular aniden rahatsız etmeye başladıysa,
Yorgun hissediyorsanız,
Baş dönmeleri oluyorsa,
Karnınızda şişkinlik veya kramp hissediyorsanız,
Kabızlık veya mide yanması başladıysa,
Başağrılarınız oluyorsa,
Ruhsal durumunuzda ani değişiklikler oluyor, sebepsiz yere mutlu, üzgün veya kızgın hissediyorsanız

evet hamile olabilirsiniz.

Ancak bu belirtiler ve ortaya çıkış zamanları her kadında ve hatta her hamilelikte farklılık gösterebilir. Hamilelik belirtileri bazı kadınlarda döllenmeden sonraki ilk hafta içinde, bazılarında ise birkaç hafta sonra görülebilir. Kimi hamilelerde ise belirtilerin büyük kısmı ortaya çıkmayabilir.
(türkkeyif.comdan)

eylul bence test yap ben de ıkı gun gecınce yaptım ve ıkı cızgı cıktı hem de bayaa belirgindi. silik veya hiç cıkmazsa bır hafta sonra hala kanaman olmamıssa tekrar yaparsın valla ben dayanamayıp iki tane bırden yapmıstım. hatta suan kan testınde kesın cıkar.

diş fırçalarken hafif kanama oluyorsa,göğüs cildinizde damarlar biraz daha belirginleşmişse,hafif tatlı tatlı baş dönmeleriniz oluyorsa ve çok gaz çıkartmaya başlamışsanız,kirpiklerinizde dökülmeler görüyorsanız,yani düşmüş kirpik taneleriniz daha sıklaşmışsa bu da hamilelik belirtileri arkadaşlar..

Bir de hafiften iştahınız artımışsa,uykuya meyiliniz artmışsa....

Benim hamileliğimin başında aynen bunlar oldu..Yani hamileliğimin ,embriyoların rahme tutunduğu ilk günlerde...

Tedavi ile hamile kaldığım için bunları daha erken safhada bilebiliyorum..

Bir de en ufak sesten korkup elimi karnıma götürür olmuştum..Bu da içgüdüsel sanırım...:1rolleyes:

merhaba arkadaşlar benim muhtemel adet günüm 31 mayıs.Şu an göğüslerimin hassasiyeti arttı ve sağ kasığımda bir dolgunluk hissiyatı ve hafif kramplar var.Ancak bunların adet belirtisi olma ihtimali de çok yüksek.Zaten bu ay yumurtlama dönemimde bir kez ilişki şansımız oldu.Yani hamile kalmış olmam -Allah bilir tabi-ama çok düşük.Ama insan umutlanıyor işte.normalde her konuda kötümser olan ben şimdi acaba mı? diye düşünmeden edemez oldum. Herşeyin hayırlısı olsun.Allah isteyen herkese tattırsın bu mutluluğu.

beklenen adet tarihim benim 28'i cnm sunun surasinda 3 gun var,,

cnm yumurtlama gunumden beri goguslerim hergun giderek hassaslasti , 3 gundur de miedm bulaniyor, alt karin bolgemde de kasilmalar oluyor hatta bugun daha da siklasti..gozbebeklerim koskocaman, kirpiklerim de karmakarisik, asiri halsizlik hep uyuma istegi var ben de cnm..

insallah pozitif cevabini alalaim da cnm haber vermez miyim hic. senin ne kadar kaldi adte zamanina?

canım benım adetım gecelı bugun 7 gun oldu gözbebeklerın falan kocamanmı oluyormus hamıleysen ınsallah canım vardır bebıslerımız sımdı esımı eczaneye yolladım daha fazla dayanamıycam ve test yapacagım bakalım ne sonuc cıkacak ama cookk korkuyorujmmm

canım benım adetım gecelı bugun 7 gun oldu gözbebeklerın falan kocamanmı oluyormus hamıleysen ınsallah canım vardır bebıslerımız sımdı esımı eczaneye yolladım daha fazla dayanamıycam ve test yapacagım bakalım ne sonuc cıkacak ama cookk korkuyorujmmm

inşallah iyi hayırlı haberler verirsin bize

inşallah iyi hayırlı haberler verirsin bize

malesef şansıma kuseyım eczaneler kapalınmıs bulamamıs acık kocişim ama zaten bende kararsızdım ıyı oldu durabılırsem 10 gunu tamamlıycam daha oncede boyle bır gecıkmem olmustuda sonu husrandı ondanda korkuyorum bazılarında kahverengı lekelenme gelıyormus bende hıc bır sey gelmedı sadece bol bol akıntım var sankı regl olmusum gıbı hayırlısı ınsallah burdakı ve ısteyen herkese nasıp eder ve kucaklarımızı doldurur mevlam

