En Eli Maşalı Yönetici;

En Eli Maşalı Yönetici;

• Ankete Katılan
    138
  • Anket Kapalı .
Aaaa mune bu kadar istediğini bilmiyordum bu kategoriyi , sen benim oyu da sana say
Ben aslında hiçbir kategoride olmayayım istiyorum, sağolsunlar Allah eksikliklerini göstermesin adımı yazanlarında oylayan oylamayanlarında ama aslında benim tek kategorim eli maşalı, Kazen'le rakip olmak kadar keyiflisi yok, laf sözde olmuyor hiç olmazsa, biz 2 dost, 2 kardeş birbirimize latifelerimizi de yapıyoruz, ohhh mis gibi.

En azından eğlencelik bir yarışma olduğunu yansıtıyoruz maksat hep beraber eğlenip gülelim

Gönüllerin sultanı Mune şimdi de bakem cımbız bi yerimize batmaması için kime oy verelim Ben senin fikirlerini çok önemsiyorum o yüzden sen ne dersen o olacak yeterince politik olmuştur sanursam

Gönüllerin sultanı Mune şimdi de bakem cımbız bi yerimize batmaması için kime oy verelim Ben senin fikirlerini çok önemsiyorum o yüzden sen ne dersen o olacak yeterince politik olmuştur sanursam
Kazen'in gazabına uğrama, valla bu ara sitenin teknik sorunları yüzünden meşgul, yoksa bu topikte bir bomba patlatırdı

Ayyy ben 2-3 sene önce ne stres yapardım bu yarışmada , peeh ... Süzme salakmışım (kendime yazınca cımbız yok di mi ) Ama şimdi çok eğlenceli

Bir daha ki sene aklımda bulunsun , seni yazayım buraya da , maşan gelenekselleşsin

He valla, ben eğleniyorum enler olunca, zaten amacı birlikte keyifli anlar geçirmek, birde rakiplerle tatlı tatlı latifeleşmeler olunca tadından yenmiyor, tatlı bir anı oluyor en azından, strese girmelik değil stres atmalık bir yarışma bu, aslında yarışma demek bile tuhaf ama işte uygun bir isim yok yerine kullanılabilecek, geçen sene ne güldük bu kategoride, Hanım oylar muneye diyor Kazen önde gidiyor oy vermeyenin topuğuna sıkarıza kadar getirdikti

Son düzenleme:
Çaktırma bende oyumu rakibime verdim, hele bir vermeyeyim, onda bir zıpkın var benim boyum kadarbir daha ziyaretine gittiğinde sor bak o zıpkını, özel yapım, bir çıkardı ben pıstım, senin kadar kadın kullanıyor bunu diyor bana, boydan vurdu beni

ay sese güldüm zıpkına gerek kalmaz valla ellerle canını alır haahahah valla duvara yapışın o cüsseyle diyim ziyarete bi daha gidermiyim bilmiyorum benim minik korktu ondan

ay sese güldüm zıpkına gerek kalmaz valla ellerle canını alır haahahah valla duvara yapışın o cüsseyle diyim ziyarete bi daha gidermiyim bilmiyorum benim minik korktu ondan

Ne Zaman gitsem elimi öpüp alnına koyuyor, bunu yaparken epey bir eğilmesi gerekiyor, eh yani bu durumda duvara yapışmam direkt duvarla birlikte Sivrice'nin derin suları üzerinden komşu ülke Ada'larına yatay geçiş yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…