• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Eli Maşalı Yönetici;

En Eli Maşalı Yönetici;

• Ankete Katılan
    198
  • Anket Kapalı .
85737, member: 11473"]Ay ne yapayım taktik verin:KK70: Her topikte boy gösteriyorum, kızıyorum, hıııı diyerek kaşlarımı çatıyorum, birşeyleri eksik yapıyorum ama ne:KK64:[/QUOTE]
:KK70::KK70::KK70::KK70:Mesela birilerine durduk yere banlayın ahahaha buda cook acımasızca...
muneabla taktigim yok malesef:KK75:

Ayyy bir kere bir konu vardı.
Bütün üyeler bir topicte konu sahibesiyle alay ediyorlardı..
ama hakikaten cok gülenecek bir konuydu neyse ...
kazen abi geldi butun alay edenleri banladı ...
Vallahi sanırım tam saymadım 15 yakın uye ban yemişti..
sonra kazen abi acıklama yaptı banları 1 saatligine ayarlamıs yanlışlıkla tehtid etmişti o gun.
sonra 1 saat gecmeden herkesin banı cözüldü.
cok iyi hatrlyrm o konuyu her hatırladıgımda gülerim....

Ay ne yapayım taktik verin:KK70: Her topikte boy gösteriyorum, kızıyorum, hıııı diyerek kaşlarımı çatıyorum, birşeyleri eksik yapıyorum ama ne:KK64:

Kızmakla olmuyor,cımbızda yemedi :KK70::KK70:sen balkona çık en iyisi oy vermezseniz atarım kendimi de bak o zaman oy patlaması olur :KK70::KK70:

Ayyy bir kere bir konu vardı.
Bütün üyeler bir topicte konu sahibesiyle alay ediyorlardı..
ama hakikaten cok gülenecek bir konuydu neyse ...
kazen abi geldi butun alay edenleri banladı ...
Vallahi sanırım tam saymadım 15 yakın uye ban yemişti..
sonra kazen abi acıklama yaptı banları 1 saatligine ayarlamıs yanlışlıkla tehtid etmişti o gun.
sonra 1 saat gecmeden herkesin banı cözüldü.
cok iyi hatrlyrm o konuyu her hatırladıgımda gülerim....

Hangi konuydu o,çok eskiden 15 kişi bir anda ban yemişliğimiz olmuştu :KK53::KK53:

@Margarikotin pinkstrap pinkstrap Efser Efser adra adra HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir EnHarbiKiz EnHarbiKiz Nevreste Nevreste bu kişileri papua yenıgıneye (oranın nere oldugunu anladın sen) yollarsan oyum sana Mune Mune :KK53::KK53::KK53:

Liste az değilmi tolin tolin iyi bak :cool::cool::cool:
:KK70::KK70::KK70::KK70:Tam PC kapatmak üzereydim kiiiii:rolleyes::rolleyes:
Allah canını almasın senin toliiiinnnnnn:KK70:nöfff büttün uykum açıldı iyiiii miii:-)

Gördünmü bak tıtım tırım korkuyor :KK70::KK70::KK70:

ahahhaahahah napayım megim onlarla anca boyle basa cıkabılıyorum yoksa benı cıg cıg yıyolar:KK53::KK53::KK53::KK53:

Kabul ediyorsun yaniii :KK70::KK70::KK70::p:p

Korktuklarının listesi bayağı kalabalık:KK59:İyi baktın mı eksik olmasın:KK4:

Düşünsün biraz daha bakalım :KK70::KK70::cool::cool:

Kızmakla olmuyor,cımbızda yemedi :KK70::KK70:sen balkona çık en iyisi oy vermezseniz atarım kendimi de bak o zaman oy patlaması olur :KK70::KK70:

Hangi konuydu o,çok eskiden 15 kişi bir anda ban yemişliğimiz olmuştu :KK53::KK53:

Ablacım biz mevlüt çalışmalarına devam edelim:KK59:

Korktuklarının listesi bayağı kalabalık:KK59:İyi baktın mı eksik olmasın:KK4:

listede mune eksik o once sızı atsında sonra ben muneyın atarım:KK53::KK53::KK53:

Back