medibiotin ve bitkisel karışımı anlamadım?
Bu bitkisel karışım denen şey satılıyor mu kendimiz mi yapıcaz?
en çok tavsiye edilen yöntem demişsiniz ama hiç böyle bişey duymadım kim tavsiye etmiş bunu CADIARZU ayrıca bu bitkisel karışım nedir sorulmasına rağmen açıklamamışsınız boshayallersmile
tüm ürünleri ne işe yaradığını nasıl kullanılacağını acıkladım herhalde iyi okumamışsınız galiba.bunu doktor tavsiye ettiğinide yazdım ama o da dikkatinizde kaçmış galiba. bahsettğim e ve b vitaminli bitkisel saç bakım ürünüdür losyon şeklindedir .. kremle birlikte karıştırınca saç derisi tarafında kolay emilim oluyor ve saç hücresi yenileniyor. zinco kattığın şampuanlada yıkayınca saç hücresinde eksik olan tüm minareller kazandırılıyor ve mükemmel şekilde canlanıyor.. zaten ilk kullanımda saç canlılığı farkediliyor.. medibiotin prospektöründe de saç ve tırnaklları kalınlaştırmak için diyor zaten..
diğerlerini açıklamışsın ondan bahsetmiyorum kırmızıyla işaretlediğimi sormuştum açıklamamışsın diye yani adı sanı nedir onu soruyorum[/QUOTE
eczanede ve aktarlarda e ve b vitaminli söylerseniz size verirler şampuanları da var zaten ..
Bu dediğin zinco 220 mı kırmızı kapsüL şekLinde :S
Bu dörtlü içinden biotini kullanmasak olur mu ki?Çok mu önemli acaba...Hap kullanmak istemiyorum da...
Yalnız böyle hapları kan tahliline bakmadan almak doğru olur mu ki?Ya b8 vitamini bende yeteri kadar varsa bu sefer de fazla vitaminden öbür tarafa gitmeyeyim delikafadulden
Neyse ben en iyisi geriye kalan üçünü deniyeyim=)Teşekküler yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?