• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken başlayan belirtiler

merhaba arkadaşlar ben de 3 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum.ama bu ay diğerlerinden çok farklı.yumurtlama dönemimden bikaç gün sonra 3-4gün belim ve kasık bölgemde acayip ağrı oldu eğildiğimde felan,vücut ısımda ani değişiklikler,yorgunluk ve uyku hali hep var.simde de adetime 2 gün var yine o batma hisleri kasıklarımda başladı,otururken bile ağrıyor yatınca rahatlıyorumalt karın bölgemde sürekli bi ağrı dolgunluk var.bunlar hamilelik belirtisi olabilri mi acaba lütfen cevaplayın arkadaşlar.
olabılır test yapsana canım

merhaba arkadaşlar ben de 3 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum.ama bu ay diğerlerinden çok farklı.yumurtlama dönemimden bikaç gün sonra 3-4gün belim ve kasık bölgemde acayip ağrı oldu eğildiğimde felan,vücut ısımda ani değişiklikler,yorgunluk ve uyku hali hep var.simde de adetime 2 gün var yine o batma hisleri kasıklarımda başladı,otururken bile ağrıyor yatınca rahatlıyorumalt karın bölgemde sürekli bi ağrı dolgunluk var.bunlar hamilelik belirtisi olabilri mi acaba lütfen cevaplayın arkadaşlar.

canımmm,bende aynı belirtliler varrr,yarın beklenen adet günüm.ama sanki regl olucak gibi hissediyorum kendimi çünkü tam regl belirtilerim var :(( bekliyorum bakalım.bana haber verir misin sende durum ne?

arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım ancak uzun süredir takip ediyorum sizi
benim adet günüme 1-2 var ancak herzman adet sancılarım böle olmazdı bu sefer biraz daha farklı hamileyimdir inş.
bide 7-8 ay öncesi düşük yaptığımda göğüslerim çok hassastı ancak şimdi yok hassasiyet sadece biraz dolgunluk var ama kasık ağrısı bel ağrısı sık idrar ağızda kuruluk halsizlik gibi...
3 gün öncesi idrar testi yaptım ancak negatif çıktı şimdide kan testi yapmak istemiyorum hayal kırıklığına uğramamk için bilmiyorum ama artık benimde olsun allahım her isteyene nasip etsin

arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım ancak uzun süredir takip ediyorum sizi
benim adet günüme 1-2 var ancak herzman adet sancılarım böle olmazdı bu sefer biraz daha farklı hamileyimdir inş.
bide 7-8 ay öncesi düşük yaptığımda göğüslerim çok hassastı ancak şimdi yok hassasiyet sadece biraz dolgunluk var ama kasık ağrısı bel ağrısı sık idrar ağızda kuruluk halsizlik gibi...
3 gün öncesi idrar testi yaptım ancak negatif çıktı şimdide kan testi yapmak istemiyorum hayal kırıklığına uğramamk için bilmiyorum ama artık benimde olsun allahım her isteyene nasip etsin

emet arkadaşım daha adet günüme 2 gün var demişsin hemde 2 gün önce de test yapmışsınboshayallersmile eğer bir gebelik varsa bile çıkma ihtimali çok az.bence daha kan testi falan yaptırma.adet tarihin bi geçsin bakalım eğer glmezse yine idrar testi yaparsın. varsa o zaman inşallah çıkar.:ecrin_bebek: şimdiden bunları düşünüp canını sıkma benceopuyorumnanaktan

ben de dediğiniz hiç bir belirti yok
hamile değil miyimmmm

belirti yaşamayan hamileler var mı

merhaba arkadaşlar benim 2 gündür oturduğum an kasığıma felaket bir ağrı saplanıyo sizce bu hamilelik belirtisi olabilirmi adetime 6 gün var daha cevaplarsanız sevinirim

merhaba arkadaşlar benim 2 gündür oturduğum an kasığıma felaket bir ağrı saplanıyo sizce bu hamilelik belirtisi olabilirmi adetime 6 gün var daha cevaplarsanız sevinirim
arkadaslar sıze cok acıl bır sorum var.ben 28 gunde bır adet oluyorum.adetımın uzerınden 14 gun gectı tam o gun ( yumurtlama gunuydu ) surtunme yoluyla ılıskı yasadım.bıde bende kıst vs yumurtalıklarda hıc bı sorun yok.hersey cok normal.kesınlıkle ıcıme yada vajınaya bosalma olmadı.ama zevk suyu dedıklerı sey vajınamdan gırmıstır kesın.heryerıme bulastı.bu sekılde hamıle kalan varmı.azda olsa zevk suyundan hamıle kalanlar varmıs Öle duydum.

