Kontakt Lens En doğal gri lens?

Stormwinder

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2010
28
0
[Kızlar ben yeni lens almayı düşünüyorum gri renkte. Gözlerim açık kahverengi ve lensi taktığımda gri görünmesini istiyorum yeşil değil. yeşile dönük olabilir ama çok değil. Örneğin ben freshlook gri almıştım o yeşile kaçıyordu bende. Hem doğal hem gri görünen bir lens önerebilir misiniz bana? Teşekkürler şimdiden

canım ben de kullandım freshlook dokusu cok yapay ama renk tonunu seviyordum ben o yeşile dönmesini,solotica crıstal e felan baktın mı ? belkı o işini görebilir

gri lensler illa ki gerçek gözün koyuluğuna göre yeşile veya maviye dönecektir bundan pek kaçış yok....gri nötr bir renk olduğu için illa ki gerçek gözrengiyle karışarak renk sonucu ortaya çıkıyor çünkü gerçek gözrengi beyaz lensten daha baskın çıkıyor....ve gri lense biraz da olsa kendi göz renginin tonunu katıştırıp renklendiriyor...mavi veya yeşil lens gibi gözrengini örterek değiştirecek kadar ve tam kapasite renk vericek kadar güçlü pigmentlere sahip olmuyorlar yani....bu durumda çok opak lensler seçmek tam gri durması için belki çözüm olabilir ama o da doğal görünüm sağlamaz...

anladığım kadarıyla rengi dönecekse de maviye değil yeşile çalsın istiyorsunuz galiba....bence de solotica crystal doğru seçim olabilir...
diğer markaların grileri genelde hep maviye meylediyor veya çok beyaz duruyor....saf gri duran lense rastladım dersem yalan olur...en güzel gri lens freshlook gri ama bana göre....diğerleri çok ruhsuz duruyor renk olarak...bu benim kendi görüşüm tabi...

Son düzenleme:
ben de freshlook un gri tonunu seviyorum,o ton sankihiç bir lens markasında yok.kendine has ağır bir renk keşke dokusu da renk kadar güzel olsa :)

ben de freshlook un gri tonunu seviyorum,o ton sankihiç bir lens markasında yok.kendine has ağır bir renk keşke dokusu da renk kadar güzel olsa :)

evet en güzel gri freshlook gri bence de....bir de soloticada onun muadili olabilecek olan icemint var ama yine de freshlook griye benzemez bence..

ben şu an mint kullanıyorum bundan önceki lensim freshlook gri idi. soloticanın yapısı freshlook ile karşılastırılamaz tabi solotica çok çok doğal ..su da bi gercek ki herkes bana freshlook u daha cok yakıstrdı . aslında kendi gözlerimi daha çok yakıştırıyorlar.takma diyorlar lens kötü duruyormus ben yine de takıyorum işte iş olsun...

Kızlar tam bir yıldır açık gri mavi tonlarda pırıl pırıl parlayan pörtlek ve bulanık durmayan bir lens arıyorum. Rainbow colors elite line grey tam aradığım renk fakat çap sorunu sebebiyle kullanamıyorum. Fantasy line çap olarak süper renk olarak istediğim gibi değil ama mecburiyetten kullanıyorum. Son zamanlarda cihan medikalin çıkardığı elegance colors toric lensin grisini merak ediyorum ama kullanıpta resim paylaşmış birine rastlayamadım. Solotica ice düşündüm okuduğum yüzlerce sayfa ve gördüğüm onlarca resimden sonra iyice kafam karıştı ve onca para döküp pişman olmaktan korktum cesaret edemedim. Eğer cihan medikalin çıkardığı elegance torik colors grey kullanan varsa ve resim paylaşırsa çok minnettar olurum. Şimdiden teşekkürler.

kızlarrr ıkı yıldır derecelı amazon markalı grı lens kullanıyorum ve herkese tavsıye edıyorumm bnm gözlerımı hep kendı göz rengım sanıyorlar resmen butunlestım alın deneyın çokda pahalı deıl zaten harıka amazon markalı lenslerrrr şiddetle tavsıye edıyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…