• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Eli Maşalı Yönetici;

En Eli Maşalı Yönetici;

• Ankete Katılan
    138
  • Anket Kapalı .
1000 kaplan gücünde olmasa da ''my one point go to Mune Mune '':KK73::KK73::KK73:
Yaşasınnnnnn hani oscar ödülüm:-) birgün bu kırmızı halıda yürüyeceğimi biliyordum, buradan bana destek veren, aday gösteren herkese ve beni 10 ayda anca doğurabilen anneme teşekkür ediyorum:KK70:

:KK70::KK70:
Ne Zaman gitsem elimi öpüp alnına koyuyor, bunu yaparken epey bir eğilmesi gerekiyor, eh yani bu durumda duvara yapışmam direkt duvarla birlikte Sivrice'nin derin suları üzerinden komşu ülke Ada'larına yatay geçiş yaparım:KK70:

:KK70::KK70::KK70: benim tarihlere denk getir sulara giderken en azından belki kurtarabilirim :KK70:

isabel isabel canım ciğerim şu senin yazan yazı var ya hani ''dilek tutmadım hep dua ettim'' dediğin benim kocadan kart,para istediğimde önden bunu diyeceğim bak çalmış da kullanıyor deme önden diyom:KK70: kesin al ne harcıyorsan harca der bu cümleden sonra :KK48:

:KK70::KK70::KK70:Feda olsun bitanem.Söz konusu kocadan birşey koparmaksa her yol mübahtır. :KK53:Güle güle kullan ciğerim:KK60:

isabel isabel canım ciğerim şu senin yazan yazı var ya hani ''dilek tutmadım hep dua ettim'' dediğin benim kocadan kart,para istediğimde önden bunu diyeceğim bak çalmış da kullanıyor deme önden diyom:KK70: kesin al ne harcıyorsan harca der bu cümleden sonra :KK48:
:KK70::KK70::KK70:Feda olsun bitanem.Söz konusu kocadan birşey koparmaksa her yol mübahtır. :KK53:Güle güle kullan ciğerim:KK60:
Yazılarınızın ekran görüntülerini aldım kocalarınıza "çok gizli belge" ibaresiyle mailleyeceğim:KK70:
En eli maşalı, haşin, zalim müdür olma yolunda emin adımlarla ilerlemek için yöntem değiştirdim artık:KK70:

Back