- 3 Nisan 2014
- 36.173
- 147.559
- 798
ahahh dimi gık dese alarm çalıyor miss geldi diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@MissCherryBlossom oy verdim ama banlısın beaD
Mune bu kategoride yarışma bitiminde gerçek kişiyi paylaşacaksınız değil mi?
Adını sisteme girdim n'aber dese gideray aman yok şaka, ben böyle yazıyorum sonra ciddi yazdığımı zannedenler oluyor, tövbe yok öyle birşey
![]()
Evet shot, söz verdim en çok banlanan kişiyi açıklayacağımMune bu kategoride yarışma bitiminde gerçek kişiyi paylaşacaksınız değil mi?
Cidden merak ediyorum, gerçekte sistemde kazanan kim olacak![]()
![]()
Evet shot, söz verdim en çok banlanan kişiyi açıklayacağım![]()
Hmmmm bu yorumdan bir konuda banlanmalık birşeyler yazdığını mı anlamalıyımbu gidişle biz olmayaydık :/ yani bir konuyu siyasete sokmadan ancak bu kadar güzel tartıştık ama siyasetten gidersem bütün oylarımı üzerine salarım mune![]()
Hmmmm bu yorumdan bir konuda banlanmalık birşeyler yazdığını mı anlamalıyım
Gidici misiniz office hanım![]()
Şşt ofis saklan arkama çaktırma.yoook tövbe haşaahankı çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım, yani şaşarım dimi bence şaşarım
![]()
Şşt ofis saklan arkama çaktırma.
Mune yoktur öyle şey ofis yapmaz. Yapar mı hiç, şu yüze şu sevimliliğe bak...
yoook tövbe haşaahankı çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım, yani şaşarım dimi bence şaşarım
![]()
Bu kategori için söz vermiştim, sözümü tutacağım, en çok banlanan kişi En'ler Oscar gecesinde açıklanacak ve kupası verilecekOleyy
Hayır ben bile oy almışımAçıklayın da üstümden kalksın şu zan, içerledim
![]()
![]()
Kupayı da Kazen'in elinden alsın bariTamam kesin birşey var bariz ortada, bavulu görelim anacım
Bu kategori için söz vermiştim, sözümü tutacağım, en çok banlanan kişi En'ler Oscar gecesinde açıklanacak ve kupası verilecek![]()
Batı yakası hikayesini yeniden yazarsınızühühüh yapmam tabisi ben yazmadım kuzenim yazdıçok datluyum shot koru beni mapusun batı tarafıda doludur cherry ile bibi kaplamıştır orayı
![]()
Batı yakası hikayesini yeniden yazarsınızvahşi Batılılar sizi
![]()
En sevdiğin isim Benjamin Franklin, en sevdiğin renk yeşil değil miiki seferdir bu batıdan gidiyorum bari batıya yollasanız mancınıkla ban diyeühühhühühü hep bu kapanan siyaset topiği yüzünden içimizde patlıyor, yarın bir kaynana konusuna suriyeliler, mülteciler, dolaaaaar üleyn dolaaaar diye girişeceğim haberiniz olsun
![]()
En sevdiğin isim Benjamin Franklin, en sevdiğin renk yeşil değil mi
En sonunda senin için imza kampanyası başlatacağız, hani belki imzaları görünce alırlar seni![]()