• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En Çok Banlanan KK Üyesi

En çok Banlanan KK Üyesi

• Ankete Katılan
    167
  • Anket Kapalı .
:KK70::KK70:
Adını sisteme girdim n'aber dese gider :KK70::KK70: ay aman yok şaka, ben böyle yazıyorum sonra ciddi yazdığımı zannedenler oluyor, tövbe yok öyle birşey :KK70:
Mune bu kategoride yarışma bitiminde gerçek kişiyi paylaşacaksınız değil mi?

Cidden merak ediyorum, gerçekte sistemde kazanan kim olacak :D :D

Mune bu kategoride yarışma bitiminde gerçek kişiyi paylaşacaksınız değil mi?

Cidden merak ediyorum, gerçekte sistemde kazanan kim olacak :KK70: :KK70:
Evet shot, söz verdim en çok banlanan kişiyi açıklayacağım:super:

Evet shot, söz verdim en çok banlanan kişiyi açıklayacağım:super:

bu gidişle biz olmayaydık :/ yani bir konuyu siyasete sokmadan ancak bu kadar güzel tartıştık ama siyasetten gidersem bütün oylarımı üzerine salarım mune :bicak:

bu gidişle biz olmayaydık :/ yani bir konuyu siyasete sokmadan ancak bu kadar güzel tartıştık ama siyasetten gidersem bütün oylarımı üzerine salarım mune :bicak:
Hmmmm bu yorumdan bir konuda banlanmalık birşeyler yazdığını mı anlamalıyım:dondurma:
Gidici misiniz office hanım :KK70:

Hmmmm bu yorumdan bir konuda banlanmalık birşeyler yazdığını mı anlamalıyım:dondurma:
Gidici misiniz office hanım :KK70:

yoook tövbe haşaa :27: hankı çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım, yani şaşarım dimi bence şaşarım :70:

Şşt ofis saklan arkama çaktırma.

Mune yoktur öyle şey ofis yapmaz. Yapar mı hiç, şu yüze şu sevimliliğe bak...

ühühüh yapmam tabisi ben yazmadım kuzenim yazdı :( çok datluyum shot koru beni mapusun batı tarafıda doludur cherry ile bibi kaplamıştır orayı :(

yoook tövbe haşaa :KK53: hankı çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım, yani şaşarım dimi bence şaşarım :KK70:

Tamam kesin birşey var bariz ortada, bavulu görelim anacım:KK70:

Oleyy :KK70:

Hayır ben bile oy almışım :KK70: Açıklayın da üstümden kalksın şu zan, içerledim :KK70: :KK70:
Bu kategori için söz vermiştim, sözümü tutacağım, en çok banlanan kişi En'ler Oscar gecesinde açıklanacak ve kupası verilecek :KK70:

Batı yakası hikayesini yeniden yazarsınız :KK70:vahşi Batılılar sizi:KK70:

iki seferdir bu batıdan gidiyorum bari batıya yollasanız mancınıkla ban diye :70: ühühhühühü hep bu kapanan siyaset topiği yüzünden içimizde patlıyor, yarın bir kaynana konusuna suriyeliler, mülteciler, dolaaaaar üleyn dolaaaar diye girişeceğim haberiniz olsun :70:

iki seferdir bu batıdan gidiyorum bari batıya yollasanız mancınıkla ban diye :KK70: ühühhühühü hep bu kapanan siyaset topiği yüzünden içimizde patlıyor, yarın bir kaynana konusuna suriyeliler, mülteciler, dolaaaaar üleyn dolaaaar diye girişeceğim haberiniz olsun :KK70:
En sevdiğin isim Benjamin Franklin, en sevdiğin renk yeşil değil mi :KK70:
En sonunda senin için imza kampanyası başlatacağız, hani belki imzaları görünce alırlar seni:KK70:

En sevdiğin isim Benjamin Franklin, en sevdiğin renk yeşil değil mi :KK70:
En sonunda senin için imza kampanyası başlatacağız, hani belki imzaları görünce alırlar seni:KK70:

ay hemde nasıl gurban olsunlar onun gara gaşına :70:

uzaylılara seslensem gelmişlerdi şimdiye :27:

Back
X