Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kadınlar aslında birde ençok aldatılmaktan bu duyguyu yaşamaktan korkarlar ama bunu nedense hiç kimse dile getirmiyor....elimizdeki herşey sadece bizim olsun hiç kaybetmemek üzere inşallah gülçincim...
allahın verdiği canı rabbim elbet birgün alacak ama cennetine ...acı haber v e ölüm ( allah korusun )
bende yükseklik hat seviyede canım ya sen ne güzel cesur birisin heralde tebrik ederim ama ben hiç cesur değilim valla darısı bu yaşatan sonra başıma inşallah...sevdiklerimi kaybetmekten + yılan, örümcek, böcek, arı, köpek vb. Hayvanlardan, depremden... Bi yükseklik yok herhalde :d
ALLAH KURU İFTİRALARDAN SAKLASIN CANIM ALLAH GERÇEKTEN DÜŞMANIMIN BAŞINA BİLE VERMESİN YAZDIYSA BOZSUN YA...en çok iftiradan korkarım..
sonrada kızım küçük daha o büyümeden ölmek istemem ölümden korkmuyorumda kızımın ortada kalmasından korkuyorum daha çok
KORKAK KORKAK HEHEHEHEElülülülülülüHerseyden evvel cocugumu kaybetmekten korkarim.
hayatta vazgeçemediğimiz en önemli ve güzel şey ebedi ve yaşanılası kılan hayatı aşk olmazsa olmaz umarım aşktan asla korkmayız aşk hepyanıbaşımızda ve mutlulukla olur tatlım....bende aşkımı kaybetmekten çok korkuyorum.ailemde önemli ama onun sevgisi bi başka o yüzden rabbim kimseyi sevgisiz bırakmasın.hayatın hiçbi anlamı olmyo çünkü...
allah birömür boyu korkularından uzak yaşatsın inşallah canım seni ...........:Saruboceq:a.s.YanLış anLaşıLmaktan çok korkarım ben..
anne oLamamaktan korkarımm.. senağlama
sevdiklerimi kaybetmekten korkarım.. senağlama
huzurLa öLememekten korkarım ALLahtan korkarım..
Rabbim korusun bizi sevdikLerimizi.. Bize bağışLasınnn