• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En çok nelerden korkarsınız

bayanlar biz en çok nelerden korkarız?

• Ankete Katılan
    107
  • Anket Kapalı .
şız slında da belkide kendimiz bile bilmiyor muşuz su yüzüne çıkartmayınca....

ne kadar korkakmışız slında da belkide kendimiz bile bilmiyor muşuz su yüzüne çıkartmayınca....

kadınlar aslında birde ençok aldatılmaktan bu duyguyu yaşamaktan korkarlar ama bunu nedense hiç kimse dile getirmiyor....elimizdeki herşey sadece bizim olsun hiç kaybetmemek üzere inşallah gülçincim...

annem,babam,canım kardeşlerim,eşim ölmesi çok zor kötü bişey çok ama çok üzülürüm.ama bu saydıklarımın içine kızımı katamam.onun ölmesine asslaaaaaaaa dayanamammm....senağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Acı Haber V e Ölüm ( Allah Korusun )

acı haber v e ölüm ( allah korusun )
allahın verdiği canı rabbim elbet birgün alacak ama cennetine ...
Bizler ve sevdiklerimize acı haberde olsa eninde sonunda bu olacak bundan korkmak belki tamam doğru ama buna alışmak zor belkide katlanması gerçektende çok daha zor olsa gerek...
Ben her zaman allahım canımı alacaksan sevdiklerimle beraberken al ki : Ben ölürsem onlar yaşayamaz ben yaşasam onlar içimde ölemez der ve onların yaşarken değil öldükten sonra bile acılarına asla dayanamam...
Allah kimselere bu üzücü haberleri duymayı nasip etmesin diyorum ama hayatta olacak tek gerçek te aslında ölümmmm.....

sevdiklerimi kaybetmekten + yılan, örümcek, böcek, arı, köpek vb. hayvanlardan, depremden... bi yükseklik yok herhalde :D

sevdiklerimi kaybetmekten + yılan, örümcek, böcek, arı, köpek vb. Hayvanlardan, depremden... Bi yükseklik yok herhalde :d
bende yükseklik hat seviyede canım ya sen ne güzel cesur birisin heralde tebrik ederim ama ben hiç cesur değilim valla darısı bu yaşatan sonra başıma inşallah...

en çok iftiradan korkarım..
sonrada kızım küçük daha o büyümeden ölmek istemem ölümden korkmuyorumda kızımın ortada kalmasından korkuyorum daha çok

en çok iftiradan korkarım..
sonrada kızım küçük daha o büyümeden ölmek istemem ölümden korkmuyorumda kızımın ortada kalmasından korkuyorum daha çok
ALLAH KURU İFTİRALARDAN SAKLASIN CANIM ALLAH GERÇEKTEN DÜŞMANIMIN BAŞINA BİLE VERMESİN YAZDIYSA BOZSUN YA...
KIZINLA BİR ÖMÜR BOYU SAĞLIK MUTLULUK VE HUZURLA YAŞAMAN DİLEĞİMLE CANIM SEVGİLERİMLE....a.s.

bende aşkımı kaybetmekten çok korkuyorum.ailemde önemli ama onun sevgisi bi başka o yüzden rabbim kimseyi sevgisiz bırakmasın.hayatın hiçbi anlamı olmyo çünkü...

YanLış anLaşıLmaktan çok korkarım ben..
anne oLamamaktan korkarımm.. senağlama
sevdiklerimi kaybetmekten korkarım.. senağlama
huzurLa öLememekten korkarım ALLahtan korkarım..
Rabbim korusun bizi sevdikLerimizi.. Bize bağışLasınnn

bende aşkımı kaybetmekten çok korkuyorum.ailemde önemli ama onun sevgisi bi başka o yüzden rabbim kimseyi sevgisiz bırakmasın.hayatın hiçbi anlamı olmyo çünkü...
hayatta vazgeçemediğimiz en önemli ve güzel şey ebedi ve yaşanılası kılan hayatı aşk olmazsa olmaz umarım aşktan asla korkmayız aşk hepyanıbaşımızda ve mutlulukla olur tatlım....

YanLış anLaşıLmaktan çok korkarım ben..
anne oLamamaktan korkarımm.. senağlama
sevdiklerimi kaybetmekten korkarım.. senağlama
huzurLa öLememekten korkarım ALLahtan korkarım..
Rabbim korusun bizi sevdikLerimizi.. Bize bağışLasınnn
allah birömür boyu korkularından uzak yaşatsın inşallah canım seni ...........:Saruboceq:a.s.

hamarat bayanların yeri valla kk bir kez daha anladım ev işinden korkan nerdeyse hiç yok maşallah!

sevdiklerimi kaybetmekten, doğal afetlerden ve haşerelerden

Back