:emir_bebek: Ben dün aksam hamile olduğumu öğrendim. Allah isteyen herkese versin sağlıklı ve hayırlısıyla.
Son iki haftadır en erken belirtileri araştırıyorum ve kendim yaşadım gördüm.
Benim gibi araştıranlar için yazacaklarım var.

- ıdrarımın rengi değişti. Bazen koyu bazen açık ve zaman zaman bulanıktı. Aynı zamanda kokusunda farklılık vardı.
- Kilomda değişiklik olmamasına rağmen karnımda şişlik vardı.
- Göğüslerim adet döneminden daha az şişti ama şişlik yinede belirgindi.
- Bağırsaklarımın düzeninde değişiklik oldu.
- Alt karın bölgemde eğilip kalkarken vs. ince ince sızı şeklinde batmalar oldu birkaç kez zorlayınca. Sanırım rahimde olusan değişimlerden kasların yaptığı baskıdan oluyormus bu.
- Yine alt karın bölgem sıkışınca kan akışını sanki damar atıyormuş gibi hissedebildiğim durumlarla karşılaştım.

:CüvCüv: Ama en belirgin idrarımdı. ilk haftadan kokusu değişti.Bu hafta sızıları hissettim şuan 3-5 haftalık değerler arasında çıktı ama benim bildiğim ve hesapladığım yumurtlamamdan itibaren 3. haftadayım...

yeni birşey eklemek istiyorum Yalel arkadaşım o kadar guzel belirtilerini özetledi ki ondan izin alarak yazdıklarını sizle paylaşmak istedim.
eminim ki benim yazdıklarımdan daha cok işinize yarayacak

Evet işte aşağıdakiler Yalel'den süpeer bilgiler ...Teşekkürler yalelcim..

- döllenme gününden 3-4 gün sonra kasıkta hafif batmalar
- döllenme gününden 6-7 gün sonra ara sıra şiddetlice oluşan kasıkta sancımalar
- karnın sol tarafında bilyemsi bir şeyin varlığını hissetmek (bu adet gününden 3-4 gün önce başladı)
- döllenme gününden 7-8 gün sonra göğüslerde şişme, içi su dolu balon gibi hissetme, uçlarında hassasiyet, ayrıca üzerlerinde damarlanmalar olması. uçlardaki kahverengilerin büyümesi.
- döllenmeden 6-8 gün sonra gece uykularında düzensizlik, gece uyanmalar falan... ayaklarda yanmaların oluşması..
- döllenmeden 10 gün kadar sonra, idrarda tortular.. kokuda değişme.. renginde değişme..
- sık idrara çıkma
- benim akıntım adet günümden 3-4 gün önce kesildi.. kuru günler başladı yani adet olacakmışım gibi.. ama günüm geldi geçti, ertesi gün akıntım yeniden başladı. yani takriben 5-6 gün kuru geçirdim.
- adet günüm geçince, tüm sancı mancı o şeyler kayboldu. göğüslerim hafifledi, rahatladı. kasıklarımın gerginliği düzeldi. rahatladım.

