• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en çok sevdiğimiz ev işi var mı ;)

yemek yapmayı çok seviyorum. ve dağıtmadan tıkır tıkır yapmak bana başka bi keyif veriyor. güzel cici bici sofra kurmak hobimdir.

buzdolabı ve mutfak temizliğini hemen yaparım. başka işe başlamışken kendimi yine mutfakta bulduğum çok oldu :9:

yazlık-kışlık kıyafetleri yer değiştirmeye bayılırım. yenilenmiş hissederim.

:1: çok hoşuma gitti bu konu:1: ben de banyoyu yıkamayı fırçayla orayı burayı ovalamayı çok severim :1: cifle ocak silmeye bayılırım:16: :1: bir de çeşit çeşit kireç çözücü kir çözücü yağ çözücü kullanmak hobim :27: hele yeni bi temizlik ürünü çıktığında reklamını görünce içim gider:9:

bayıldım bu yorumaaa:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:1: çok hoşuma gitti bu konu:1: ben de banyoyu yıkamayı fırçayla orayı burayı ovalamayı çok severim :1: cifle ocak silmeye bayılırım:16: :1: bir de çeşit çeşit kireç çözücü kir çözücü yağ çözücü kullanmak hobim :27: hele yeni bi temizlik ürünü çıktığında reklamını görünce içim gider:9:

ya benim böle içimin gittiği ürünler ne bilio musunuz. nalburiye ürünleri. alet edevat tamir işleri için olan malzemeleri görünce içim gidio :)

hiçbi evişini de sevmiom:53::53:

Back
X