• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken başlayan belirtiler

benim moralim çok bozuk walla . o kadar inanmıştımki. çift çizgiyi beklerken tek çizgiyi görmek. çok kötü oldum . ağladım şimdi başım çatlıyor ağrıdan. adet gecikincede kötü oluyor. bidaha ümitlenmicem bende :umursamaz::umursamaz:

çift çizgiyi görene kadar durmak yok yorulmak yok pes etmek hiç yok.böyle durumlarda kendi kendimiz psikoloğu olmak zorundayız inanınki bunu yapmak insanı çok rahatlatıyor.ben her seferinde yıkıldım ama toparlandım bu durum 3 yıldır devam ediyor.zamanla olgunlaşıyor insan olaylara farklı bakıyor.
sende moralini bozma yarencim bunların hepsi bir sınav sınavda başarılı olmak istiyorsan sabır sabır sabır.gerisi gelir merak etmeyerimseniben

çift çizgiyi görene kadar durmak yok yorulmak yok pes etmek hiç yok.böyle durumlarda kendi kendimiz psikoloğu olmak zorundayız inanınki bunu yapmak insanı çok rahatlatıyor.ben her seferinde yıkıldım ama toparlandım bu durum 3 yıldır devam ediyor.zamanla olgunlaşıyor insan olaylara farklı bakıyor.
sende moralini bozma yarencim bunların hepsi bir sınav sınavda başarılı olmak istiyorsan sabır sabır sabır.gerisi gelir merak etmeyerimseniben

inşallah canımmm . sabretmekden başka çaremiz yok zaten. herşeyın hayırlısı

ben bir kere düşük yaptım ondan sonra hamile kalamadım.birçok doktora gittim hiçbir sorun çıkmadı ne eşimde ne de bende bir kere tüp bebek yapıldı olmadı hepside bir yıkım oldu benim için çok kötü günler yaşadım çok ağladım yıprandım eşimide yıprattım baktım olmuyor yeter artık bu hayatta herşey çocuk mu dedim kendimi toparladım ve halaaaa bekliyorum beklemeyede devam edicem ALLAHTAN ümit kesilmez.

bir gün bebişelrimiz bize gelecek buna çok inanıyorum.geriye baktığımızda koca bir hiç olacak geçen yıllarımıza üzeleceğiz buna eminim ama ben artık geriye baktığımda üzülmemek için hayatın tadını çıkarmaya çalışıyorum ne eşimi nede kendimi yıpratmak istemiyorum çünkü hayat çok kısa.

Arkadaslar hayatta neler oluyor neler.ne kötülükler var disarda.tek cizgi cikmis diye bunalima girmek yok.hayata denemeye devam.Allah yanimizda hayirli ne zamansa o zaman olsun ins.

erken belirtilere takılmayın derim.bu işin formülü yap unut galiba.ama ne mümkün,allah düşünen herkese en kısa zamanda hayırlı haberler versin.

:) çok güzel yazmışsın.
aynen öyle, yap-unut.. olayın üstüne düşme, kafanı bu konuyla çok meşgul etme, doğal akışına bırak meseleyi... budur :)

kendimize bu konu dışında bir meşgale bulunca, kafamızı başka şeylerle meşgul edebildiğimiz zaman... cinsel ilişkiyi de görev olarak görmediğmiz zaman... kendiliğinden oluverecektir kızlar.

ben bu sabah kırmızı kartı gördüm yine ne kadar üzülmicem desemde boş çok kötüyüm bugün nasıl çalışıcam bilmiyorum.senağlama

kızlar be bu ay aşılama yaptırmaya karar verdim deneyimleri olan varsa paylaşabilir mi.

özelikle otururken kasiklarda gerilme oluyo yatiktan sonra düzeliyo..adet gününe 5 gün var.......budami bi belirti aceba...

kızlar merhaba nasılsınız bakalım :)) bayadır buraya bakmamıstım geldım umarım guzel haberler vardır :))

yarina kadar bekleyemedim canim..test yaptim simdi ve sonuc positiv...bu ani 1 senedir bekledim..cok mutluyum..hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

aaaaaaaaa canım cokk sevındım yaaa gercekten hayırlı olsun canım.inşallah bende aynı sonucu alırım ama testim bile yok evde:(bulundugum yer nedenıyle test almak bıraz zorr.bende 1 yıldır beklıyorum 1bucuk yıllık evlıyım sen ne kadarlık evlısın?kac yasındasın?

belirti olarak

iliskiden 2 gün sonra kasik bölgemde hafif agrilar vardi bu 3-4 gün sürdü..sonra kahve acik renkte bi akinti geldi 5.gününde.....sonra bas agrilari basladi..oda bi kac gün sürdü....ama en cok basimin dönmesinden sezdim hamile olma ihtimalinin olmasindan...buda 3 gün önce basladi..ha birde en cok kasik bölgemde sol tarafta ara sira sizlamalar oldu...

Back