En çok aldatan burçlar!

pardon ama bu listeyi kim yapmıs ve neye dayanarak yapmıs
bunu yapan kişiler insanların davranıslarını goz onune almamıslar demekkı
burayı okuyan herkes dıyecekkı yengeç aldatıyo
ben bunu kabul etmem
bnde yengeç burcuyum hayatımda aldatmadım
ama kaç kez boynuzlandıgımın haddi hesabı yok
bu arada kader65 çok uzuldüm yazdıklarına...

amin yaa :) gerçekten benimkide öyle. bakalım bu ilişkide kim ağır gelecek

bu listeyi bir dergi vatandaşa sorararak yapmış. istinalar olabilir tabikide canım :)

canım kusura bakma yengeçim ve burcumdan nefret ediyorum yani bana kattığı özelliklerden genellemiyorum sen farklıısndır elbet bende aldatmadım sevdiğimiz zaman ne kadar sadık oluyoruz biliyorum ama işte herşeyden derinden etkilenmesi aşırı duygusallığı beni deli ediyo

:))))) benim yaşadıklarımı anlatıyorsun yaaa bazen telefonda konuşurken bile böyle oluyor diyorum allahtan yanımda değillsin yoksa saçını başını yolardım diye cevap aynen şöyle olur benim için fark etmez bitanem aşıkmı yoksa dalgamı geçiyor bilemezsn

Son düzenleme:

hımmm sizinki biraz daha gelişmişi zannımca benimki telde konuşmayıda sevmezdi ruhsuz insan:)

kendine özgüveni olmayan iki yüzlü yengeçleri görüyo musun sen vatandaş demişse dogru demiştir o zman:))

pardon canm ama bi insan dogdugu ayLa kıyaslanamaz 2. yengeçlerle ne alıp veremedıgınız var bunuda anlamıs deılım
belkı bılmıyorsunuz ama kendine özgüveni olmayan iki yüzlü insanlar her burçta var
sırf yengec burcunu sevmıyosunuz diye o gruptakı ınsanlarıda kotuleyemezsınız

hımmm sizinki biraz daha gelişmişi zannımca benimki telde konuşmayıda sevmezdi ruhsuz insan:)

günde 5 defa aramazsa olmaz :) gerçi biz evlenince hiiiç aramaz yani biliyorum oğlaklar utangaç olunca normal sanırım telefonda konuşmamayı sevmemesi :)

canım biz burada çoğu şeyi makara yaparak dile getiriyoruz. amacımız kötülemek değil asla. birşey alıp veremediğimiz yok. iinsanlar tanıdıkları ile örnek veriyorlar. ayrıca biz kıyaslama yapmıyoruz. sadece bir anket yapılmış istatistikler böyle çıkmış! sanki biz yapmışız gibi bizi suçlamanın anlamı yok tamammı? konu hoşuna gitmediyse okumazsın yorum yazmassın. görüşünü bildirdin bende açıkladım. insanların ne düşündüğünü yargılayamazsın. bence sen kyaslıyorsun insanları.

Son düzenleme:

canım bak makara yaparsında dozunu kacırmazsın o mesajı sana yazmadım bu ıkı aldıgım alıntıyımı gormedın ıkıyuzlu kendıne ozguvenı yok dıo ben buna karsı cıkıorum bumu suç?

canım bende yengeçim dedim yaa elbette biliyorum bide genelledikleim aldatan yengeçler neden dediklerimi üzerinize alındınız ki bakın işte yengeç burcu olmak demek buluttan nem kapmaktır boşver güzelim relax relax:))

canım bak makara yaparsında dozunu kacırmazsın o mesajı sana yazmadım bu ıkı aldıgım alıntıyımı gormedın ıkıyuzlu kendıne ozguvenı yok dıo ben buna karsı cıkıorum bumu suç?

canım tabikide suç değil. alıntılarını gördüm tabikide. herkesin düşüncesi kendine güzelim. sen öyle düşündün ben böyle o da şöyle :) bi tek yengeçlerin değil çoğu burcun insanınında kendine özgüveni yoktur. iki yüzlü insanların özgüveni olmayan insanların özellikleri illa burçları yüzünden değildir. yapıları çevresi vs bunlardanda kaynaklanır. sen yengeçsin ama iiki yüzlü değilsin mesela. istisnalar her zaman vardır. orada öyle yazıyor diye kesinlikle öyle olmalı demiyorum. ve hepde dedim zaten istisnalar her zaman vardr diye :)

tamam tamam sakinimm

yengeçmi en çok aldatır gerçi o belli olmazda benim bildiğim koç en çok aldatır derler

Paylaşımlarınıza Burdan da Devam Edebilirsiniz..

Güzel Paylaşımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…