Anket En Çok Banlanan KK Üyesi

En çok Banlanan KK Üyesi

• Ankete Katılan
    167
  • Anket Kapalı .

Adını sisteme girdim n'aber dese gider ay aman yok şaka, ben böyle yazıyorum sonra ciddi yazdığımı zannedenler oluyor, tövbe yok öyle birşey
Mune bu kategoride yarışma bitiminde gerçek kişiyi paylaşacaksınız değil mi?

Cidden merak ediyorum, gerçekte sistemde kazanan kim olacak

Mune bu kategoride yarışma bitiminde gerçek kişiyi paylaşacaksınız değil mi?

Cidden merak ediyorum, gerçekte sistemde kazanan kim olacak
Evet shot, söz verdim en çok banlanan kişiyi açıklayacağım

Evet shot, söz verdim en çok banlanan kişiyi açıklayacağım

bu gidişle biz olmayaydık :/ yani bir konuyu siyasete sokmadan ancak bu kadar güzel tartıştık ama siyasetten gidersem bütün oylarımı üzerine salarım mune

bu gidişle biz olmayaydık :/ yani bir konuyu siyasete sokmadan ancak bu kadar güzel tartıştık ama siyasetten gidersem bütün oylarımı üzerine salarım mune
Hmmmm bu yorumdan bir konuda banlanmalık birşeyler yazdığını mı anlamalıyım
Gidici misiniz office hanım

Hmmmm bu yorumdan bir konuda banlanmalık birşeyler yazdığını mı anlamalıyım
Gidici misiniz office hanım

yoook tövbe haşaa hankı çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım, yani şaşarım dimi bence şaşarım

Şşt ofis saklan arkama çaktırma.

Mune yoktur öyle şey ofis yapmaz. Yapar mı hiç, şu yüze şu sevimliliğe bak...

ühühüh yapmam tabisi ben yazmadım kuzenim yazdı çok datluyum shot koru beni mapusun batı tarafıda doludur cherry ile bibi kaplamıştır orayı

yoook tövbe haşaa hankı çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım, yani şaşarım dimi bence şaşarım

Tamam kesin birşey var bariz ortada, bavulu görelim anacım

Oleyy

Hayır ben bile oy almışım Açıklayın da üstümden kalksın şu zan, içerledim
Bu kategori için söz vermiştim, sözümü tutacağım, en çok banlanan kişi En'ler Oscar gecesinde açıklanacak ve kupası verilecek

Batı yakası hikayesini yeniden yazarsınız vahşi Batılılar sizi

iki seferdir bu batıdan gidiyorum bari batıya yollasanız mancınıkla ban diye ühühhühühü hep bu kapanan siyaset topiği yüzünden içimizde patlıyor, yarın bir kaynana konusuna suriyeliler, mülteciler, dolaaaaar üleyn dolaaaar diye girişeceğim haberiniz olsun

En sevdiğin isim Benjamin Franklin, en sevdiğin renk yeşil değil mi
En sonunda senin için imza kampanyası başlatacağız, hani belki imzaları görünce alırlar seni

En sevdiğin isim Benjamin Franklin, en sevdiğin renk yeşil değil mi
En sonunda senin için imza kampanyası başlatacağız, hani belki imzaları görünce alırlar seni

ay hemde nasıl gurban olsunlar onun gara gaşına

uzaylılara seslensem gelmişlerdi şimdiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…