Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşasınnnnnn hani oscar ödülüm1000 kaplan gücünde olmasa da ''my one point go toMune ''
![]()
Hemen kaybolGencler cooooooH ayip ediyonuz ha oylar kazene![]()
Hayir oylar kazene yehuuuuuuu sonrada seni siteden atiyoreeeeee oleyyyyyyHemen kaybolOylar Mune'ye
![]()
Sağol Tolin'cim uyku saatim gelmişti bu masal çok iyi olduHayir oylar kazene yehuuuuuuu sonrada seni siteden atiyoreeeeee oleyyyyyy![]()
Sabah soyledim seni kazene tamam tolincigim enler bittikten sonra atalim didiSağol Tolin'cim uyku saatim gelmişti bu masal çok iyi oldu![]()
İyi o zaman daha vaktim varSabah soyledim seni kazene tamam tolincigim enler bittikten sonra atalim didi![]()
Ne Zaman gitsem elimi öpüp alnına koyuyor, bunu yaparken epey bir eğilmesi gerekiyor, eh yani bu durumda duvara yapışmam direkt duvarla birlikte Sivrice'nin derin suları üzerinden komşu ülke Ada'larına yatay geçiş yaparım![]()
1000 kaplan gücünde olmasa da ''my one point go toMune ''
![]()
isabel canım ciğerim şu senin yazan yazı var ya hani ''dilek tutmadım hep dua ettim'' dediğin benim kocadan kart,para istediğimde önden bunu diyeceğim bak çalmış da kullanıyor deme önden diyom
kesin al ne harcıyorsan harca der bu cümleden sonra
![]()
Feda olsun bitanem.Söz konusu kocadan birşey koparmaksa her yol mübahtır.
Güle güle kullan ciğerim
![]()
Yaşasınnnnnn hani oscar ödülümbirgün bu kırmızı halıda yürüyeceğimi biliyordum, buradan bana destek veren, aday gösteren herkese ve beni 10 ayda anca doğurabilen anneme teşekkür ediyorum
![]()
isabel canım ciğerim şu senin yazan yazı var ya hani ''dilek tutmadım hep dua ettim'' dediğin benim kocadan kart,para istediğimde önden bunu diyeceğim bak çalmış da kullanıyor deme önden diyom
kesin al ne harcıyorsan harca der bu cümleden sonra
![]()
Yazılarınızın ekran görüntülerini aldım kocalarınıza "çok gizli belge" ibaresiyle mailleyeceğimFeda olsun bitanem.Söz konusu kocadan birşey koparmaksa her yol mübahtır.
Güle güle kullan ciğerim
![]()
Yazılarınızın ekran görüntülerini aldım kocalarınıza "çok gizli belge" ibaresiyle mailleyeceğim
En eli maşalı, haşin, zalim müdür olma yolunda emin adımlarla ilerlemek için yöntem değiştirdim artık![]()