• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Eli Maşalı Yönetici;

En Eli Maşalı Yönetici;

• Ankete Katılan
    138
  • Anket Kapalı .
Aaaa mune bu kadar istediğini bilmiyordum bu kategoriyi , sen benim oyu da sana say :KK48:
Ben aslında hiçbir kategoride olmayayım istiyorum, sağolsunlar Allah eksikliklerini göstermesin adımı yazanlarında oylayan oylamayanlarında ama aslında benim tek kategorim eli maşalı, Kazen'le rakip olmak kadar keyiflisi yok, laf sözde olmuyor hiç olmazsa, biz 2 dost, 2 kardeş birbirimize latifelerimizi de yapıyoruz, ohhh mis gibi.

En azından eğlencelik bir yarışma olduğunu yansıtıyoruz maksat hep beraber eğlenip gülelim:KK70:

Gönüllerin sultanı Mune Mune :KK68: şimdi de bakem cımbız bi yerimize batmaması için kime oy verelim o_O Ben senin fikirlerini çok önemsiyorum o yüzden sen ne dersen o olacak :KK70: yeterince politik olmuştur sanursam :21:

Gönüllerin sultanı Mune Mune :KK68: şimdi de bakem cımbız bi yerimize batmaması için kime oy verelim o_O Ben senin fikirlerini çok önemsiyorum o yüzden sen ne dersen o olacak :KK70: yeterince politik olmuştur sanursam :21:
Kazen'in gazabına uğrama, valla bu ara sitenin teknik sorunları yüzünden meşgul, yoksa bu topikte bir bomba patlatırdı:KK70:

Ben aslında hiçbir kategoride olmayayım istiyorum, sağolsunlar Allah eksikliklerini göstermesin adımı yazanlarında oylayan oylamayanlarında ama aslında benim tek kategorim eli maşalı, Kazen'le rakip olmak kadar keyiflisi yok, laf sözde olmuyor hiç olmazsa, biz 2 dost, 2 kardeş birbirimize latifelerimizi de yapıyoruz, ohhh mis gibi.

En azından eğlencelik bir yarışma olduğunu yansıtıyoruz maksat hep beraber eğlenip gülelim:KK70:

Ayyy ben 2-3 sene önce ne stres yapardım bu yarışmada , peeh ... Süzme salakmışım (kendime yazınca cımbız yok di mi :KK47:) Ama şimdi çok eğlenceli :KK6::KK6::KK6:

Bir daha ki sene aklımda bulunsun , seni yazayım buraya da , maşan gelenekselleşsin :-)

Ayyy ben 2-3 sene önce ne stres yapardım bu yarışmada , peeh ... Süzme salakmışım (kendime yazınca cımbız yok di mi :KK47:) Ama şimdi çok eğlenceli :KK6::KK6::KK6:

Bir daha ki sene aklımda bulunsun , seni yazayım buraya da , maşan gelenekselleşsin :-)
He valla, ben eğleniyorum enler olunca, zaten amacı birlikte keyifli anlar geçirmek, birde rakiplerle tatlı tatlı latifeleşmeler olunca tadından yenmiyor, tatlı bir anı oluyor en azından, strese girmelik değil stres atmalık bir yarışma bu, aslında yarışma demek bile tuhaf ama işte uygun bir isim yok yerine kullanılabilecek, geçen sene ne güldük bu kategoride, Hanım oylar muneye diyor Kazen önde gidiyor:KK70: oy vermeyenin topuğuna sıkarıza kadar getirdikti :KK70::KK70:

Son düzenleme:
Bu konuda Mune Mune daha insaflı yahu hakkını yemeyeyim :KK52:önden bir ik ce e yapıyor en azından elindeki maşayı göstremeden önce:KK48:@Kazen nin nerden geleceği nerede bombayı patlatacağı maşayı kafaya indireceği hiç belli değildir :KK12: en eli maşalı dili sivri Kazen Kazen :KK76:
Çaktırma bende oyumu rakibime verdim, hele bir vermeyeyim, onda bir zıpkın var benim boyum kadar:KK70:bir daha ziyaretine gittiğinde sor bak o zıpkını, özel yapım, bir çıkardı ben pıstım, senin kadar kadın kullanıyor bunu diyor bana, boydan vurdu beni:KK70:

Çaktırma bende oyumu rakibime verdim, hele bir vermeyeyim, onda bir zıpkın var benim boyum kadar:KK70:bir daha ziyaretine gittiğinde sor bak o zıpkını, özel yapım, bir çıkardı ben pıstım, senin kadar kadın kullanıyor bunu diyor bana, boydan vurdu beni:KK70:

ay sese güldüm zıpkına gerek kalmaz valla ellerle canını alır :KK70::KK70: haahahah valla duvara yapışın o cüsseyle diyim :KK70: ziyarete bi daha :KK48:gidermiyim bilmiyorum benim minik korktu ondan :KK70:

ay sese güldüm zıpkına gerek kalmaz valla ellerle canını alır :KK70::KK70: haahahah valla duvara yapışın o cüsseyle diyim :KK70: ziyarete bi daha :KK48:gidermiyim bilmiyorum benim minik korktu ondan :KK70:
:KK70::KK70:
Ne Zaman gitsem elimi öpüp alnına koyuyor, bunu yaparken epey bir eğilmesi gerekiyor, eh yani bu durumda duvara yapışmam direkt duvarla birlikte Sivrice'nin derin suları üzerinden komşu ülke Ada'larına yatay geçiş yaparım:KK70:

Back