• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Eli Maşalı Yönetici;

En Eli Maşalı Yönetici;

• Ankete Katılan
    198
  • Anket Kapalı .
Bu da mı gol değil:KK70:

Rakibim çok dişli, gölgesi yetiyor:KK14: Yorumlara bakın yahu, sanırsınız şefkat anayım:KK70:Bu yıl kendimi kampa sokayım, Kazen'den tırsıtma kursları alırım.

Şimdiden 1. belli bükemediğimiz eli öperiz:)

Müdürüm tehdit bile sökmedi gördün işte,ne yaparsak yapalım Kazen aldı oyları,taktik değiştirmek lazım, seneye daha haşin tehdit bulmak lazım :KK70::KK70:

Tabiki Mune:KK45:
Kazen eli maşalı değil:KK17::KK17::KK17:
Mune sürekli ceza veriyor :KK30:Issız soğuk odalarda aç susuz bırakıyor:KK61:Yani ben hiç girmedim gidenlerin yalancısıyım:KK70:

O kadar anlatım nevoşşş,bir kere milli oldunmu gerisi çorap söküğü gibi geliyor :KK70::KK70:

Kazen bu hikmetinden sual olunmaz, oy vermeyenlere oyun yaparsa hiiiiiççç şaşırmam:KK70:

Hele birde propagandaları duysa,sibirya'ya sürer kesin :KK70::KK70:en iyisi susayım demi :KK69::KK69:

Kazen beyin masasini gormedim ne yalan diyim , bazi mesajlari bilmece gibidir cozen cok az kisi vardir :)
Mune ise aslinda eline maşa yakismayan birisi onu biz zorluyoruz sadece :)
Her ikiside gercekten objektif insanlar :)
Hele mune hanim cok taktir ediyorum
sizi :)
Teşekkür ediyorum:KK52:

Oyum kazene
Birine bir gider yapmıştı vavvvv demiştim saygılar kazen :)
Kazenede çok gider yapıyorlar ama, özellikle tanımayanlar. Bir defasında reklam yapan birilerini uyarmıştı Kazen; iki üye Kazene çıkışmışlardı, sen ne karışıyosun diye ahaaahahahaaaa bak yine kahkaha attım, o zamanda çok gülmüştüm

Ne Mune ne Kazen seçim yapamam..
Kazen in bana öyle bir jesti oldu ki yaşadığım sürece hep hatırlayacağım..
Mune ablamda bir tane hep yardımcı oldu bana..
Ben oylamıyorum...

Bu sene Kazen'e oy verenler düşünsünler,geçen seneyi hatırlatırım.. :KK48::KK48:
Müdürüme oy verdim :KK19: koltuğuna adayım da :confused::confused:

Back