• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En çok nelerden korkarsınız

bayanlar biz en çok nelerden korkarız?

• Ankete Katılan
    107
  • Anket Kapalı .
yaa ben herşeyden korkuyorumsenağlama horozdan böcekten karanlıktan yalnızlıktan ölümden yükseklikten prizden elektrik kablosundan başkasının saçından perdelerden hele haham böceğinden çoook korkuyom allah karşılaştırmasın hep rüyalarıma giriyo yaa ben herşeyden korkuyorrum:1shok:

yaa ben herşeyden korkuyorumsenağlama horozdan böcekten karanlıktan yalnızlıktan ölümden yükseklikten prizden elektrik kablosundan başkasının saçından perdelerden hele haham böceğinden çoook korkuyom allah karşılaştırmasın hep rüyalarıma giriyo yaa ben herşeyden korkuyorrum:1shok:

bende her şeyden kokuyorum aslında insanların yapabilecekleri kötülükden değil onlarsız kalmaktan korkuyorum bana verdkleri zarardan değil onların bensiz kaldıklarında aldıkları zarardan korkuyorum.
hayatta hiç birşeyden değil aslında ihanete yönelik herşeyden ve sevgimin katliamından korkuyorum,doğada bana zarar vercek bütün yaratıklardan korkuyorum.eşimden korkuyorum onun kalbimi kırıp üzmekten,kızımdan korkuyorum beni babasından çok sevmesinden,sadece sevgiden korkmuyorum hep üstüne üstüne göğsümü gere gere yürüyorum hep birşeyler kazanacağımı bile bile...

Bütün böceklerden,sürüngenlerden.Resmen deliriyorum görünce. -tatlicadiarzu- Bi de ihanetten,sevdiklerimi kaybetmekten.sağlığımı kaybetmekten...

Korkularım tecavüz gasp ve kapkaç kendim ve sevdiklerim için devamlı bu endişeleri taşıyorum aklımdan hiç çıkmıyorlar Sokakları güvenli bulmuyorum insanın başına her an herşey gelebilir diye düşünüyorum :1no2:

kocamı ,anne ve babamı ve karnımdaki bebeğimi kaybetmekten..
Allahım korusun.....

Korkularım tecavüz gasp ve kapkaç kendim ve sevdiklerim için devamlı bu endişeleri taşıyorum aklımdan hiç çıkmıyorlar Sokakları güvenli bulmuyorum insanın başına her an herşey gelebilir diye düşünüyorum :1no2:

Bu yazdıkların insanın başınab gelmemesi ama gelen şeyler en kötüsü ve haince saldırılardan oluşan şeyler başımızdaki emniyettekiler bunlar biteceke diyorlar ama daha kaç kişinin canı yanacakta bitecek bilemiyorum Allahım seni ,tüm sevdiklerini ve tüm dünyadaki insanları bu acımasızlıklardan korusun ve uzak tutsun bu tür işleri yapanlarda enkötü cezalara çarptırılsın belki çok önemsemiyorlar bu işlerri yaparken küçük hesapların adamları oldukları için ama bizlere verdikleri manevi zararlar karşısında çektükleri bizimkilerin yanında sadece biranlık bir acı gibi kalıyor maalesef Allahım bu kötülükleri yapanlara da vicdan ve merhamet nasip etsin bizleri de butür canlıları görmemeiz için hayatımıza iyiliklerle dolu insanlarla karşı karşıya getirsin inşallah!:Saruboceq:
ellerine yüreğine sağlık,mutluluk hzuur dolu bir dünya için elelea.s.

kocamı ,anne ve babamı ve karnımdaki bebeğimi kaybetmekten..
Allahım korusun.....