merhabalar benim bir sorum olacak 1 yıllık evliyim 2 aydır korunmuyorum, korunmak içinde hiçbirşey kullanmadım kendimiz korunuyorduk. bu ay ovulasyon günüme göre ilişkiye girdik. şuanda adetime 4 gün var, yaklaşık 7-8 gündür belimde ve sol bacağımda ağrı var zaman zaman kasıklarımdada hafif bir ağrı oluyor. benimde idrarımda keskin bir koku hatta bu koku iç çamaşırımdada oluyor. farklı renkli bir akıntım olmadı ama 2-3 kez beyaz kremsi bir akıntım oldu. göğüslerimde aşırı bir hahhasiyet var dokunamayacak dereceye geliyor zaman zaman ve aşırı bir büyümede söz konusu. geceleri özellikle ayaklarımda çok fazla ısı artışı oluyor. mide bulantısı veya baş dönmesi yok ama çok şiddetli baş ağrım var 3 gündür hiç kesilmeden ağrıyor. ve yorgunluk hisside en çok yaşadığım belirtiler arasında... bu sabaha kadar bütün bu belirtiler doğrultusunda kesin olarak hamile olduğumu düşünüyordum ama CERTAİN diye bir erken bir test yaptım negatif çıktı güvenilirliği ne durumda bilmiyorum ama döllenmeden 5 gün sonra sonuç vermeye başlar dedi eczacı. bu durum bende inanılmaz derecede bir moral bozukluğuna yol açtı... önümde beklemem gereken bir dört gün var ama bu süre içinde biraz tecrübeli kişilerin yönlendirmesinede ihtiyaç duyuyorum... çünkü beklemek çok zor:59:

ya kızlar adetime 5 gün var dün ve önceki gün başım döndü ama dönme derken nsl oldugunu anlatayım..
haniiii arabayla çok hızlı gidersenizde aniden yokuş aşagı inersiniz böle içiniz bi hoş olur başınızda tuhaf yani öle bi dönme.. hani başım dönüpte aksama yada düşme giib bşy deil..
acaba normalide böylemi oluyor..
bide migde bulantısı nsl oluyor... mesela benim sabahları uyandıgımda migdemde ekşi bi su agzıma geliyor.. bide yemek yedikten sonra böyle oluyor..

Son düzenleme:
bu bilye hissediyorum ilk defa bu yazıda okudum valla bravo arkadaşa yakalamış :46:ve bugün ben de sol tarafta harekte eden bilye gibi bir şey hissettim çok garip eşim damardır dedi ama anlamadım neden olur böle bişi.. bi de karnımın alt kısmında bi gerginlikvar gibi.. benim de bir gün gecikti adetm.. yumurtlama zamanımdan sonra göğus uçlarım acıyordu ama şimdi ne şişlik ne acı var.. geçen hafta da batmalar oluyıordu ama o da şimdi kesildi. baş ağrım da bu hafta geçti.. idrarım bana da koyulaşmış gibi geldi. başka hiç bir belirti yok gibi ne göğüslerim şiş ne de akıntım var.. bugun de gelmezse pts kan testi düşünüyom..

merhaba arkadaşlar benim size bi sorum olacak adet ünümde lekelenme oldu devamı gelmedi ve 7 gün geçti dün eşimle birlikte oldumve benden kan geldi ve devamı olmadı göğüslerim şiş vucudum aynı sizce bu hamilelik belirtisi yada başına böyle gelen varmı yardımcı olursanız sevinirim

merhaba arkadaşlar benim size bi sorum olacak adet ünümde lekelenme oldu devamı gelmedi ve 7 gün geçti dün eşimle birlikte oldumve benden kan geldi ve devamı olmadı göğüslerim şiş vucudum aynı sizce bu hamilelik belirtisi yada başına böyle gelen varmı yardımcı olursanız sevinirim

Bnee hemen test yapmalisin, hic beklemeden. Lekelenme olabilir ve hamiel olabilirsin buyuk ihtimal.

önce tşk ederimm o kadar yoruldum test yapmaktan ki çünkü hep sonu hüsran:43: tabi önce allah diyoruz korkuyorum test yapmaya acaba böle olup hamile olduğunu öğrenen varmı

benim de bugün kahverengi lekem oldu.. yarın test yaptırıcam kanda... daha önceki hamilelegimde olmuştu kahverengi leke ama sonra kana dönüştü açık renkli ve meğer bozulmuş gebelikmiş.. önemli olan açık renk olmaması. reglin geçtiyse yaptır kan testi

Back