En erken başlayan belirtiler

slm arkadaslar sizlere birsey danisacagim benim en buyuk kizim 15 ve oglum 12 ama suan 5 gun gunum gecti ve idrarimin rengi degisik geldi birde koku var acaba hamilemiyim diye dusunuyorum cunku bebek istiyorduk ve subat ayindan beri korunmuyorum ben baya unutmusum bunlari birde goguslerimde iki aydir sanci vardi ama simdi hafifledi kasiklarimda agri var birde midemde eksilik var acaba diyorum hamilemiyim kafamda soru isaretleri olustu test icin daha erken ama sizlerdende onerilerinizi beklerim cok faydali bilgiler aliyorum burdan..tskler :CüvCüv:

peki kızlar
kasıkta batma sadece sol tarafta mı oluyor.sağ tarafta da olabilir mi.bi de tam kasık değil de karnın sağ tarafına denkgeliyor.

arkadaşlar ben yumurtlama günümde eşimle beraber oldum o birliktelikten 7 gün sonra göğüslerim ağırmaya başladı sol kasığımda da ara ara sancılar oldu şimdi ilişkiden sonra 11.gündeyim halen göğüslerim ağıryor sol kasığımda sancılar var aşırı gaz alt karnımda hafif ağrı sık idrara çıkma var bugünde başım ağıryor acama yumurtam döllenmiş midir adetin 25.günündeyim ne zaman test yapmalıyım adetlerim düzenli değildir

Bebek isteyen herkese tez zamanda ve hayırlısıyla nasip etsin Rabbin inş.Tabi bana da.
Bende bütün belirtileri yaşıyorum ama bu belirtiler adet belirtileriyle nerdeyse aynı, ayırt etmek o yüzden zor sanırım, bekleyip görücez bakalım.beklemek yorsada insanı.Allah yardımcımız olsun.
bebek sahibi olana kadar arkadaşların deneyimlerini, duygularını paylaşmak ve bebek sahibi olduklarını okumak mutlu ediyor beni.daha nicelerini duyarız inş.

Benimde adetim bugündü olmadım kasıkta batma da var adet olacakmışım gibi ağrılar da.Bu ay hsg çektirdim bugüne kadar umutluydum ama bugün kasık ağrılarım artınca yine moralim bozuldu bakalım kısmet..

merhaba kızlar..
ben de uzun süredir çift çizgiyi görmek için çok çabalayanlardanım
çok şükür mutlu haberi aldım
belirtilerimi yazayım dedim
ben regl günümden 4 gün önce evde çift çizgiyi gördüm
belirtilerim erken sayılır sanırım
adetim bittikten 2 hafta sonra göğüslerim şişti ve sızlıyodu
sağ kasığımda batmalar ve kasılmalar oldu
üst rafa uzansan aniden kalksam kasığımda garip bi his oldu
karnımda şişlik ve gaz vardı
öğrenmemden 3 gün önce falan baş dönmelerim oldu
sonrada güzel haberi aldım işte :) darısı sizin başınıza inş

darısı inş bizim başımıza..benimde adetime 4gün var.sadece gögüslerim şişti ve idrarımın kokusu değişti.dün test yaptım negatif çıktı üzüldüm ama daha günüm gelmediği için bi umut var içimde.inş burdaki isteyen herkese ve bana evlat sahibi olmayı nasip eder rabbim..

kızlar bebısım kucagımda
Allah ısteyen herkese nasıp etsın..
dualarım sızlerle

hayirli olsun canimmmm a.s. allah bizede nasip etsin o güzel duyguyu insalllah...

bebeginede allah saglikli ömürler versin ..

