Senin gibi bir tanede bende var, adam benjamin hesabında iyi, hele sesi huşu veriyormuş böyle hışır hışır ama genel matematikte sıfıray hemde nasıl gurban olsunlar onun gara gaşına
uzaylılara seslensem gelmişlerdi şimdiye
Senin gibi bir tanede bende var, adam benjamin hesabında iyi, hele sesi huşu veriyormuş böyle hışır hışır ama genel matematikte sıfır
Ah canımmmm nasılda gri oldu, bu kız mapusun batı yakasında üşür, şiddetli lodos varmış, azıcık benjamin yollayın yakıp ısınsınhele kokusu hele kokusu 54643468 liralık parfümlerden güzel bir koku oo ele alınınca bir matematik dehası olunuyor zaten otomatik olarak
Aaa hangi ara grinin üzgün tonu oldunhele kokusu hele kokusu 54643468 liralık parfümlerden güzel bir koku oo ele alınınca bir matematik dehası olunuyor zaten otomatik olarak
chess sorma ya valla 2 topikte olaylar yaşanmış, 16 kişi kadar uyarı alan var
chess sorma ya valla 2 topikte olaylar yaşanmış, 16 kişi kadar uyarı alan varbanlar bitince gardımı almam lazım, saklanacak yer arıyorum var mı şöyle ıssız bulunamayacağım bir yer
hele kokusu hele kokusu 54643468 liralık parfümlerden güzel bir koku oo ele alınınca bir matematik dehası olunuyor zaten otomatik olarak
Aah ah batı diye diye gitti yine ofis.Ah canımmmm nasılda gri oldu, bu kız mapusun batı yakasında üşür, şiddetli lodos varmış, azıcık benjamin yollayın yakıp ısınsın
Ya bugün birkaç konuda çok insan gitti
Ben çok ban yemiyorum ki hıhKizusagi91 sen nie yoksun bu listede :))
Ben çok ban yemiyorum ki hıh
Sen benim ban yediğim dönemlere denk geliyorsundurniye ya ban deyince benim aklima hep sen geliyorsun. benide en yaramaz ve en komik olarak aday gostermisler
OlabilirrSen benim ban yediğim dönemlere denk geliyorsundur
Iyiz oğlum gribi atlattı benim fıtık ömürlük olduğu için iyileşme söz konusu değil pekOlabilirrbu arada nasil oldunuz
Benim esimdede fitik var. zorluklarini biliyorum o yuzden. allah kolaylik versinIyiz oğlum gribi atlattı benim fıtık ömürlük olduğu için iyileşme söz konusu değil pek
Sağol canım enisteye de allah sifa versin cidden zor bir durumBenim esimdede fitik var. zorluklarini biliyorum o yuzden. allah kolaylik versin
Kırmızı kar yağıncaHepimiz bir arada ne zaman bansız olacağız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?