• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En çok nelerden korkarsınız

bayanlar biz en çok nelerden korkarız?

• Ankete Katılan
    107
  • Anket Kapalı .
Hayatimizda korktuğumuz şeylerle asla karşi karşiya ve yüzyüze gelmeden yaşamamiz umud
ellerinize sağlik korkmadan yazalim arkadaşlar korkmadan!uyla arkadaşlarim poaylaşimlarimiza devam edelim!

Sevdiklerimi kaybetmek ve ihanetten korkarım ...
Allah korusun yarabbim...

sevdiklerimiz hep yanıbaşımızda ,bizlerde onların mutluklarıyla yaşlanamalım inşallah...

önce eşimi ve kızımı kaybetmekten sonrada örümcekten çok korkarım

sewdiğime kawusamamaktannnnn..wuslata erememekten yaniii:)))

bende sevdiklerimi kaybetmekten korkarım. tabi ihanet ve böceklerden de. daha dogrusu ben malesef tum hayvanlardan korkuyorumkaydirigubbakcemile3

bazen aslında hayatta bişilerden korkmak insana haz ve acı yaşamak kaybetmemek için savaşmayı ve direnmeyi öğretir....................

en çok kızımı kaybetmek korkarım.düşündükçe aklımı kaybetcek gibi olurum.
korkularımda fare,yükseklik,aldatılmak....

kadınlar aslında birde ençok aldatılmaktan bu duyguyu yaşamaktan korkarlar ama bunu nedense hiç kimse dile getirmiyor....elimizdeki herşey sadece bizim olsun hiç kaybetmemek üzere inşallah gülçincim...

sevdiklerimi kaybetmekten korkarım senağlama

ay ben bu seçeneklerin hepsinden korkuyom:1shok:

bazen aslında hayatta bişilerden korkmak insana haz ve acı yaşamak kaybetmemek için savaşmayı ve direnmeyi öğretir....................
sevgilerimle sevgimiz adına savşma yolunda engellere takılmadan ve yılmadan....

ben herşeyden kokarım karanlık , kedi , köpek, yükseklik , sevdiklerimi kaybetmek , tinerciler yemek yemekten bile korkuyorum kilo alıcam diye ....

Back