tüm sevdiklerinle ve sırada ki ne büyük sevdiğinle geçireceğin mutlu günlere sadece merhaba de herşey çok güzel güzel olacak bebeğin için ve sevdiklerin için sevgiyle ve mutlu kal canım !a.s.:CüvCüv:

sevdiklerimi kaybetmek en büyük korkum, her gece dua ediyorum Allah'ım aileme sağlıklı uzun ömürler ver diye
ikinci sırada depremde göçük altında kalmaktan, bir yerde sıkışıp kalmak sesimi duyuramamak
ve evime hırsız girmesinden çok korkuyorum evimde bir yabacının gezdiğini düşünmek
bunların hepsi yüreğimin sıkışmasına sebep oluyor sen koru ya Rabbim bütün kullarını :Saruboceq:

yaşadıgım için biliyorum..
sevdiklerimi tabiki..
bu acı hic bi acıya benzemez. mezara kadar kalbinizin içini yakar durur..
kardeşimi kaybettim 9 ay once trafik kazasında 25 yasında idi.
sanki dünya yıkıldı sanki bütün canlılar degerini yitirdi gözümde...
Allah böyle acıları vermesin dicem ama malesef kaderimizde varsa çekiyoruz..
şu an hayata cok mutlu bakamıyorum sanki hep sevdigim biri daha veya ben ölücem gibi hislerle yasıyorum.kardeşimide cok özledim..

sevdiklerimi kaybetmek en büyük korkum, her gece dua ediyorum Allah'ım aileme sağlıklı uzun ömürler ver diye
ikinci sırada depremde göçük altında kalmaktan, bir yerde sıkışıp kalmak sesimi duyuramamak
ve evime hırsız girmesinden çok korkuyorum evimde bir yabacının gezdiğini düşünmek
bunların hepsi yüreğimin sıkışmasına sebep oluyor sen koru ya Rabbim bütün kullarını :Saruboceq:

İNŞALLAH KORKTUKLARIMIZ BAŞIMIZA GELMEZ HAYATTA HEP KALBİMİZDEN GEÇEN İYİ DİLEKLERİMİZ GERÇEK OLUR MUTLULUKLAR DİLERİM CANIMa.s.

yaşadıgım için biliyorum..
sevdiklerimi tabiki..
bu acı hic bi acıya benzemez. mezara kadar kalbinizin içini yakar durur..
kardeşimi kaybettim 9 ay once trafik kazasında 25 yasında idi.
sanki dünya yıkıldı sanki bütün canlılar degerini yitirdi gözümde...
Allah böyle acıları vermesin dicem ama malesef kaderimizde varsa çekiyoruz..
şu an hayata cok mutlu bakamıyorum sanki hep sevdigim biri daha veya ben ölücem gibi hislerle yasıyorum.kardeşimide cok özledim..

ÖNCELİKLE CANIM BAŞIMIZ SAĞOLSUN ALNIMIZA YAZILAN NEYSE ONU YAŞIYORUZ KADERİMİZİN SÜRÜKLEDİĞİ YERE SAVRULUYORUZ YAPACAK BİRŞEY OLSA YAPARDIM AMA SANA KARDEŞİNİ GERİ GETİREMEM BUNDAN SONRA MUTLU OLMAK İÇİN ÇOKTA ACELE ETMENE GEREK YOK ASLINDA AMA ASLA DA VİCDANINLA ACINLA BU ŞEKİLDE HESAPLAŞMAYA YADA KENDİNİ SOYUTLAMAYA KALKIŞMA SAKIN HAYAT BİZLER NEFES ALDIĞIMIZ SÜRECE DEVAM EDİYOR VE BİZLER DÜNYA DÖNDÜKÇE HEP SAVRULUCAĞIZ BİR YERLERE UNUTMA !
HAYAT KADERE İNAT SENİ SİL BAŞTAN YAŞAYACAĞIM
AHDIM OLSUN!
de sadece olur mu güzellikler gizli kalmış olabilir senin için hala keşfetmek için geç kalmış sayılmazsın yaşını acını anını yaşa ama gülmeyi unutmadan olur mu canımbnma.s.

ihanetten yalancılardan ikiyüzlü insanlardan gerisinin hakkından gelirim ..........

sevdiklerimi kaybetmekten,aldatilmaktan,suda bogulmaktan(acayip kötü bisey ben yasadim Allah´im kimselere yasatmasin cok kötü ama allahdan ölmedim)
ve derin sulara asla bakamm cok korkarim

örümcekler benim korkulu ruyam, tum hayvanları taparcasna hatta insanlardan çok severim ben ama, küçükken yapışan lastik örümcekleri ustume atıp korkuttukları için sanırım acayip korkup tiksiniyorum Allah affetsin beni....

Back