• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Eli Maşalı Yönetici;

En Eli Maşalı Yönetici;

• Ankete Katılan
    198
  • Anket Kapalı .
hem en çok banı hemde laf sokmalı banları muneden yedim:KK68:kalbimde yeri başkadır :-) oyum MUNEYEEn Büyük KK

Bu da mı gol değil:KK70:

Rakibim çok dişli, gölgesi yetiyor:KK14: Yorumlara bakın yahu, sanırsınız şefkat anayım:KK70:Bu yıl kendimi kampa sokayım, Kazen'den tırsıtma kursları alırım.

Şimdiden 1. belli bükemediğimiz eli öperiz:)

Abla sana veresim var ama Kazen'in sana olan sevgisi,saygısı ortada...Bu sefer de nasıl bana vermezsiniz diye tongaya düşürürse...:KK70::KK70::KK70:

Ben zaten Kazeni tanimam etmem, bizim oralara pek ugramiyor. Kirk yilin basi gelip bir soru sorar, sorunun cevabini da kendinden baska kimse bilmez ha.:KK51: Inadindan kendi de gelip cevaplamaz sonradan, bilmeniz gerekirdi der gecer, catlatir milleti...:mad: Iste o kadarcik taniyorum, o yuzden tepemizde cimbizini Demokles'in kilici gibi durmadan sallayan Mune'ye oyum..:KK31:

Tabiki Mune:KK45:
Kazen eli maşalı değil:KK17::KK17::KK17:
Mune sürekli ceza veriyor :KK30:Issız soğuk odalarda aç susuz bırakıyor:KK61:Yani ben hiç girmedim gidenlerin yalancısıyım:KK70:
Nevreste,
dimi ama en eli maşalı benim, cımbızlarım var boy boy ama Kazen onları yok etti, beni provoke ediyor, sen git profilime tatlı bir kedi koy:KK59:

Nevreste,
dimi ama en eli maşalı benim, cımbızlarım var boy boy ama Kazen onları yok etti, beni provoke ediyor, sen git profilime tatlı bir kedi koy:KK59:
Cımbızlarına el koydular ama özel yaptırdığın bıçağın hazırmış haber geldi.:KK70:
3042010193745.jpg

Kazen beyin masasini gormedim ne yalan diyim , bazi mesajlari bilmece gibidir cozen cok az kisi vardir :)
Mune ise aslinda eline maşa yakismayan birisi onu biz zorluyoruz sadece :)
Her ikiside gercekten objektif insanlar :)
Hele mune hanim cok taktir ediyorum
sizi :)

Back