gebelik belirtilierini paylastin cogulariyla , artik dogum tecrübelerinden bahsedersin puyorumnanaktan:sm_cool:zemuszemus

merhaba bayanlar bende hamile kalmak isteyen arkadaşlar arasındayım ben her ay düzenli olarak günde bir adet görürüm geçen ay 7 ocakta adet gördüm şimdide 4 şubatta görmem gerekirdi ama olmadım hadi bekliyim 8 ine kdr dedim ama bugün ayın 10 u ve ben halen adet görmedim yaklaşık 3 gündür sürekli eczanelerde satılan idrar testlerinden yaptım ama hiçbirşey çıkmadı ya sonuç hep negatif acaba o testler nekdar güvenilirdirki ? bu arada idrara çok sık çıkmaya başladım ve idrar rengim hep koyu ve adet olcakmışım gibi sürekli bacak ağrıları çekiyorum acaba hamilemiyim arkadaşlar yaaa
y

*

merhaba kızlar
adetim düzenli değildir ama son adet tarihinden 3 gün ata ata giderdi .. taki geçen aya kadar ... gününden önce geldi ve çok az sürdü regl zamanında ağrımda yoktu 1 su ardagını geçmezdi herhalde toplasam ..
ama şimdi 6 sında olmam gerekirdi ama hala tık yok başım tansiyonum düştüğünde döner genellikle yani çok sık değil .. ama bi şundan çok şikayetçiyim idrarım felaket kokuyor yani dayanılmayacak gibi sizce olabilir mi çok net diyebilirim ki idrardan şüpheleniyorum .. he birde geçen aylarda cildimde değişme meydana geldi ..

benimde geçenlerde cildimde değişiklikler meydana geldi çok kurudu yüzüm pıtır pıtır oldu soyulmaya başladı sürekli gergindi yüzüm 10i dk da bir hep nemlendirici sürmem gerekiyordu acaba buda bir belirtimidir şuanda yüzüm gayet iyi ama.

arkadaşlar merhaba ben de yeni üye oldum. 3 aydır bebek için uğraşıyoruz ama bu ay bi gariplik olduk geçen ay 5 inde hastalanmıştım bu ay 3ünde oldum sandım çünkü 3 gün boyunca sadece kahverengi leke geldi sadece. gögüslerim çok şişti ve sol kasığımda bıçak gibi ağrılar girdi. doktora gittim ultrason kan testi negatif çıktı.yakın arkadaşımında gebeliği ne ultrasonda görülmüş ne de kan testinde doktoru da sonraları farketmiş çok ufak olduğu için görememişim demiş. sizce böyle bir şey olabilir mi? ilk defa böyle bir kanama yaşadım ve hala göğüslerim şiş

arkadaşlar bugün kadın doğuma gidip kan testi yaptırdım hcg değerim 82 çıktı karnımdan ultrasonla göremedi doktor vajinal baktı orda bi karartı gördüğünü söyledi ve şuanda çok küçük yani 1 haftalık olduğunu söyledi

merhaba arkadaşlar ben de 3 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum.ama bu ay diğerlerinden çok farklı.yumurtlama dönemimden bikaç gün sonra 3-4gün belim ve kasık bölgemde acayip ağrı oldu eğildiğimde felan,vücut ısımda ani değişiklikler,yorgunluk ve uyku hali hep var.simde de adetime 2 gün var yine o batma hisleri kasıklarımda başladı,otururken bile ağrıyor yatınca rahatlıyorumalt karın bölgemde sürekli bi ağrı dolgunluk var.bunlar hamilelik belirtisi olabilri mi acaba lütfen cevaplayın arkadaşlar.

arkadaşlar ben 4+3 haftalık hamileyim,tüm belirtileri forumdan okumama rağmen hamile olduğumu anlayamadım..evde film izlerken iki insanın sarılmasından vb şeylerden çok duygulandığımı farkettim ve ne sulu göz oldum diye kızdım kendime,hormonlardan olsa gerek,tek belirtim buydu,belirtiler kişiden kişiye değişiyor,ve inanın tek belirti adet gecikmesiymiş,arkadaşların yazdıklarını okuyup hamileyim galiba gibi beklentilerimin sonu heeep hüsranla bitmişti,bi umut arıyosunuz çok iyi anlıyorum sizi ama çok kaptırmayın derim,yaşayan birinden tavsiye olsun,Allahım kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah..AMııN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…