merhaba canım :) ben iki haftaya yakınken idrarımdakı değişiklikleri farkettim. yani son adet tarihim 7 nisandı yumurtlamam da yaklaşık 20si gibi düşünüyorum adet döngüm kısa cünkü. Ben mayısın 6 sında ogrendiğime göre yumurtlamadan 3-4 gün sonra idrarımı farkettim ama ben hamileliğe yormadım acaba böbrek sorunum mu var dıye takıp ettim hiç ihtimal vermedim bazen bulanık oluyordu. rengi kokusu değişikti. sonra adet tarıhıme 3-4 gun kala eğilip kalkarken sızlama vs oldu. goguslerımde de hafıf sıslık oldu bır hafta kala.
hatırlayabildiklerim bu kadar suan 7 haftadayım muthis bulantım var ne yapacağımı şaşırıyorum.

canım peki kahverengi lekelenmem oldumu ve gögüs uçlarında agrı migdende yanma falan

merhaba arkadaşlar,
benimde reglime 7 gün var ve başımda dönme var hafiften ama benim iki ay öncede dönüyordu bazen bu yüzden ayırdedici değil ve midemde ara ara yanmalar oluyor bi iki gündür. sağ kasığımda bazen kasılma gibi derinden ağrı oluyor iki kilo vermeme rağmen karnım zurna gibi şiş. ve çok yorgun hissediyorum kendimi başım çatlıyor ağrıdan ilaçta içmeye korkuyorum ya bişey varsa diye... acabaaa demekten kendimi alamıyorum.
dualarım hamile kalmak isteyenlerlee....

merhaba kızlar
içim çok acayip...anlatıp rahatlamam lazım...bu ayın 24-27'si arası adet görmem gerekiyor ama hala olmadım...hatta 2 kere lekelenmem oldu 1-2 gün önce ben de hastalığım başaldı sandım ama devamı gelmedi...tüm hastalık belirtilerini yaşadım bu son hafta ama yavaş yavaş azalıyor gibi ama hala gelen giden yok. Meraklandım test aldım bugün 2 tane. İlkini yaptım ve 2. çizgi silik çıktı. Yok dedim beceremedim heralde ve 2. sini de yaptım bu sefer de tek çizgi çıktı!! Kafayı yicem ne olur yardım edin, hamile miyiim ben şimdi?

malesef şansıma kuseyım eczaneler kapalınmıs bulamamıs acık kocişim ama zaten bende kararsızdım ıyı oldu durabılırsem 10 gunu tamamlıycam daha oncede boyle bır gecıkmem olmustuda sonu husrandı ondanda korkuyorum bazılarında kahverengı lekelenme gelıyormus bende hıc bır sey gelmedı sadece bol bol akıntım var sankı regl olmusum gıbı hayırlısı ınsallah burdakı ve ısteyen herkese nasıp eder ve kucaklarımızı doldurur mevlam

canım bence hamilesinn.. bende yeni öğrendim hamile olduğumu 4 gün geçtiğinde kan testinde negatifti..10 gün geçtiğinde pozitif old gördükk.:CüvCüv::nazar:.bendede lekelenme falan olmadı..akıntı vardı hafiff..ve sadece regl belirtileri ekstra hiç bişi yaşamadımm...umarım sende benim gibi sürprizle karşılaşırsınn

merhaba kızlar
içim çok acayip...anlatıp rahatlamam lazım...bu ayın 24-27'si arası adet görmem gerekiyor ama hala olmadım...hatta 2 kere lekelenmem oldu 1-2 gün önce ben de hastalığım başaldı sandım ama devamı gelmedi...tüm hastalık belirtilerini yaşadım bu son hafta ama yavaş yavaş azalıyor gibi ama hala gelen giden yok. Meraklandım test aldım bugün 2 tane. İlkini yaptım ve 2. çizgi silik çıktı. Yok dedim beceremedim heralde ve 2. sini de yaptım bu sefer de tek çizgi çıktı!! Kafayı yicem ne olur yardım edin, hamile miyiim ben şimdi?

canım çok umutlandırmak istemem ama testlerde negatif hata verebilio ama pozitif de hata pek çıkmıor. bende evde yaptığm testte ikinci çizgi silik çıkmıştı ertesi gün kan testi negatif çıktı...10. gün yeniden kan testi yaptm ve pozitif yani evdeki test doğruymuşş..İnşallah seninki de pozitif çıkarrr

canım ya sağol off ne zormuş beklemek...anlatırlardı da anlamazdım. önümüzdeki günlerde de adet görmezsem kan testi yaptırırım artık. aslında düşününce olmama ihtimali yüksek ama bir çok belirti de tuttu. bağırsaklarımda bi tuhaflık vardı, arada sancılar giriyodu...lekelenme oldu...offff...

Back