Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zinco C olanı alın zaten eczacılar saç için mi derler size ...
saç dökülmesi yaşayanlar ek olarak tavsiiyem karanfil losyonunuda kullanın .. saçlara ne kadar iyi geldiğini göreceksiniz..
bunları uygularken saç uzamasına da yardımcı oldu mu?Sonuçta hepsi birbiriyle bağlantılı.Bende çinko kapsül var.Kırmızı renkte.Acaba şampuanıma koysam mı diye düşündüm.Saçlarımı uzatmaya çalışıyorum da.
bence iç onu canım yada bıotin ic sac kalınlastırmasında etkılıymiş bende denemeyi dusunuyorum cok arastırdım umarım sac tellerimi kalınlastırır
Hmm.Teşekkürler canım.
bunları uygularken saç uzamasına da yardımcı oldu mu?Sonuçta hepsi birbiriyle bağlantılı.Bende çinko kapsül var.Kırmızı renkte.Acaba şampuanıma koysam mı diye düşündüm.Saçlarımı uzatmaya çalışıyorum da.
Benim 8 yıldır devam eden saç dökülmem vardı tavsiye üzerine
e ve b vitaminli bitkisel karışım+acnelyse krem+şampuanımın içine kattığım zinco kapsül+biotin hap(hapı üce böldüm hergün bir parça)
bu dörtünü düzenli olarak 4 ay devam ettirtim saç dökülmem kesildi seyrelen yerlerde sarımsı tüyler saça dönüşmeye başladı.zayıf kalitesiz olan saclarım mükemmel bir şekilde canlandı sacın görüntüsünde rahatsız olanlar için engüzel tarafı sacı nemli tutuyor.. O kadar yöntem denedim bundan daha iyi sonuç veren yöntem görmedim.. Saç dökülmesi yaşayanlara tavsiye ediyorum
fundan merhaba 4 yıldır devam eden saç dökülmem var inanki çok ürün kullandım fakat hala bir faydasını görmedim .. psikolojimi etkiledi kan tahlilerimi yaptım fakat herşey normal çıktı. en son doktor erkeksi dökülme dedi ( bu olay canımı çok sıktı. ençok tavsiye edilen yöntem demişsin ve faydasını gördüğünü yazmışsın.. başka çarem kalmadı dediklerini denemek istiyorum diğer ürünleri eczanede sordum hepsi var.. ançak karışım dedğin hangisi aktarlarda sordum buna benzer var dediler ançak sen nerde aldın adını sölersen çok sevinirim.. umarım bana da faydası olur