Daha yeni geldim gitmiyiciğim
Hem Miss e yetişmek için 10 kere banlanmam gerek
Ben daha banlanmadım şimdilik düşünmüyorum ama ne zaman öyle desem banlaniyorum
Sen düşünmüyorsun zaten Mune düşünüyor senin yerineBen daha banlanmadım şimdilik düşünmüyorum ama ne zaman öyle desem banlaniyorum
Zaten ben banlanana kadar yarışma biterYetişemezsin onun hızına,gel vazgeç bu sevdadan
Zaten ben banlanana kadar yarışma biter
Vazgeçtim
Ne yapayım kışkırtıyollağğHahahahahaha uslu dur sende
Sus ve dşünme sakın bibican
Hayın cımbızını sevdiğimSen düşünmüyorsun zaten Mune düşünüyor senin yerine
Ne yapayım kışkırtıyollağğ
Buralarda takıldığımdan laf sokacak geyik yapacak konuları göremiyorum yoksa dün bende banlanırdım
Hayın cımbızını sevdiğim
Dün 2 konuya cevap yazıp göndermeden sildim ban tehlikesi vardı polemik riski vardı sustum boynumu eğdim ve uzaklaştımOlsun cevap verme sende he heee deyip geç
Bak gördünmü bişiler engel olmuş yine
Temiz kalpli kızdır holavida, bilir ne zaman gideceğinidedi ve gitti
Dün 2 konuya cevap yazıp göndermeden sildim ban tehlikesi vardı polemik riski vardı sustum boynumu eğdim ve uzaklaştım
Temiz kalpli kızdır holavida, bilir ne zaman gideceğini
Cımbızla yolunmaktan bıktım çünküüğOnu bende yapıyorum yazıp yazıp siliyorum değmez diyorum sonrada,kendimi b,iliyorum tutamam yoksa
Cımbızla yolunmaktan bıktım çünküüğ
Akıllandık biz
Müdürüm oylama sonunda açıklıyacakmısın en çok banlananlarıTemiz kalpli kızdır holavida, bilir ne zaman gideceğini
Bi kere alışınca bırakamıyorsunBen ilk cezamı herhalde 4.yılımda almıştımsonra devamı geldi
Onlara özel koğuş yaptıracağım en sonunda wicht, holavida, miss, sep, shot, bibi, office liste uzun, diğer mapuscularla kapışırlar, farklı koğuş olursa sıkıntı çıkmazNasılsa hissetti ensesinde seni değilmi müdürümmapısın en derinlerine tıksaydın
En fazla banlanan kimse açıklayacağım diye söz vermiştim, sözümün arkasındayım, oylama bitiminde açıklama bendeMüdürüm oylama sonunda açıklıyacakmısın en çok banlananları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?