• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Eli Maşalı Yönetici;

En Eli Maşalı Yönetici;

• Ankete Katılan
    198
  • Anket Kapalı .
Alla alla izin yokkkkk:KK34:ellemeyin bebemi bakiim

Senin bebe neler ediyor varya :KK53::KK53:

megim benımmmm beeeee aslan megim kaplan megımmmm sende olmasan dınamıt patlatıp havaya ucurcaklar benı:KK53::KK53::KK53:

:cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Ablam biz mevlütü 2 kişilik yapalım:KK59:

Evet helvada 2 kişilik olsun dimi :cool::cool:

Bana bakınnnn:KK34: 80 senelik kankalık mankalık annamam fena olur uzak durun bebişimden:63:

Kokulu çoraplarını satışa çıkardı biliyonmu :63::63:

Hehhehehe kazen abi cok sinirlenmişti alay konusu oldugu icin :KK53:15e yaknı üye ban yedi ahahahah:KK70::KK70:

Ayvayı yemişlerrr yani hahahahhaaa :KK70::KK70:

Nevreste helvayı bol kavur annem, arkasından mevlüt okutacaklarımız çoğalıyor:KK70:

Etti 2 müdürüm tolinin hesaplarını biliyormusun,senide siteden attıracakmış kendi admin olcakmış :KK70::KK70:

cok sukur munecım aklın yolu bırdır evet lıstedekıler cok kalabalık ama neyse artık bı yolunu bulup sıteden toplu tahlıye yaparız:KK53::KK53:

Yafruuu balam müdürüm sana ve megime diyorr helvalar 2 olsun diye :KK70::KK70:

muneee munee muneeee ki beni mune abla banlamisti yazik etti bana ama onu severim
Ve kimseninde gozunun yasina bakmaaaz oyum sana mune abla

Ayvayı yemişlerrr yani hahahahhaaa :KK70::KK70:

Etti 2 müdürüm tolinin hesaplarını biliyormusun,senide siteden attıracakmış kendi admin olcakmış :KK70::KK70:

Yafruuu balam müdürüm sana ve megime diyorr helvalar 2 olsun diye :KK70::KK70:
isim vermışmi ?yooooo bencede sızden bahsedıyo kalabalıksınız cunku:KK53::KK53::KK53:

Back