- 6 Mart 2012
- 17.767
- 28.139
- 798
- 49
Bende ilk defa yapmıştımsağol caımcımmm bunun karşılığı sana soğk kahve yapacağım ahahahha aklıma geldi arkadaşım soğuk kave istemişti
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ilk defa yapmıştımsağol caımcımmm bunun karşılığı sana soğk kahve yapacağım ahahahha aklıma geldi arkadaşım soğuk kave istemişti
![]()
Yazılarınızın ekran görüntülerini aldım kocalarınıza "çok gizli belge" ibaresiyle mailleyeceğim
En eli maşalı, haşin, zalim müdür olma yolunda emin adımlarla ilerlemek için yöntem değiştirdim artık![]()
Yazarkende aklıma gelmedi değil hani birileri bu yazılanları bizim beylere gösterirse diye .Ama bize kullanma Mune 'M bunları biz zaten senin en maşalı,en zalım olduğun konusunda hem fikiriz
![]()
Sen oyunu bana vermiştin, senin beye söylemem ama Jelesec bana ihanet ettirakibime verdi oyunu, bir dahaki en yarışmasında bana oy vereceğini taahhüt eder, kredi kartının üstüne yemin ederse göndermem belgeleri
![]()
ya bu kategori iki kişik ikisiylede hiç karşılaşmadım kötü manada bence şeker iyi insanlar ben maşa görmedim maşa görenler düşünsünama nedense mune bana daha ürkünç geliyor bazen hiç ban yemesemde hani çocuklar annelerinden korkar ya bişey yapmasa bile oyle hissediyorum bir topikte muneyi görünce
kazen de çok havalı mesela geliyor bir yorum yazıyor kayboluyor bence o en havalı yönetici olur
![]()
ben çok usluyum ondandır hiç kimse bilmez beni sessiz sessiz ilerliyorum bence farkedilmeden o nedenle hiç denk gelmedimHeee..evet..kazenin zıpkınına hic denk gelmedigin belli :))
Heee..evet..kazenin zıpkınına hic denk gelmedigin belli :))
deadline zıpkını bırak daha benden anne terliği bile yemedi, ne maşa biliyor, ne cımbızben çok usluyum ondandır hiç kimse bilmez beni sessiz sessiz ilerliyorum bence farkedilmeden o nedenle hiç denk gelmedim![]()
deadline zıpkını bırak daha benden anne terliği bile yemedi, ne maşa biliyor, ne cımbız![]()
Şimdi şu kısım kamu spotu: demek ki site kurallarına uyunca cımbız, zıpkın, yaba, maşa gibi kesici, delici aletler görülmüyormuş![]()
evet sadece bir kaç kere geyik yapmışlığım var bdvde ama geyik yapılmayacak konular değildiki onlarda ya zaten cımbızsız uyarılı atlatmışımdırdeadline zıpkını bırak daha benden anne terliği bile yemedi, ne maşa biliyor, ne cımbız![]()
Şimdi şu kısım kamu spotu: demek ki site kurallarına uyunca cımbız, zıpkın, yaba, maşa gibi kesici, delici aletler görülmüyormuş![]()
a öyle deme siyasete arada girip yourm yapıyorum ben 2 3 kez girmişimdir amaya da siyaset kalkarsa, med pampık glbi bir uyeymis mesela, o da olabilir
Farkında mısın sevgili uyemizin siyasetle ilgisi hic yok![]()
Acımıyorum değil mi
Oylar Mune'yeOyumu muneden cekip kazene verdim, yok icim elvermedi munenin tacı almasına![]()