• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar En çok tavsiye edilen yöntem

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

fundan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
47
0
36
Bursa
Benim 8 yıldır devam eden saç dökülmem vardı tavsiye üzerine
e ve b vitaminli bitkisel karışım+acnelyse krem+şampuanımın içine kattığım zinco kapsül+biotin hap(hapı üce böldüm hergün bir parça)
bu dörtünü düzenli olarak 4 ay devam ettirtim saç dökülmem kesildi seyrelen yerlerde sarımsı tüyler saça dönüşmeye başladı.zayıf kalitesiz olan saclarım mükemmel bir şekilde canlandı sacın görüntüsünde rahatsız olanlar için engüzel tarafı sacı nemli tutuyor.. O kadar yöntem denedim bundan daha iyi sonuç veren yöntem görmedim.. Saç dökülmesi yaşayanlara tavsiye ediyorum

canım bu bitkisel karışım dediğin şey tam olarak nedir? nerden temin edilir? ve bu formulü senmi buldun yoksa doktor tavsiyesimi?

acnelyse krem sivilceler için kullanılmıyor mu bunu saça ne şekilde uyguluyorsun anlamadım. yalnız zinco kapsul ve biotini zaten dahilen kullandığında da aynı etkiyi sağlarsın bence. dışardan sürmekle bi faydası olacağını da düşünmüyorum.

bu formülü doktor tavsiye etmişti .. özellikle acnelyse kremi herkes bilir yüzdeki sivilce ve lekeler için yani hücre yenileme özelliği var. zinco ise vitamin grubudur bundada 7 tanesini kırıp kremsiz bir şampuana koyulur .. karışım ise hem bitkisel yağ var içinde hem de saç için tüm vitamin kompozomo var ..medibiotin ise saçları kalınlaştırır.. bu dördünü düzenli olarak kullanırsan mükemmel bir sonuç alınıyor ancak biotin hergün alınır fakat bir hapı üc parcaya ayır günde bir parca al.. diğerlerinide ücgündebir uygula.. kremden nohut tanesi kadar avucuna dök sonra üzerine karışımdan dök avucunda iyi karıştır sonra onu saç derisine yedir sadece üst kısma uygula yaklaşık 5 saat beklet sonra zinco kattığın şampuanla yıka.. şayet aşırı derecede seyrelen bölge varsa kremi hergün mercimek tanesikadar uygula. bunları yaparken akşamları yap .. inanılmaz mükemmel bir sonuç alırsınız.. genelde erkekler içten alınan vitamin haplarıyla büyük başarı sağlıyor ancak doktor bunların bu şekilde alınması zararlı olduğunu söyledi. bu yüzden dıştan saca uygulanan e ve b vitaminli bitkisel karışım önerdi bende onu nette araştırarak buldum.. bunları hiçbir zararı yok

medibiotin ve bitkisel karışımı anlamadım?
Bu bitkisel karışım denen şey satılıyor mu kendimiz mi yapıcaz?

burda bazı şeyleri paylaşmak bazılarına çok dokunuyor. forumda konu acan ve acil yardım isteyen bir kişiye burda yazdığımı kopyalayıp onun actığı konuya koydum belki bunda şifayı bulur ümüdiyle.. hemen arkasında biri fundam reklam yapıyor diye yorum yapmış.Allah aşkına yazdıklarımın neresinde reklam var onu daha anlayamadım. bahsediklerim ilaçlar eczanede sağlık karnesiyle alınıyor..ve doktorlar bunu recete olarakta yazıyorlar.. benimde saclarımla başım dertteydi ve sağolsun doktor bunları kullanmamı tavsiye etti ben de faydasını gördüm burda paylaştım. içten vitamin alacaktım ancak doktor tavsiye etmedi kiloya neden olacağına ve ilerde ciddi rahatsızlıklara yolacacağını söyleyince bana saca dıştan uygulanan e ve b vitaminli bitkisel ürün almamı tavsiye etti.. ben de bu dörtünü düzenli kullanınca inanılmaz derecede faydasını gördüm.. dermatoloğa git bunları bilmezlar ama bana bunu önerende sağlıkocağında çalışan doktor tavsiye etti kendiside faydasını gördüğünü söyledi ve kullanmamı önerdi.. zinco yu duymuştum onu yazmaya gittim bana sac için mi alacaksınız dedi ben de evet dedim o zaman bunları da kullan dedi ve bir receteye yazdı. eczanede aldım kullandım inanılmaz faydası oldu..

