- 1 Mart 2012
- 939
- 4
-
- Konu Sahibi mmmerrrvvve
Çook başarılı bir mimar olmaak, insanlara yardım edebilecek imkanlara sahip olmak ve elimden geldiğince yardım etmekHatta mesleğimi bu yönde kullanmayı o kadar çok isterim ki Ay inşallah inşallah..
sadece bebeğim olsun ...............................................
eşimle istanbulda aileme yakın oturup bebegimizi kendi ailemin yanında büyütmeyi öyle çok isterim ki inşaallah bu istegim birgün gerçek olur
Allah hayirlisiyla verir inşallah nurtopu gibi. Olmuyo mu tedavi goruyo musun
olmuyor cnm yapılması gereken son yoluda da denedik .ama ALLAH tan ümit kesilmezz .benim içinse sadece hayalll
olmuyor cnm yapılması gereken son yoluda da denedik .ama ALLAH tan ümit kesilmezz .benim içinse sadece hayalll
Öyle deme olmaz olmaz bir anda gerçekleşiverir..Allah'tan ümit kesilmez dediğin gibi :) İnşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı güzeller güzeli bir evladın olur ..
Bak ne güzel dedi ndd kardeşim
inş ya sağol arkadaşım rabbimden ümidimi kesmem yada yaşım 22. olur inş zamanla.
ikinci hayalim ise kilo vermekkkkkkkkkkkkkkkk
Tabi ki. Tüp bebekte bile ilk seferde tutmasa da sonraki seferlerde tutabiliyor
çok çok özel güzel basarıılı bir kariyer ve bir kitabım var onu basmak için zmaan beklıorum 30 uma doru inş tek tememnnımmm bunlarr <3
Hem esin hem çocuğun hem ailen hem de ıstanbul:) inşallah olur hepsi Cok guzel bi gelecek okur bu sizin icin
arkadaşım keşke sperm olsada tüp bebek yapsak yılmadan yaparım ama eşim azosperm .ameliyat oldu ordada çıkmadı sperm sıfır yani ...ümidimi kesmem çok şükür ki kocamla çok mutluyum daha ne isterim.