Yazılarınızın ekran görüntülerini aldım kocalarınıza "çok gizli belge" ibaresiyle mailleyeceğim
En eli maşalı, haşin, zalim müdür olma yolunda emin adımlarla ilerlemek için yöntem değiştirdim artık
Yazarkende aklıma gelmedi değil hani birileri bu yazılanları bizim beylere gösterirse diye .Ama bize kullanma Mune 'M bunları biz zaten senin en maşalı,en zalım olduğun konusunda hem fikiriz
Yazarkende aklıma gelmedi değil hani birileri bu yazılanları bizim beylere gösterirse diye .Ama bize kullanma Mune 'M bunları biz zaten senin en maşalı,en zalım olduğun konusunda hem fikiriz
Sen oyunu bana vermiştin, senin beye söylemem ama Jelesec bana ihanet ettirakibime verdi oyunu, bir dahaki en yarışmasında bana oy vereceğini taahhüt eder, kredi kartının üstüne yemin ederse göndermem belgeleri
Sen oyunu bana vermiştin, senin beye söylemem ama Jelesec bana ihanet ettirakibime verdi oyunu, bir dahaki en yarışmasında bana oy vereceğini taahhüt eder, kredi kartının üstüne yemin ederse göndermem belgeleri
ya bu kategori iki kişik ikisiylede hiç karşılaşmadım kötü manada bence şeker iyi insanlar ben maşa görmedim maşa görenler düşünsün ama nedense mune bana daha ürkünç geliyor bazen hiç ban yemesemde hani çocuklar annelerinden korkar ya bişey yapmasa bile oyle hissediyorum bir topikte muneyi görünce kazen de çok havalı mesela geliyor bir yorum yazıyor kayboluyor bence o en havalı yönetici olur
ya bu kategori iki kişik ikisiylede hiç karşılaşmadım kötü manada bence şeker iyi insanlar ben maşa görmedim maşa görenler düşünsün ama nedense mune bana daha ürkünç geliyor bazen hiç ban yemesemde hani çocuklar annelerinden korkar ya bişey yapmasa bile oyle hissediyorum bir topikte muneyi görünce kazen de çok havalı mesela geliyor bir yorum yazıyor kayboluyor bence o en havalı yönetici olur
evet sadece bir kaç kere geyik yapmışlığım var bdvde ama geyik yapılmayacak konular değildiki onlarda ya zaten cımbızsız uyarılı atlatmışımdır benide en uslu üye katagorisi yapıp aday yapamadılar ki ama iyi olurdu
a öyle deme siyasete arada girip yourm yapıyorum ben 2 3 kez girmişimdir ama çok gereksiz geliyor polemik falan benim hayat felsefem herkes kendine göre haklıdır herkesi severim arkadaşlık kardeşlik o nedenle polemikte neymiş boşverelim ya kendimi ayşecik gibi hissettim şu an ya herkesi sevelim sevilelim gibi filmleri varya
Favori kategorim, ben diyorum, beni başka yerlerde yazmayın, benim rakibim Kazen, ustamı geçmek için debeleniyorum yıllardır.
Zalim, gaddar, haşin oldum, cımbızladım durdum, tam taht benim derken son dakika Kazen bir ortaya çıkıyor, benim koltuk sallanıyor
Hahhahhhha 30 oy fark atılır mı yahu
Mudurum sen biseyler yapıyon bence uyelere, kızgın demirlerle iskenceye mi basladın naptın? Kazenin yanında senin suslu gibi kalırsın sen ayol