Son düzenleme:
en çok tavsiye edilen yöntem demişsiniz ama hiç böyle bişey duymadım kim tavsiye etmiş bunu CADIARZU ayrıca bu bitkisel karışım nedir sorulmasına rağmen açıklamamışsınız boshayallersmile

en çok tavsiye edilen yöntem demişsiniz ama hiç böyle bişey duymadım kim tavsiye etmiş bunu CADIARZU ayrıca bu bitkisel karışım nedir sorulmasına rağmen açıklamamışsınız boshayallersmile

tüm ürünleri ne işe yaradığını nasıl kullanılacağını acıkladım herhalde iyi okumamışsınız galiba.bunu doktor tavsiye ettiğinide yazdım ama o da dikkatinizde kaçmış galiba. bahsettğim e ve b vitaminli bitkisel saç bakım ürünüdür losyon şeklindedir .. kremle birlikte karıştırınca saç derisi tarafında kolay emilim oluyor ve saç hücresi yenileniyor. zinco kattığın şampuanlada yıkayınca saç hücresinde eksik olan tüm minareller kazandırılıyor ve mükemmel şekilde canlanıyor.. zaten ilk kullanımda saç canlılığı farkediliyor.. medibiotin prospektöründe de saç ve tırnaklları kalınlaştırmak için diyor zaten..

saç dökülmesinin bir dünya sebebi olabilir stres,dengesiz beslenme ve sac koklerinin zayıflaması,kansızlık,hamilelik sonrası hormonal değişim,föndü, permaydı, boyaydı , renk açımıydı ...öncelikle neden bilinmeli..ama en altternatif çözüm cilt bakımında da olduğu gibi saçı içten beslemektir yani düzenli beslenme ve çinko ve demir takviyesi...dışarıdan uygulanabilecek kokulu bir yöntem ise( büyükannem söylerdi) sarmısak:(
merak eden arkadaşlara ise;
minoxidil reçetesiz satın alınabilen bir ilaçtır. eczanelerde veya internette bulunabilir prospektüslerinde de yazdığı gibi ilaç devamlı kullanıldığında işe yarar bıraktığınız anda eskiye döner.Genelde erkek tipi dökülmelere uygundur...yani ilacla gelen saç geldiği gibi geri gider!!! yalan,para tuzağı vs.vs
bir de aklıma gelmişken yılan yağı derler ama öyle aktarlarda satılan değil gerçek yılan yağı....doğu gümrüklerinde bulunur,Irak,İrandaki birebir orjinalidir
:))))

Son düzenleme:
tüm ürünleri ne işe yaradığını nasıl kullanılacağını acıkladım herhalde iyi okumamışsınız galiba.bunu doktor tavsiye ettiğinide yazdım ama o da dikkatinizde kaçmış galiba. bahsettğim e ve b vitaminli bitkisel saç bakım ürünüdür losyon şeklindedir .. kremle birlikte karıştırınca saç derisi tarafında kolay emilim oluyor ve saç hücresi yenileniyor. zinco kattığın şampuanlada yıkayınca saç hücresinde eksik olan tüm minareller kazandırılıyor ve mükemmel şekilde canlanıyor.. zaten ilk kullanımda saç canlılığı farkediliyor.. medibiotin prospektöründe de saç ve tırnaklları kalınlaştırmak için diyor zaten..

diğerlerini açıklamışsın ondan bahsetmiyorum kırmızıyla işaretlediğimi sormuştum açıklamamışsın diye yani adı sanı nedir onu soruyorum

reklam olanda o kırmızı ile yazılan ürün zaten.google a bi girim dedim e ve b vitamili ürün diye cart diye bunun satışını yapan site çıktı.

diğerlerini açıklamışsın ondan bahsetmiyorum kırmızıyla işaretlediğimi sormuştum açıklamamışsın diye yani adı sanı nedir onu soruyorum[/QUOTE

eczanede ve aktarlarda e ve b vitaminli söylerseniz size verirler şampuanları da var zaten ..

Bu dörtlü içinden biotini kullanmasak olur mu ki?Çok mu önemli acaba...Hap kullanmak istemiyorum da...

saçı kalınlaştırdığında ve daha güçlü yaptığı için birtanesini dört parcaya ayırın günde bir parça alın ya da haftalık bir parça alın .. biotin saç için çok önemlidir

Yalnız böyle hapları kan tahliline bakmadan almak doğru olur mu ki?Ya b8 vitamini bende yeteri kadar varsa bu sefer de fazla vitaminden öbür tarafa gitmeyeyim delikafadulden

Neyse ben en iyisi geriye kalan üçünü deniyeyim=)Teşekküler yerimseniben

Yalnız böyle hapları kan tahliline bakmadan almak doğru olur mu ki?Ya b8 vitamini bende yeteri kadar varsa bu sefer de fazla vitaminden öbür tarafa gitmeyeyim delikafadulden

Neyse ben en iyisi geriye kalan üçünü deniyeyim=)Teşekküler yerimseniben

prospektöründe yazıyor zaten internette bakabilirsiniz
farmacep.com/ilac/medobiotin-5-mg-60-tablet

Back